Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hamilla,Khear

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túléltük az Oscaros szezont és bár mindent nem sikerült megnéznem, amit akartam volna (a "Beszélnünk kell Kevinről"-t még igyekszem pótolni), azért a legfontosabbakat igen. A Hugót majd kiveszem tékából ha megjelenik dvd-n.Jövő héten megnézzük aAztán 22.-én…..
 Előzetes, promo videó a LaLee's Games sorozat 4. évadához. Rossz és jó hírekkel is tudok szolgálni egyaránt, remélem a rengeteg belefektetett óra az After Effects-be meghozza a sikerét és tetszeni fog mindenkinek a megújult LaLee's Games sorozat…..
Egy filmben a szereplőgárda bár nem a legfontosabb elem, azért nagy mértékben befolyásolja, hogy megnézem-e az alkotást, vagy nem. Jöjjön 5(+1) színész, akit sohasem bírtam, vagy már eljátszotta nálam minden bizalmát. 1.      Ben Stiller:…..
Az üveges verziójának a vonzó külseje csábított el és adtam neki esélyt a citromos Karamalznak. Ez egy alkoholmentes malátaital, amelynek 3 alapvető tulajdonsága van: -Hűtve istenien finom -Megdöbbentően sokat (és nagyokat) kell böfögni tőle -Van ára... Csak 0,33-as…..
 ..
Hamilla,Khear 2011.09.10 12:24:10
Aki rendelkezik Facebook profillal és szeretne nekem kedveskedni, itt leadhatja Goldenblog szavazatát a "Limp Bizkit" blogomra, amely idén az album megjelenésének köszönhetően igen sokat frissült :) Köszönöm  Ez a blogolkodom blog is jelölve lett, de…..
Hamilla,Khear 2011.08.18 08:40:42
Most néztem éppen a hatodik (és szerintem legjobb) Star Wars epizódot (Jedi visszatér) és rögtön három olyan jelenet is volt, ahol képtelen voltam a filmben zajló részre összpontosítani, mert eszembe jutottak azok a vicces videók, ahol ezeket a jeleneteket felhasználták és így…..
Aki esetleg nem nézi már a Rossz PC Játékok Blogot annak örömmel tudatom, hogy a legutolsó RPCJS rész (Nyári különkiadás) mindhárom videója kinn van az említett blogon, úgyhogy nézzetek el még utoljára oda, és nézzétek meg a videókat, ha szeretnétek :) A videók elérhetőek…..
Értékelés:Nem igazán értem, miért kellett a 20th Century Fox intro-ját bevágni a videó elé. Nem láttam sok értelmét, de te tudod... Ezen kívül a bevezetőd egészen jó, habár 1:31-től miért volt néma minden? Nem, nem az én készülékemben van a probléma...Kifejezetten tetszett…..
Brutális mennyiségű felvételt készítettünk, szóval legyetek türelemmel, míg ezt megvágom, lesz pár hét...  ..
Örömmel vettem, hogy a 2 hete meghirdetett El Airplane játékra rengetegen neveztetek. Már majdnem 5 (!) azaz ÖT egész ember nevezett. De ez nem igaz. Összesen hárman neveztek, úgyhogy ez már tömegnek számít. A hatalmas érdeklődésre való tekintettel mindhárom nevező megkapja…..
Hamilla,Khear 2011.06.06 14:02:30
Hamilla,Khear 2011.06.17 10:09:45
Tegnap este viszonylag későn nekiálltunk még kapcsolgatni a tv-ben és nem volt igazán nézhető program (ment a "Tolmács", de annak már csak a vége) szóval ilyenkor még adunk egy utolsó esélyt, a nem hivatalos Budapest TV pótlásnak, a "Hálózat TV"-nek. Ott…..
Hamilla,Khear 2011.06.01 21:00:18
  Egy totál ismeretlen és halálian aranyos játékot mutatok be ezúttal. A kelet-európaiak ismét bebizonyítják, hogy elmebeteg játékok fejlesztésében a legjobbak!A játék 1 órás, ingyenes próbaverziója letölthető INNEN a 'TRY IT NOW' gombra kattintva!A…..
Valami bámulatosan röhejes horrorfilm(?) 2007-ből, amely egy Jeff Rector nevű fazon bébije lehet, mert szinte mindent ő csinált. Itt a film adatlapja. Kivérezve (99 ft) from Filmbaratok on Vimeo. Aki meg nem értené a Conan említést.....
Az elkövetkező Zene Nagyjai részekben egy átlagember számára teljesen ismeretlen világba fogok betekintést nyújtani Nektek. Egy olyan műfajt, pontosabban műfajcsoportot fogok bemutatni, ami igencsak feszegeti a "zene" fogalmának határait, sőt helyenként át is lép rajta. Ez…..
Hamilla,Khear 2011.05.12 07:36:35