Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pajaro

0 bejegyzést írt és 105 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Eközben a MOM Parkban 2013.01.03 14:35:38
ez vmi szupi marketing lesz....pfffff..... ..
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
pajaro 2012.04.18 11:04:39
+1

Magyar Vitéz ·
objektivmagyarsag.blog.hu 2012.04.18. 05:30:11
teljesen mindegy, mennyi penzt haracsol ossze haracs-andras, mert penzzel nem fog tudni soha stilust venni, es igy mindig csak egy izzado, erolkodve torteto also-kozeposztalybeli megtollasodott bugris paraszt marad. hiaba a premium termekek, hiaba az utazasai, barhova is megy, a belso tanyasi parasztot nem tudja kimosni magabol, a gyoker angol kiejtesevel, a szanalmas humoraval, a bena videoival. a stilus maga az ember, es haracsandras "stilusa" (illetve annak hianya) mely elete minden teruletere kivetul, magaert beszel. csak annyi kulonbozteti meg a hirhatter tv-tol ezt a szerencsetlent, hogy csillogo amerikai fogyasztoi cikkeket arul, de ugyanolyan holdkoros idiota, mint a masik csapat, csak szorult bele egy jo kis parasztos, parasztgazdas, izzados, eroltetetve kuszkodos kereskedo ver.
Subba Eközben az M0-on 2011.12.07 20:48:16
via FB..
pajaro 2011.12.08 10:38:30
Már a Brazil című film óta tudhatjuk, hogy egy keresztnév elírása akár egy egészestés pszichohorror cselekményének elég, úgyhogy Tamás jobban teszi, ha meghúzza magát a nevetséges -4000 forintos, nem a nevére szóló bankszámlájával és kártyával, mielőtt komolyabb baja…..
pajaro 2011.07.05 15:25:43
Feladó: Jane Gilles
Címzett: David Thorne
Tárgy: Lejárt számlatartozás

Kedves David,
Cégünk nyilvántartása szerint önnek 233,95 dollár lejárt számlatartozása van. Ha már befizette az összeget, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot hét napon belül, és igazolja a tranzakciót.

Tisztelettel, Jane Gilles

Feladó: David Thorne
Címzett: Jane Gilles
Tárgy: Re: Lejárt számlatartozás

Kedves Jane!

Pénzem az momentán nincs, ezért küldök önöknek egy pókot ábrázoló rajzot. A grafika értékét 233,95 dollárra becsülöm. Remélem ez így megfelel önöknek.

Üdv, David

Feladó: Jane Gilles
Címzett: David Thorne
Tárgy: Lejárt számlatartozás

Kedves David,

Köszönöm, hogy felvette velünk a kapcsolatot. Sajnos nem áll módunkban rajzokat fizetőeszközként elfogadni, így a számláján továbbra is fennáll 299.95 dolláros tartozás. Kérem vegye fel a kapcsolatot velünk hét napon belül, és igazolja a tranzakciót.

Tisztelettel, Jane Gilles

Feladó: David Thorne
Címzett: Jane Gilles
Tárgy: Re: Lejárt számlatartozás

Kedves Jane,

Ez esetben a pókról készült rajzomat szolgáltassa vissza, kérem.

Üdv, David

Feladó: Jane Gilles
Címzett: David Thorne
Tárgy: Re: Re: Lejárt számlatartozás

Kedves David,

A rajzot e-mailben kaptam meg Öntől. Azt akarja, hogy küldjem vissza Önnek az e-mailt?

Tisztelettel, Jane Gilles

Feladó: David Thorne
Címzett: Jane Gilles
Tárgy: Re: Re: Re: Lejárt számlatartozás

Kedves Jane!

Igen, kérem.

Üdv, David

Feladó: Jane Gilles
Címzett: David Thorne
Tárgy: Re: Re: Re: Re: Lejárt számlatartozás
Csatolt fájl <spider.gif>

Feladó: David Thorne
Címzett: Jane Gilles
Tárgy: Kié ez a pók?

Kedves Jane,

Biztos benne, hogy ez a pókos rajz, az a pókos rajz, amit én elküldtem Önnek? Ennek a póknak csak hét lába van, és én kétlem, hogy egy ilyen alapvető hibát elkövettem volna, amikor rajzoltam.

Üdv, David

Feladó: Jane Gilles
Címzett: David Thorne
Tárgy: Re: Kié ez a pók?

Kedves David,

Igen, ez ugyanaz a rajz. Az Ön által küldött e-mailből másoltam és illesztettem be. David, az ön számlájára még mindig nem érkezett meg a 233.95 dollár. Kérem azonnal fizesse be, amint lehetséges.

Tisztelettel, Jane Gilles

Feladó: David Thorne
Címzett: Jane Gilles
Tárgy: Automatikus válaszüzenet

Jelenleg nem tartózkodom otthon. Épp időutazom, de múlt hétre hazaérek.

Üdv, David

Feladó: David Thorne
Címzett: Jane Gilles
Tárgy: Re: Re: Kié ez a pók?

Hello, visszatértem és átolvastam az Öntől kapott leveleket. Realizáltam, hogy azt a rajzot valóban én rajzoltam. Így döbbentem rá, hogy Ön valószínűleg a végtag nyilvánvaló hiánya miatt nem fogadta el a rajzomat, és pusztán udvariasságból nem szólt erről nekem. Tehát, most a kijavított - megfelelő számú lábakkal ellátott - változatot küldöm át Önnek, fizetségül a tartozásaim kiegyenlítésére. Remélem ez konkludálja az ügyet.

Üdv, David

Feladó: Jane Gilles
Címzett: David Thorne
Tárgy: Re: Re: Re: Kié ez a pók?

Kedves David!

Már korábban jeleztem, nem fogadunk el pénz helyett rajzokat a számlák kiegyenlítésére. Elfogadunk csekket, banki átutalást, pénzutalványt vagy készpénzt. Kérem, fizesse be az összeget még ezen a héten, hogy elkerülje a késedelmi kamat kiszabását.

Tisztelettel, Jane Gilles

Feladó: David Thorne
Címzett: Jane Gilles
Tárgy: Re: Re: Re: Re: Kié ez a pók?

Kedves Jane!

Ostobaság volt részemről azzal próbálkozni, hogy küldök valami teljesen értéktelen dolgot, pazarlom az idejét, és megpróbálom elhitetni, hogy ez fedezi az adósságom. Megértettem és természetesen fizetek még ezen a héten, ha nem felejtem el. Mivel Ön a második rajzomat sem fogadta el fizetségképp, kérem, juttassa vissza mihamarabb, amint módja van rá.

Üdv. David

Feladó: Jane Gilles
Címzett: David Thorne
Tárgy: Re: Re: Re: Re: Re: Kié ez a pók?
Csatolt fájl <spider2.gif>
„Stresszhelyzetként értékeltem az egész együttlétet, holott nagyon vágyom egy igazi szeretkezésre” – úgy látszik, mostanában elindult egy ilyen széria, ugyanis mai posztunk újra egy olyan fiatalemberről szól, aki közelebbi kapcsolatba került egy örömlánnyal. Az…..
Subba A nap képe: Űrróka 2011.05.02 10:30:00
 ..
pajaro 2011.05.02 12:19:11
Subba Buli van: Liv 2011.04.12 09:00:00
Napnál is...
A Goldman Sachs elemzője egy diagramon egymás mellé tette az Apple negyedéves jelentései alapján a cég árbevételeit és operatív költségeit. Azt lehet leolvasni, hogy az árbevétel sokkal gyorsabb ütemben nő, mint a működéshez szükséges kiadások. Ennyivel gyorsabb, ni:Bill Shope…..
Mindenki zsiborog azon, hogy Stohl Buci vezeti a Való Világ 4-et, de az RTL szerint ezt a döntésüket egy, a TÁRKI-nál megrendelt közvéleménykutatásra alapozták. Na szóval, az RTL-től kinek is az apukája a TÁRKI egyik alapítója és tulajdonosa?..
Subba A hatalmas flipflop majom 2010.11.22 10:44:22
Flip-flopból épülta hatalmas flipflop majom!  ..
pajaro 2010.11.22 12:18:10
Az új-zélandi eset óta tudjuk, hogy az óraátállítás egyszerűen nincs benne a 4.1-es iOS szótárában. Szeptember végén történt, hogy a szigetországban egy órával korábban keltek a szükségesnél a jólelkű új-zélandiak, az iPhone ugyanis időzavarba került. Hogy egy példával…..
törökgáborelemez 271. Quo vadis? 2010.10.28 02:02:00
Másfél nap telt el azóta, hogy Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője bejelentette: pártja az Alkotmánybíróság hatásköreit korlátozó javaslatot kíván elfogadtatni a parlamentben. Miután az eljárás megítélésem szerint azon - szerencsére ritka - politikai események közé…..
Aki olvassa ezt a blogot, tudja, hogy az elmúlt időszakban mennyi kritikát kaptam azért, mert nem voltam hajlandó a demokrácia lényegi és a korábbiaktól minőségileg eltérő korlátozását látni a Fidesz döntéseiben. Az, hogy valami személyesen nem tetszik, még automatikusan nem…..
pajaro 2010.10.27 10:11:13
@hunocska: na, hogy ráhibáztam a befőttre az elején!
pajaro 2010.10.27 10:24:50
@hunocska: megdícséri a szép magyar nevem, majd ide jön nekem Berlusconival? Kit érdekel Berlusconi? Erre maga azt írja: "de mert barátok, és összenő ami összetartozik..." én pedig visszakérdezek, hogy maga csak makulátlan barátokkal rendelkezik innen és onnan is?
pajaro 2010.10.27 10:41:41
@hunocska: most őszintén, csak hogy tisztán lássak, kit látna szívesen a helyében (O.V.)? Személy szerint, megnevezve. Ha kitérő választ ad, úgy kell gondolnom, hogy saját magát.
Mindig is meggyőződésem volt, hogy a politikáról a legtöbbet – persze nem elméleti ismeretek nélkül - a gyakorlatban lehet megtudni és megtanulni. Említettem már Pokol Béla örökérvényű mondását a rétről és a bogarakról; ennek szellemében régóta fontosnak tartom, hogy…..
pajaro 2010.10.20 12:49:55
Legalábbis a világ szerencsésebb felén. A közelmúltig ugyanis háromhetes várakozási idővel kellett számolni, tehát arra alig volt esély, hogy valaki csak úgy beugorjon egy boltba és vegyen magának egyet.Ez a helyzet kihatott Magyarországra is, hiszen a start igencsak elhúzódott…..
pajaro 2010.10.06 12:03:52
Számos bogárfixálással és Ping-fejlesztőcsomaggal megérkezett az iTunes 10 első javítása, lehet tölteni. A Ping-rajongók azért örülhetnek, mert könnyebb megosztani a zenéinket a barátainkkal, és közvetlenül az iTunes Libraryból posztolhatunk vagy lájkolhatunk…..
Általában kevesen kérnek szeméremdombra felszíni piercinget, de ha mégis van egy ilyen felkérés azt mindig örömmel teljesítem, hiszen ez a testfelület is teljesen alkalmas arra, hogy képes legyen begyógyítani egy ilyen piercinget. (Természetesen minden piercinget örömmel csinálok,…..
Azt ugye tudjuk, hogy a sorbanállás holnaptól indul, és péntek 00:000 órától kezdődik az iPhone 4 mobil értékesítése az Aréna Plazában található T-Pontban. Az azonban újdonság, hogy még aznap, országszerte további 14 üzletben is kapható lesz a mobil.Cheers.update: T-Mobile…..
Komolyan meg vagyok zavarodva, mióta olvastam Kaprinay Zoltán levelét. Annak idején ő készített exkluzív videótesztet nektek New Yorkból az iPadről, remek kapcsolatainak hála viszont folyton értesül a nemzetközi helyzetről is. Egy ilyen ionizált információáramlás részeként…..