Regisztráció Blogot indítok
Adatok
plazaboy

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Párkányi Eszter kommentárja   Nincsen jó szó, ami leírja a bennem forrongó indulatot. Nem tudom, mikor éreztem utoljára ilyen csalódottságot (talán 2006-ban). A Momentum jött, és rombolással lépett a politikai színtérre. „Nincs konkrét ötletünk meg programunk, csak már elégedetlen volt a tagság,…..
  Kezdődik. Elfogták Bándy Kata (egyik?) gyilkosát, aki beismerte tettét. A különösen megrázó és nagy port kavaró bűncselekmények után szinte mindig akad valaki, aki előáll a Btk. szigorításával, vagy egyenesen az adu ásszal: a halálbüntetés visszaállításával. Nem…..
  Meggyőződésünk, hogy Schmitt Pál helyesen döntött. Köszönjük!..
plazaboy 2012.04.02 15:14:42
@fikanick: és itt a pont!

Most majd megindul Schmitt tisztára mosása, elismétlik újra és újra azokat a hazugságokat (senki sem hallgatta meg, nem volt ebből neki semmi haszna... stb.) amiket pénteken és ma is elhangzottak. És ez természetesen csak a figyelem elterelésére és a felelősség elkenésére szolgál.
Meg kell hagyni ügyes, de gyomorforgató már ezt újra átélni.
  Ott hagytuk abba, hogy a balliberalizmus régi nagyjai magukra hagyták a híveiket, vagy úton vannak arrafelé. Az utánuk támadt űrt sehogyan sem tudták kitölteni a gombamód szaporodó társadalomtudományi tanszékek, és hiába jöttek a phd-hallgatók falkái, valahogy nem volt az…..
plazaboy 2012.02.28 15:24:00
@pannonfunk:
A katyvasz épp ott van, hogy a környezetvédelem kérdését nem lehet ballib-konzervatív felosztásban tárgyalni, mint ahogy a szerző teszi. Csak ennyi.
A szerző a HVG brüsszeli tudósítója   A tények és a médiafolyamból a fejekben lerakódó részletek általában jó, ha köszönőviszonyban vannak egymással. Vajon mi rögzült a brüsszeli buborékban élőkben a Magyarországot övező felfokozott figyelemből?  …..
plazaboy 2012.02.23 15:08:45
@ladislaus:
Érdekes szemlélet :)
Csak nyomják a pénzt, de ne szóljanak bele, hogy ki, mire és hogyan költi el.
Így gondoltad? Te adnál pénzt olyannak, aki folyamatosan jelzi, hogy a te értékrendedet nem tekinti a magáénak?
plazaboy 2012.02.23 00:40:59
@Senkifia:
Megbocsáss, de értelmetlennek látom ezt a sérelempolitikát.
Orbán Viktor 2009-ben még maga szólalt fel és kérte Magyarország megbüntetését. Most teljesült a vágya. Jah, közben volt egy kormányváltás? Hát, lehet, hogy ezt nem vették észre ott Brüsszelben. Ugyanaz a simlisség, hazudozás folyik továbbra is. OV túl sokszor elmondta, hogy az EU gonosz, az EU olyan, mint Moszkva...stb. Minek? Ez lett a vége.
Az meg, hogy nem javult semmit az oktatás és az egészségügy nem az EU sara, hanem a hazai politikus gárdáé.
  Orbán Viktor 5.0? 7.0? 12.0? Magyarország legtapasztaltabb, sokat próbált politikusa 1989 óta már ki tudja, hányadik korszakát nyitotta meg a 2012-es évértékelőben. A miniszterelnök időközben semmit sem felejtett, de valamit megtanult. Az idei évértékelő beváltotta az…..
Mandiner blog Európa, balra át? 2011.12.06 08:01:00
  Nem áll jól az európai baloldal szénája: a minap lemondott az Európai Szocialista Párt elnöki tisztségéről Poul Nyrup Rasmussen. A dán politikus családi és egészségügyi okokra hivatkozott, ám nem lehet eltekinteni attól, hogy egy nappal a spanyol szocialisták…..
plazaboy 2011.12.06 11:50:29
@maretz: Nemcsak látszólag. És ez az, ami pártállástól függetlenül bizonytalanítja el a zembereket.
plazaboy 2011.12.06 13:26:14
@maretz: "vagy megpróbáljuk legalább a dolog egy részét elverni azokon akiken lehet, vagyis a multikon és a bankokon."
Ezt kb. 60 éve már megcsinálták itthon. Csak akkor úgy hívták, hogy úton a kommunizmus felé. És ezzel most igen pikáns feladványt adnak az ideológiák szerelemeseinek, hogy akkor most mit is hívunk jobb- és baloldalnak. (Miközben naponta jönnek az újabbnál újabb államosítandó vállalatok nevei)
Ezt magyarázza már meg nekem egy kormánypárti, magát jobboldalinak definiáló valaki!
plazaboy 2011.12.06 17:41:37
@táltos: "szépen feléltek mindent amíg konjunktúra volt."
Azt azért tegyük hozzá, hogy ezeket a baloldali intézkedéseket (hazai viszonylatban) a FIDESZ is megszavazta és amikor a baloldal behúzta volna fékeket, akkor szociális népszavazási kampány és hasonlók jöttek. Már bocsánat, de a partvonalról bekiabálás "oldalsemleges" tulajdonság.
  Emlékszünk még a Nemzeti Csúcsra? A gittegyletre, amelyet Gyurcsány Ferenc rántott össze az első nagy válság idején? Na, hát ott volt egy hetyke, jó svádájú és a mostaniaknál messze érvényesebb, relevánsabb gondolatokat felsorakoztató úriember, akinek az ott elmondott…..
plazaboy 2011.12.01 09:36:11
@Bummer:
Amennyiben valaki a piacról akarja finanszírozni magát, akkor nem üzenheti meg nekik hetente, hogy unortodox politikát folytat. Ennyi.
(Az meg már csak nagy kérdés, hogy ebben az esetben mi a "liberális" ellentéte?)
A kiadói oldalon késhegyre menő viták folynak, hogy egy e-könyv 900 Ft legyen vagy 1100, és az eladási adatokból látszik, hogy ebből senki nem fog kastélyt építeni, legalábbis ebben az évtizedben nem.Naivak vagyunk, a rossz végén fogtuk meg a dolgot.Egy ügyvédi…..
A Tv2 vetélkedőjének korábbi adásaiban akadt már pál olyan kérdés, amin elvitatkozgattunk a készítőkkel és a kommentelőkkel, mostani találatunk is hasonló kimenetellel kecsegtet. Történt ugyanis, hogy a március 1-i adásban két fiatalember (egyikük a testmodositas.blog.hu…..
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..
plazaboy 2010.12.30 01:07:06
@Flúgatlan:
Kedves Flúgatlan!
Szülőként a te dolgod marad az, hogy elmagyarázd a gyerekednek, hogy mit tartasz károsnak.
Ezt a feladatot nem adhatod át egy hivatalnak.
Üdv!
plazaboy 2010.12.30 01:08:40
@Zigomer Trubahin:
Azt meg hagynád, hogy a HIVATAL taperolja a gyereked???? :)))