Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bulgakovmihaly

1 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A postások olvassák le januártól az ELMŰ-ÉMÁSZ csoporthoz tartozó villanyórákat. Elmorfondíroztunk azon, hogy vajon kinek jó ez. Emellett azon is, hogy a szakmailag és informatikailag "kiokosított" postások helyett mennyivel többre mennénk az okos mérők bevezetésével, mint ahogy…..
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
bulgakovmihaly 2012.01.10 20:18:13
@bervas: világos, hogy nehezen benyelhető az, hogy alanyi jogon jár a szavazati jog, a hajléktalannak, a tájékozatlannak, a butának és a műveletlennek is...ellenben, ha nem így lenne, onnantól nehéz lenne demokratikus választásnak nevezni...lehet szeretni vagy sem, de egyelőre az van, hogy a demokrácia a legkevésbé rossz rendszer, amit kitaláltak eddig...
Barroso levele után most Hillary Clinton levele is megjelent, teljes terjedelmében. Nagy a levélforgalom Orbánnál mostanában ... "Kounalakis nagykövet és mások a Külügyminisztériumban azóta is aggodalmukat fejezték ki, mindig a barátság szellemében, és bízva abban, hogy…..
bulgakovmihaly 2011.12.30 17:32:49
@zero: nos mivel a Mellár ismerősi körben van, róla tudható, hogy olyan szinten ki van ábrándulva és nem mellesleg a magas lóról leköpve, hogy nem fog beállni ebbe a szekértolásba...
addict Mit rejtenek a márkanevek? 2011.11.24 09:30:00
Egy átlagembert naponta több ezer reklámüzenet ér, melyek mindegyikében ott van a cég neve, szlogenje és emblematikus logója. Mindannyian tudjuk, hogy mennyire fontosak ezek a nyelvi és vizuális kifejezőeszközök a márkaismertség szempontjából. De vajon azt is tudjuk, hogy honnan…..
bulgakovmihaly 2011.11.24 19:50:17
Ez van, most egy ideig mindent az iPhone 4S-hez fogunk méricskélni a gőzpingvintől a Hubble-űrteleszkópig. A magunkfajták számára ma ez "A videó" az interneten. Egy telefon elég sokféleképpen eshet, a laborkörülményeket teljes mértékben mellőző videóban dícséretes, hogy…..
bulgakovmihaly 2011.10.18 11:16:55
Vastagbőr Meghekkelt közlemény 2011.10.14 17:31:00
A mai nap legjobb sztorija: MTI 2011. október 14., péntek 12:31 Jobbik: a mindenkori magyar átlagfizetést kapják a parlamenti képviselők! A Jobbik szerint az országgyűlési képviselők havi bruttó jövedelmének meg kellene egyeznie a mindenkori magyar átlagfizetéssel, ami a…..
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hülyenépszavazás, ahol a zemberek egyértelmű akaratukként, Orbán Viktor szája ízének megfelelően kinyilvánították véleményüket: a tandíj pfújrossz, aki kitalálta az eretnek, úgyhogy kukába az egésszel. Más se kéne, mint fizetni…..
bulgakovmihaly 2011.09.10 16:27:43
@anonymand: ez rendben is lenne, de ezt hívják tandíjnak...mindaddig azonban míg a nagyanyám nyugdíja is alacsonyabb, meg én is több járulékot fizetek a béremből, hogy a közoktatás finanszírozható legyen, addig nem oké, hogy egy diplomát kétszer fizettetnek ki. egyszer veelünk, meg egyszer a gazdájával...
másfelől már várom, ahogy elszaporodnak az állsáhirdetések, amiben nem diplomát kérnek, csak abszolutóriumot...hehe
Octopus betévedt a kiskőrösi Borászparadicsomba, és a kígyó rögtön a tiltott gyümölcsökhöz vezette. Ilyenekből lehet itt csemegézni: "Cabernet aroma 25 kg-os (olasz) Legkisebb rendelhető mennyiség: 1 kg (11250 Ft/kg). Szölőből kivont természetes aroma. Adagolás 0,1 g/l.…..
Nos, nem tudjuk, mi történt a HTC házatáján, de 180 fokos fordulatot vettek 24 óra alatt. A Facebookon közölték, hogy annak ellenére, amit korábban mondtak, mégis lesz Gingerbread a Desire-re. A mérnökök vajon megtalálták a megoldást egy nap alatt? Via Engadget..
A KDNP és az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség (IKSZ) honlapot és kampányt indított annak érdekében, hogy "szemben a 2002 és 2010 közötti évek fiatalokat elüldöző politikájával- praktikus információval, tanácsokkal és erkölcsi támogatással lássa el azokat a…..
bulgakovmihaly 2011.03.23 22:28:04
@kaqkkfioka: ne viccelj...a ruszik talltk fel...
Jó, nyilván senki nem kap a szívéhez, ha arról hall, hogy a dobozos tej nem száz százalékosan tej ‒ ott az a sok tartósítószer, meg víz, meg "inkábbnemakarjuktudnimi", de az a Homár kérges szívét is megdobogtatja, ha csak 51% benne a valódi tej. A Pista által…..
bulgakovmihaly 2011.01.26 21:37:10
@Bruno: de nem árú, hanem áru, amire te gondolsz, mert ugye valójában nyugati áron van már minden fmcg itthon is...
A válasz attól függ, hogy ki teszi fel a kérdést. Lázár János is feltette a kérdést olyan embereknek, akiknek ad a véleményére, mikor új szolgálati autót keresett magának. Ezt válaszolták neki: Ez egy 5000 köbcentis V10-es motorral felszerelt, 450 lóerős Audi S8.…..
Bayer Zsolt publicisztikákat ír a Magyar Hírlapba, emellett két műsora van az Echo TV-n. Mivel az újság és a televízió is Széles Gábor tulajdona, neki köszönheti Bayer a fizetését, egy tőle származó idézettel indítunk:   "a Magyar Hírlap kezdetektől fogva komolyan…..
bulgakov besírna boo 2010.12.30 00:13:00
function toggle() { var ele = document.getElementById("toggleText"); var eletwo = document.getElementById("toggleTexttwo"); var text = document.getElementById("displayText"); if(ele.style.display == "block") { ele.style.display = "none"; text.innerHTML = "Visszakódolom!";…..