Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Yossarian!!

3 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Fidesz nem ért egyet a városvezetéssel. „Nem szerencsés újabb óriásdobozokat építeni a már meglévők mellé” – érvelt több alkalommal is a helyi Fidesz. „Nem is értem, hogyan láthatja egy felelős városvezető településének fejlődését a…..
Mennyi tanulság a párhuzamos szerelmekhez, életekhez, kapcsolatokhoz és történetekhez. Üdv! Először is a klasszikus tiszteletkörök: szinte a kezdetektől olvasom a blogot, van is néhány érdekes történetem, de sosem írtam, és talán egyszer kommenteltem. Szeretem olvasni, mert…..
Már nem divat az éves bérlet, vagy miért akarta Leó visszavinni az övét az Akácfa utcába? Akárhogyis, nem volt elég gyors, mert az előző három ügyfél már kipucolta a kasszát, a becsületes büntetésfizető állampolgárok pedig még munkában voltak:Régen sokat mérgelődtünk…..
Kormányunk kitalálta az okosságot, hogyan előzi meg az építőiparban elharapódzott fiktív számlázást. A fordított adózással. Annak, akinek ez újdonság, a lényeg tömören: január 1-től az ingatlanhoz kacsolódó építés-szerelés, karbantartási, stb. tevékenységek…..
Yossarian!! 2008.01.31 13:35:48
Kósa Lajos fidesz alvezér és debreceni polgármester, alias Lalikirály a 2006-os önkormányzati választások előtt letette a debreceni bevásárló központ és színház alapkövét. Az alapkő letétel alkalmával Kósa az alábbiakat mondta:Az mszp aktuális polgármester jelöltje azt…..
Rendkívül nagy az ellenállás a kórházak privatizációjával szemben. Főleg az orvosok részéről. Egy kicsit boncolgatom a témát.A 90-es évek közepén privatizálták a körzeti orvosi és a fogorvosi rendelőket. Mit tapasztaltunk? A korábban közalkalmazott orvosok lényegesen jobban…..
Vagy három hónapja lehetett, hogy egy szépségkirálynő miatt borzadtunk el az átlagamerikai teljesen kilúgozott agyán, erre tessék, megint előkerült egy másik, aki ezúttal nem is Irakkal, hanem kis hazánkkal szórakozott egy kicsit. Csoda, hogy felvisított a bennünk lakó…..
A Homár igazából nem lepődik meg a Marci által dokumentált jelenségen, hiszen tavalyi tripje után megfogadta, hogy soha többet nem fizet egy fillért sem a horvát nemzetgazdaságnak, legyen az egy eperfagyi vagy autópályadíj átutazásnál. Múlt héten tapasztaltuk, hogy a horvát…..
Alapvetően azt, amit Xerxész a pireuszi buzibárban. Aki még ennél is részletesebben kiváncsi arra, milyen esélyei vannak egy fogyasztónak, aki éppen számítógépezik, amikor az ügyes munkások odakint belefúrnak a vezetékbe, az olvasson tovább élvezettel. A II. kerületben lakom,…..