Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sh1mmy

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
MoovieMania Harry Brown 2011.11.06 16:06:00
 Justin Bieber előtt egy filmet még biztosan meg akartam tekinteni,hogy legyen mire emlékezni a rosszabb pillanataimban,amit majd a Never Say Never fog okozni nekem...És egy frissnek mondható blogot szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, a Tales from the blog nevű horror filmekkel, és…..
Írhattam volna, hogy "Eközben Budapesten", de ez olyan tipikus magyarosan sikerült sztori, amit a BKV Figyelőn találtam.Zseniális! ..
Az volna a kérdésem, hogy az olvasók közül mások is figyelemmel követik e remek sorozat 4. évadát? Mert szívesen leírnám a véleményemet az éppen befejezett évadról, de ha nincs kinek, akkor nem pötyögnék feleslegesen..
Folytatódik a Perfect Insanity zombi hete, ezúttal a Holtak hajnala nevű Romero klasszikus remake-vel fogok foglalkozni.A Föld egy éjszaka alatt szürreális rémálommá válik: A holtak felkelnek sírjukból, és az élőkre támadnak. Hogy hol, és mi miatt kezdődött a fertőzés,…..
Sziasztok. Ezzel az írással elkezdődik a blog első tematikus hete, amely a méltán híres zombi filmekkel foglalkozik. Előre szólok, hogy tőlem ne nagyon várjatok Romero filmet, mert azokról bárhol olvastok írást. Ehelyett inkább a kevésbé ismert filmekkel fogok foglalkozni. Ilyen a…..
Movie Tank A gépész 2011.09.19 17:13:00
Amíg Hollywood az utóbbi időben szinte semmi igazán kiemelkedőt nem tett le az asztalra, csak futószalagon hozta ki a remakeket és adaptációkat, addig a spanyolok szépen, fokozatosan utolérik az álomgyárat igazán minőségi alkotásaikkal. Megemlíthetjük itt 2001 - ből a…..
Sziasztok. Sajnos nagyon kezdek aggódni a blogunk miatt. Ennek legfőbb oka a látogatóink számának csökkenése. Néhány héten belül a napi látogatók száma a megszokott 50-60 (esetleg ezek fölött) helyett a felére, mára pedig a harmadára csökkent, azaz szerda óta napi 19-20…..
 Sziasztok. A mai kritikám alanya a 3 Oscarra jelölt Clint Eastwood alkotás, vagyis a Levelek Ivo Dzsimáról.Az amerikai hadsereg Japán határait tapossa. A második háború vége közeleg, már csak az ázsiai ország tartja magát. Az utolsó támaszpontjuk az Ivo Dzsima nevezetű kis…..
MoovieMania Ha/ver (Kick-Ass) 2011.08.18 19:03:00
 Mit várunk egy olyan filmtől ami nem is volt túlságosan beharangozva, sem túl-hypeolva,és az egyetlen ismert színész,aki sokak szerint már nem képes normális színész játékra Nicolas Cage? Hát,én személy szerint semmit. A történet a következő: Van egy szerencsétlen…..
Sh1mmy 2011.09.02 17:37:31
Movie Tank Hatodik érzék 2011.09.01 13:28:00
Sziasztok!M. Night Shyamalan máig leghíresebb, legnépszerűbb munkája a Hatodik érzék című thriller, melytől ugyan többet vártam, sőt még a csattanót is előre lelőtték előttem, de azért így is kellemes élmény volt.Dr. Malcolm Crowe ( Bruce Willis ) kitüntetett…..
Movie Tank Elrabolva 2011.08.26 18:13:00
Sziasztok!Mikor először láttam az Elrabolva című filmet, végig se néztem, annyira nem tetszett. Tegnap viszont újranéztem, és most értetlenül állok egy kérdés előtt: Mi a francért nem tetszett nekem ez a film akkor?Bryan Mills ( Liam Neeson ) egykori titkos ügynök ma már…..
Sh1mmy 2011.08.26 20:31:07
Sziasztok!Pár napja volt alkalmam megtekinteni moziban a legújabb A majmok bolygója filmet.Will Rodman ( James Franco ) az Alzheimer - kór ellenszerét kutatja. A kísérleti szereket csimpánzokon tesztelik. Egy katasztrófába torkollott teszt után a csimpánzokat megölik. Egy kölyköt…..
Movie Tank Forráskód 2011.08.23 19:52:00
Sziasztok!Annak idején nem vártam annyit a Forráskód című filmtől, hogy beüljek rá moziba. Így utólag viszont bánom, hogy nem tettem, ugyanis nagyon jó filmmel van dolgunk.Colter Stevens ( Jake Gyllenhaal ) pilóta egy vonaton ébred egy általa ismeretlen ember bőrében. Vele szemben…..
 Sziasztok. Anno feltöltöttem egy rövid montázst az akkori kedvenc képeimből, amelyeket én készítettem. Azóta annyi halmozódott fel, hogy újra csináltam egyet, amelyet már profibb kivitelezésben próbáltam tálalni. Jelentem, nem sikerült XD. De összességében remélem…..
Perfect Insanity Frog:Exam 2011.08.20 07:01:00
Sziasztok. Ma a 2009-es, sokak által nem ismert angol thrillerről, az Examról lesz szó.8 ember pályázik egy világ méretű cég hiányzó állásának betöltésére. A vállalat utolsó tesztje azonban közel sem egyszerű: főhőseinket egy komor szobába zárják, ahol csak asztalok és…..
Horror-Mirror A spanyol istenek 2010.08.16 07:35:00
Lustaságomnak ellenére is (most mit keressek kifogásokat?), örömmel vettem tudomásul, hogy azért a törzsolvasó gárda rendszeresen fel-fel jött egy poszt reményében. Hálám jeléül most nem egy, nem is kettő, hanem egyenesen 8 (!) filmről fogok rövid kritikát írni! Az okosabbak…..
Sziasztok. Tegnap írtam a Vaskabátokról, ma pedig a Haláli hullák hajnala lesz górcső alatt.A két film között szoros átmenet vonható, ez annak köszönhető, hogy a ugyan az a stáb dolgozott mindkettőn. Ezekről a dolgokról később, most egyenlőre lássuk a történetet.Shaun (Simon…..
Movie Tank A tetovált lány 2011.08.18 18:35:00
Sziasztok!Ahogy ígértem, itt vagyok a Stieg Larsson, svéd író Millenium - trilógiájának első részéből készült filmmel, A tetovált lánnyalA Millenium címen futó folyóirat egyik újságíróját, Mikael Blomkvistet ( Michael Nyqvist ) becsületsértésért beperelik, majd a…..
Perfect Insanity Frog:Vaskabátok 2011.08.18 12:40:00
Sziasztok. A mai alanyom a világ (szerintem) egyik legjobb akció vígjátéka lesz.Angel (Simon Pegg) London legjobb rendőre, a vizsgákon és a szolgálatokban is hibátlanul teljesített. Azonban felettesei megunják a helyzetet, és egy Isten hát a mögötti kis faluba, Sandfordba helyezik,…..
Movie Tank Paul 2011.08.18 10:42:00
Sziasztok!Tegnap volt alkalmam megtekinteni a Paul című 2011 - es vígjátékot. Szerintem egyetértünk abban, hogy talán évről évre kevesebb a jó vígjáték. Ezért is vagyok oda meg vissza a Paultól, ugyanis valami fantasztikus komédiát hoztak össze az alkotók. Nagyon jól…..
Sziasztok!Ritkán szoktam előre tervezni, hogy épp mit akarok csinálni a blogon. Ám most körvonalazódott néhány terv a következő napokat illetően, és ezeket szeretném megosztani veletek. Holnap publikálok egy írást a Paul című, rendkívül szórakoztató vígjátékról, majd A…..
Sziasztok. Hosszas nyűglődés végre elkészültem a videómmal. Nagyon lefárasztott a film, ezért néha trágár szavakat is használok. Jó szórakozást a videóhoz!    ..
Sziasztok!Mark Neveldine és Brian Taylor mindörökre beírták magukat az akciófilmek történelemkönyvébe a Crank - filmek megrendezésével, melyekben minden idők legbetegebb akciófilmjeit köszönthetjük.Crank - FelpörgetveChev Chelios ( Jason Statham ) profi bérgyilkos, aki egyik nap…..