Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szigetipeter

9 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Ennél már nincs lejjebb 2014.02.19 06:15:00
Látott mostanában baleset-megelőzési plakátot vagy reklámfilmet? Szörnyülködjünk együtt. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Tegnap este óta gondolkozom, hogyan is vezessem fel ezt a médiatörténeti értékű képet, de arra jutottam, hogy nem kell túlmagyarázni. Úgyhogy inkább megköszönném a Meglepetés magazin szerkesztőinek, hogy húsvéti lapszámuk e váratlan ajándékával lehetővé tették számunkra,…..
Bár itthon is van néhány médium, amely igyekszik meglovagolni Vilmos herceg és Kate Middleton április 29-i londoni esküvőjét, a Tv2 például egész hónapban szinte minden bulvárműsorában szisztematikusan követi a történteket, a magyarok nagy részét valószínűleg lényegesen…..
 „Végre megjött a szavazók jobbik esze!” – örvendezett saját Facebook-oldalán a Tv2 egyik munkatársa harminc másodperccel a Megasztár tegnap esti döntőjének azon pillanata után, mikor Tilla Kökény Attila nevét mondta ki továbbjutóként a tehetségkutató…..
Sokat kellett várni rá, de végre megtörtént. Vagy volt már ilyen, és mi vagyunk a hülyék, hogy nem emlékszünk rá? Mindenesetre kicsit irigykedtünk is a Hvg-re, amikor megláttuk az egy nappal később kézbesített lap eheti címoldalát. A szeptember végi átszabásról már…..
szigetipeter 2010.11.22 09:35:54
@titi.hu: jogos, tényleg rosszul volt beállítva, elnézést érte!
Mindig is imádtunk obskurus újságokat böngészni, szaklapkiadós hátterünknek köszönhetően szinte magától értetődő, hogy érdeklődő arccal lapozzuk át az Állatorvosi Szemle és a Magyar Könnyűipar legújabb számait is. Az örök kedvenceink azonban azok a kiadványok, ahol…..
Miközben olyan kultúráért felelős minisztert kaptunk, hogy azt megemlegetjük, valahogy olyan érzésem van, nem veszik a lapot a nagy kereskedelmi tévék: nekik újra Mohács kell. Ez annak kapcsán jutott az eszembe, hogy a Kreatív főszerkesztője, Szigeti Péter fontosnak érezte…..
Az IKEA után megint egy márka, ami webes filmsorozatra adta a fejét, és nem is akárhogyan. Az Audi A1-es modellje, ami már márciusban, a genfi autóshow-n bemutatta a márka arcát és nagykövetét, Justin Timberlake-et (lehet ujjongani és fujjolni), május 4-étől kezdi el vetíteni a…..
szigetipeter 2010.04.21 18:16:47
blogmocsok Reklámblogokról okosan 2009.10.20 15:40:00
Reklámokról blogolni nagy divat lett mostanában. Hálás téma, mert sokan utálják, és még többen gondolják úgy, hogy értenek hozzá. Mint a focihoz. Közhely, hogy 10 millió focista országa vagyunk, s ezt mára simán kiegészíthetjük a "10 millió önjelölt reklámzseni…..
Igazából az ötszázadik facebookos barátunkat szerettük volna megünnepelni ezzel, de közben elmúlt a pillanat, úgyhogy most meghirdetjük inkább a Jöjjön az Ezredik Mozgalmat és Nyereményjátékot (JEMÉNY). Ennek lényege, hogy ha meglesz a Kreatív ezredik rajongója a Facebookon,…..
szigetipeter 2010.03.24 13:40:00
  A tavalyi óriási siker után ezútal is lesz Kreatív Farsang, ahol végre mindenki azzá válhat, amivé igazán szeretne. Ha te vagy az úgynevezett kommunikációs szakma egyik szereplője, vagy szeretnél az lenni, vagy ismersz olyanokat, vagy szeretnél ismerni, vagy csak szeretnél…..
Az első néhány nap alapján mindkét új országos kereskedelmi rádiónál meglepődtek, hogy frekvenciát nyertek, és emiatt most valamit beszélniük kell két zeneszám között. Kritika a Class és a Neo FM első hetéről a Kreatív magazinból. Az új rádiók első adásnapjait…..
Negyvenöt nevező, csaknem huszonkétezer szavazat, egyetlen végtelenül izgalmas verseny! Büszkeséggel vegyes örömmel jelenthetjük be, hogy megjelent a legszünyőbb iparági jószágokat Zsepitől Vágó Istvánig (győztesek itt) bemutató 2010-es falinaptárunk, amit minden kedves…..
addict Kreatív publicisztika 2009.11.25 21:34:00
Nem tudok elmenni szó nélkül a Kreatív Online-on megjelent írás mellett, amelyet Román Balázs, a KO főszerkesztője jegyez. Nem szeretnék belőle idézgetni, akit érdekel a reklámszakma, az már amúgy is olvasta, vagy ha még nem, akkor kattintson át oda, és olvassa el az egészet.…..
Román Balázs a párizsi Epica díjátadóról hazatérve akadt ki a hazai reklámügynökségek teljesítményén:  Küldjetek el nyugodtan a picsába, tényleg, de szerintem az egyáltalán nem olyan nagy szó, hogy összesen négy olyan hazai reklámmunka született idén, amiről a totál…..
szigetipeter 2009.11.26 00:30:41
@ern0: van ilyen, az Effie: www.effie.hu/
Az más kérdés, hogy ez emnnyire működik tökéletesen, személyes véleményem szerint sokszor inkább prezentációkészítő verseny, mert a nevező mondja be az eredeti célokat és a büdzsét, majd bizonyítja utána piaci adatokkal a hatékonyságot, de a piac rangos versenyként ismeri el.
Gyönyörű reklámfilmmel jött elő a klasszikus Unicum. Kár, hogy semmi köze a termékhez, és semmiféle stratégia nem látszik mögötte. Nemcsak a reklámszakmai partjelző, hanem a nemzeti értékekért aggódó állampolgár is felordít bennem, ha szembejön bármi, ami Zwack,…..
szigetipeter 2009.11.23 11:28:54
Pár óra múlva, éjfélkor a nemzet számottevő hányadának gyásza mellett befejezi sugárzását a Sláger és a Danubius, majd néhány másodperc múlva újra feltámadnak a frekvenciák, és megkezdi adását a két új rádió, a Neo FM és a Class FM. De vajon milyen számmal búcsúznak…..
Kedves Olvasók!Vannak pilllanatok, amikor kicsit lassítani kell, majd megállni és megfordulni. Mi van mögöttünk? Mit tettünk eddigi pályánk során? Mit adtunk a világegyetemnek? Ha mi, egy internetes weboldal vagyunk, akkor azt a kérdést is fel kell tennünk, vajon mivel gazdagítottuk…..
A Legszünyőbb Irodai Jószág a kommunikációiparbanNév: Jack Bauer Daniels Életkora: 8 hónapos Jack Russell kölyök Gazda neve, pozíciója: Rendes Zoltán kreatív vezető TV2 Becenevek: Jack Kedvenc póz: háton fekvés az irodai kanapén Kedvenc kollégája: mindenkit imád, de van,…..
Achtung, közszolgálat! Alacsonyítsd a szórakozási és továbbképződési költségeket a válságban a Kreatívval és a Magyar Reklámszakmával!Ha mész Portorozsba és még van helyed és akarsz vinni válogatott magyar reklámos csajokat és/vagy pasikat, vagy mennél Portorozsba, de…..
Szerda délben egy röpke előadás erejéig végre sikerült meghaladni az összes teremben zajló permanens forradalmat: Braun Róbert a digitális Y-generáció utánra felrajzolta az általa R-nek kereszteltet, ahol már default az önkifejezés, a fogyasztás közösségi élmény, és főleg:…..
A Facebookon és itt is csurrant dics és kritika vegyesen a portorozsi Golden Drumon tartandó nemzeti jelentőségű magyar partit beharangozó plakáttervre (ld jobbra), amire a szervezők is reagáltak: aki bírja kézzel, jövő hét végéig rajzoljon jobb szórólapot, amivel aztán be…..