Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Marcikamegmondja

7 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég az Erzsébet téri Gödörnél még nylon harisnyák ellen tiltakozó Vácpáör Dorottyának nem tetszik a rendszer. Hála az Egymillióan a magyar sajtószabadságért névre hallgató facebook csoportnak, régi nagy kedvencünket láthatjuk újra bevetés közben. Aki nem…..
 Következő írásunkban néhány érdekes levélből csemegézünk. Véletlenül sem akarjuk a vészharangot kongatni és jövőbelátó varázsgömbünkkel sztrájkhullámokat vizionálni, de annyit azért lejegyezhetünk, hogy valamit nagyon másképp kellene csinálni.Az Orbán kormány…..
 2011. március 14-én terjesztették be az új alkotmánytervezetet T/2627 számon. Ebben a 26. cikk (2) bekezdésében az olvasható, hogy „a hivatásos bírákat a köztársasági elnök nevezi ki”. Majd március 28-án Lázár János és Harrach Péter módosító javaslatot…..
Az alábbiakban barátunk, Csaba Zoltán írását olvashatjátok: Nem tudtam azonosulni a csütörtöki médiatörvény elleni tüntetéssel. Nem szeretem a törvényt. Azt gondolom, hogy nagyon rossz irányba visz, a hatalommal való visszaélés lehetőségét rejti. Akkor is így gondolom,…..
Nem vagyok nyugodt. Szeretném szeretni ezt a törvényt, mert szükség van rá, de nem megy. Az egész történet vérciki módon, kapkodva, az országot lejáratva, a gondolkodó emberek polgárok véleményére fittyet hányva jött létre. Tény, hogy ennyi nemzetközi…..
Az elmúlt két évtizedben divattá vált az, hogy külföldre rohangálnak bal-, és jobboldali újságírók, publicisták, azon megszentelt oknál fogva, hogy külföldi elítélő véleményekkel támasszák alá itthoni politikai kritikájukat. Hogy e veretes hagyomány mikor alakult ki,…..
Sokan, sokféleképpen elemezték már, így nem fűznék hosszú kommentárt a történethez, tegnap mi is megírtuk, lejjebb ezt is megtaláljátok. Megéri elolvasni az újévi beszéd eredeti verzióját, ami a Köztársasági Elnöki Hivatal honlapjára is kikerült. Lehet ezt is díjaznunk…..
Gondolkodni szabad! Köszöntő 2011.01.01 00:00:00
Gondolkodni szabad! Ingyen van, jót tesz próbáljátok ki, mi is ezt tesszük.Minden új blog úgy hiányzik a magyar blogoszférából, mint egy pontosvessző a készülő alkotmányból. Jövő ilyenkorra remélhetően meghaladjuk az Origó, az Index.hu, és a Facebook látogatóinak…..