Regisztráció Blogot indítok
Adatok
papppapa

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2019. augusztustól a Vodafone a UPC tulajdonosa, és ennek egy csomó hozadéka van az előfizetőik számára, például az, hogy vége a UPC Mobilnak, viszont a UPC ügyfelek kedvezményes Voda-tarifákat kapnak. Ez eddig jól hangzik. A gyakorlatban viszont úgy tűnik, vannak érdekes részletek emögött, és még…..
papppapa 2019.10.03 19:39:53
@havrilla: Szia !Mi nem igaz ? Mai napig nem tudok parkolást fizetni UPC mobillal ,ÜFSZ szerint majd valamikor .Te tudod hogyan lehet ? Akkor áruld el légyszi .Köszönöm
papppapa 2019.10.06 14:19:50
@havrilla: Kedves Ismeretlen !
Bemásolom amit írtam :"UPC mobillal azon kívül hogy csak 3G ami borzasztó lassú még fizetni sem lehet pld parkolást .Egyszóval szánalmas" . Az idézetből látszik hogy
a UPC mobilról írtam mint szolgáltatásról nem pedig a 3G hálózatról .A 3G úgy szerepel hogy csak és nem mint a vásárlást kizáró tényező .Amennyiben végig olvasod ismételten egy értelmező kéziszótárral akkor Te is megérted .Amúgy az iskolában erre mondják :ülj le fiam kettes alá .Jó indulatból
Tisztelettel : P.S
A történetben szereplő, a wc-ben étkező és ezért ott a tisztábatevést nem megengedő  takarítószemélyzetnek minimum jár a szarosszendvics. Továbbá szeretnénk felkérni az odajáró anyukákat, hogy az összes szaros pelenkát tessenek a Károlyi kert mosdójának szemetesébe…..
papppapa 2010.03.02 12:49:45
Sándor nagyon kedvező áron szeretett volna új iMachez jutni, de majdnem 1200 euróért eddig semmit nem kapott. Az Apple 2000 Ltd. nevű cég a gyanúsan olcsó gépekre először 300 euro vámot kért, aztán annyit "amit neki megér". Ez mégsem volt elég, úgyhogy egyelőre…..
papppapa 2010.01.18 18:21:13
Klasszikus sztori eladott autóval, tilosban parkoló új tulajjal és jól megszívatott bácsival, igazi olajfestménytéma, amit Kathy megírt nekünk. A rémes az, hogy minket mondjuk direkt doppingolnak a szívózos lenyúlócégek, de nem mindenki ilyen. Az idős emberek például meglepően a…..
Mint kiderült, nem is szombat, hanem már hetek óta le volt zárva a budai felső rakpart a nemzeti légiparádé Red Bull Air Race miatt, 20.-án pedig már a Várba sem tehette be a lábát ingyér a nemvip lakosság. Ez a bloggervilágban többeket kurvaanyázásra késztetett, és voltak…..
papppapa 2008.08.21 00:10:44
Alapvetően azt, amit Xerxész a pireuszi buzibárban. Aki még ennél is részletesebben kiváncsi arra, milyen esélyei vannak egy fogyasztónak, aki éppen számítógépezik, amikor az ügyes munkások odakint belefúrnak a vezetékbe, az olvasson tovább élvezettel. A II. kerületben lakom,…..