Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reklámbuzi

1940 bejegyzést írt és 2242 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos nálunk a Frito-Lay nem forgalmazza a Tostitos tortilla csipszet, de ettől még nekünk is érdekes a cég legújabb akciója, amivel igyekeznek meghekkelni egy kicsit a közelgő Super Bowl-t. A Goodby Silverstein & Partners ötlete abból indult ki, hogy az amerikai foci ünnepén a szurkolók vagy…..
Ha a videojátékokról, konzolokról beszélünk, a legritkább esetben kerül szóba, hogy a stresszlevezetésen, kikapcsolódáson kívül valami másfajta élményt is adhatnak nekünk. Az pedig, hogy ez az élmény spirituális legyen, szinte nevetségesen hangzik. Pedig egy konzol nagyon sok mindent jelenthet az…..
 ..
Digital Training Tweetelő kátyúk 2015.06.02 09:31:08
Múlt hét szerdán rendezeték meg a Hipnózis reklámversenyt, ami a második legnagyobb hazai fesztivál. Sokan persze már azt is megkérdőjelezik, hogy egyre is minek van szükség, hiszen itt semmi más nem történik, minthogy a közepes vagy annál gyengébb hazai reklámszakma tömjénezi…..
Az HBO minden évben készül valami kis meglepetéssel a Trónok harca szezonnyitó napjára. Idén sincs ez másképp. Ma 11 órakor  egy twitteres sárkányvadászatot indítanak el, ami egészen a premier pillanatáig tart. A lényeg, hogy a khaleesi egyik sárkányát, a bárányokat…..
Azoknak, akik a kommunikációval kapcsolatos területen dolgoznak, egész biztosan nem kell bemutatni a SmartMobil konferenciát, amely évről-évre egy nívós előadókkal és programokkal telezsúfolt rendezvényen hozta össze a szakma legjobbjait. De azok se bánkódjanak, akiknek nem mond…..
Döbbenetes szám, de tény, hogy Magyarországon minden 5. nő válik valamilyen családon belüli bántalmazás áldozatává. Az is tény, hogy napi szinten olvashatunk olyan hírt a sajtóban, amely egyértelműen nyomatékosítja: a problémáról beszélni kell, és mindenkinek ki kell állni…..
reklámbuzi 2015.03.09 15:55:17
@Tudományos libsizmus: Mekkora számmal lennél elégedett? Minden hatodik nőt már meg lehet verni? Vagy tíz? Szerintem egy is sok.
Az idei Super Bowl szünetében sem maradnak szuper reklámok nélkül az amerikai nézők. Két filmről (óriásmellek és életnagyságú Pac-Man) márt írtam a napokban, de eddig ez a szpot a kedvencem. A reklámfilm nagy részét adó, a  világvége eljövetelének legutolsó pillanatait…..
A Bud Light már tavaly is egy nagy, spontán őrület köré szervezte a Super Bowl filmjét, amiben egy "átlagos" sörbarátnak kínálták fel a lehetőséget, hogy bízza rá magát a véletlenre, és vágjon bele egy nagy kalandba, aminek a vége egy Schwarzeneggerrel átpingpongozott és a…..
Most, hogy nyakunkon a Super Bowl, természetesen idén is már hetekkel a nagy esemény előtt elkezdtek szivárogni az NFL döntőjének szünetére készült reklámok. Ezek közül az egyik legemlékezetesebb a Carl's Junior étteremlánc reklámja. Na nem a mély gondolatok vagy a sosem látott…..
Aki most a Tesco oldalára látogat, azt egy meglepő hirdetés fogadja a nyitó oldalon. A banner szövege igazából normál helyzetben teljesen ártalmatlan és semmitmondó lenne, az adott politikai környezetben viszont, amikor a kormány nyíltan ki akarja véreztetni az áruházláncot,…..
A Hello Wood csapata tavalya múltkori, több száz szánkóból épített karácsonyfa után idén is egy különleges alkotással rukkolt elő az ünnepekre. Az idei karácsonyra az Ökumenikus Segélyszervezettel karöltve találtak ki egy rendkívül látványos és egyúttal komoly üzenetet…..
Többen hívták fel a figyelmemet a Culevit, daganatos betegek részére kifejlesztett táplálékkiegészítő szer ünnepi kampányára, azzal, hogy az végtelenül visszataszító számukra. Én is megnéztem magamnak a szóban forgó kampányt, és hát mit mondjak, leesett az állam. Az év…..
Az utóbbi hetek egyik legjobb reklámakciójába futottam bele ma reggel munkába menet a Nádor utcában. Azonnal felfigyeltem a szokatlanul üres parkolókra, furcsa látványt nyújtottak így reggel. Aztán közelebb érve feltűnt, hogy valójában nem üresek, csak éppen autók helyett…..
Németországban az utóbbi időben egyre nagyobb problémát jelent a nácizmus térnyerése. Ez ellen különféle módszerekkel igyekeznek fellépni, az ellentüntetésektől kezdve a különféle programok indításáig. Most azonban egy olyan eszközt is bevetettek, amire eddig nemigen volt…..
A karácsonyi szezonban mindenki próbálja kedves, vagy legalábbis kedveskedő reklámokkal magához édesgetni a vásárlókat, de ez csak keveseknek sikerül. A John Lewis áruház talán az egyetlen, amelynek évről-évre sikerül emlékezeteset alkotnia. Három évvel ezelőtt egy…..
Digital Training Selfie machine 2014.11.03 16:35:51
  ..
Hogy lehet jóhiszemű embereket halálra ijeszteni két forintból? A stockholmi Gröna Lund szórakoztató, illetve ijesztgető park megmutatta egy egyszerű plakát segítségével, amin a park jövőre nyíló új attrakciójára szerették volna felhívni a figyelmet. A szemét plakáton…..
 ..
Digital Training PoloTag 2014.10.20 15:47:23
 ..