Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lábujj

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarul Mindenkinek Boldog karácsonyt! :)Ez alkalommal egy rövid összegzést kaptok az elmúlt napokról-hetekről, plusz néhány a közelmúltban felhalmozott videót. :) Két hete pénteken megvolt a múzeumlátogatás, csináltunk sok képeket, majd válogatok belőlük az…..
Jinanban az élet Fotóalbum 2010.09.18 20:11:00
Új korszak következik a képek közzétételében, most már inda-fotóalbumban csodálhatjátok képeimet. :)Még nem teljesen barátkoztunk össze ezzel az albummal igy a képek forditott sorrendben szerepelnek, esetleg ti is hátulról kezdjétek! Itt vannak a képek és hozzájuk néhány…..
Jinanban az élet Apa, kezdődik!!! 2010.09.08 16:03:00
Megvolt az első nap az iskolában. Tegnap még csak a könyveket kaptuk meg, és ma kezdődtek az órák. A könyvek láttán úgy döntöttem beérem a 4.-es csoporttal is, szóval Klári örül, hogy nincs egyedül. Nyelvóránk csak délelőtt van fél 9-től délig, ez két részre osztva egy…..
A következő videó más lesz mint a többi, ugyanis majd ki is próbálhatjátok a játékot, mert találtam egy honlapot, ahol ingyenesen/legálisan letölthető a játék. Igaz, csak 60 perces verzió, de ennyi bőven elég, hogy átérezzétek, hogy miért került a sorozatba. Személy szerint…..
Többen írtak az "ingyenes játék -> pénzért árusítás" helyzetről.Ez található ezeknél a játékoknál, kis betűvel a lap alján "A termék ára a program rendszerbefoglalását és a keretprogramot tartalmazza. Cégünk a hordozón szereplő programokért…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..
Az eddigi talán legjobb játék, amit bemutattam a sorozatomban, de egy új kitűnő példa, hogy jó pár hihetetlenül hülye ötlet, illetve megoldás, mennyire tönkreteszi a játékélvezetet.Az egészet kb röhejes 3,5 óra alatt lejátszottam, ebből 1 legalább azzal telt, amit majd…..
Egy modern kori agyrém, amikor minden 5 perces trendnek kell egy külön játékot készíteni.Ami nincs megemlítve:-A zene állandóan ismétlődik!-Ha az ember egy pályán nem tudja teljesíteni a feladatot, kezdheti LEGELŐLRŐL!Soundtrack:Scooter - Faster,harder,scooterPennywise - God save…..