Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Villalárva

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Terror! Életem első munkahelye maga volt a pokol. Kikerültem az iskolapadból, sajnos nem vettek fel az egyetemre, mert csupán egyetlen helyet jelöltem meg és jelentkezők hiányában nem indult az a szak abban az évben. Nem akartam egy éven keresztül otthon dekkolni és nem is…..
Villalárva 2011.04.19 22:22:14
@az igazi Sipi: Sipi, a cikk valószínűleg egy patológiás narcisztikus esetről szól és nem a munka világáról. az ilyesmit nem szabad eltűrni, akárki-akármilyen pozícióban van, mert komoly lelki problémákat okozhat később. a havi kilencvenért olyan stresszbetegségek jöhetnek, amilyeneket havi 300ból sem lehet később kikezeltetni.
Subba Blogajánló: Odabasz.org 2011.04.08 18:47:00
Újabban elszaporodtak a noname, fantáziamentes "poénblogok", ezt megelégelve visz új lendületet a műfajba ez a partizán oldal, próbáljátok meg komoly arccal végigsasolni és jelentkezzen, akinek sikerült!..
VV Laci távozása nem borítja fel nagyon a VV4 menetrendjét: marad a vasárnapi kiválasztás, és május 8-án vége is a szériának. A Való Világ-ban Laci pszichésen nem bírta a megpróbáltatásokat, feladta a játékot, és ezzel okozott némi fejtörést a VV-stábnak, mert borulni…..
Villalárva 2011.04.08 20:48:49
10 fős, Kazinczy-bajszot viselő társaságot tartóztatott le a rendőrség, miután be nem jelentett tüntetésen karlendítéssel emelték magasba a Magyar Helyesírás Szabályait. A „Víznek Árja” nevű helyesírás-náci csoportosulás azután került a rendőrség…..
Villalárva 2011.04.02 13:36:03
Szilasligetnél tűnt el a Volánbusz járata vasárnap hajnali két órakor. A szemtanúk csak egy villanást láttak. Szakértők szerint a Gödöllőről Budapestre tartó járat az abroncsok rossz állapota miatt sodródhatott bele egy féreglyukba, ami az óraátállításkor keletkezett.…..
Villalárva 2011.03.28 00:02:15
@v.tom: annyi, de annyi buta ember van ebben az országban..
„Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem." Lázár János különös okfejtése már ma estére ellenzéki össztüzet és komoly médiafigyelmet kapott – s feltehetően ez csak a kezdet. Sok…..
Villalárva 2011.03.20 00:10:59
 Gallianot felfüggesztette a Dior Ház. Zéró tolerancia a zsidózás ellen!Azaz igazság, hogy ilyen ügy még nem volt. Miért is lett volna, gondolom fel sem merült, hiszen a divatszakma képviselői között egyszerűen nevetséges lenne rasszizmusról, vagy másságról beszélni.…..
Bakács Tibor Settenkedő szalámi replika! Egyenesen a Tesco-ból!Ne hagyja ki ezt az egyedülálló ajánlatot! Legyen Ön is részese a médiatörténelemnek és vásárolja meg ezt a teljesen egyedi, 100%-osan valósághű, Bakács Tibor Settenkedő  replika szalámit. A szalámival nem…..
Villalárva 2011.02.13 01:33:17
    2002-ben amikor is az első valóságshow felütötte a fejét elindult a háttérben valami más is. Minden megváltozott atekintetben, hogy az emberek bele tudtak szólni a tv műsorba aktívan. Ha nem tetszett egy szereplő csak fel kellet emelni a telefont, es kezdetben 210…..
Villalárva 2011.02.12 14:10:24
Tegnap este megfejtettem az idei Nagy VV Titkot. A hómlesz só negyedik szériájában legnagyobb hangsúlyt a kiválasztás kapta. Úgyis, mint a műsorvezetők és szereplők kiválasztása, ( ugye nem ringatózunk abban a hitben, hogy a nézőknek bármi köze is volt a csapat…..
Tudom, hogy inkább munkaidőben szerettek hosszabb posztokat olvasgatni, de most legalább nem rontjátok vele a GDP növekedését. Tompa egy balesetet kezdett el leírni, közben aztán szép fokozatosan felhergelte magát. Első olvasatra kicsit zavaros volt számomra a levél, de aztán mellé…..
Subba Ikertornyok: Lacik 2011.01.28 19:05:46
Villalárva 2011.01.28 20:42:20
comment:com VV Szandika kiborult 2011.01.24 20:03:00
Első látásra elég komoly idegösszeroppanás szélén tántorog a villa plasztikcicája, VV Szandika, akit az összefoglalóban látottak alapján nagyon megviselt, hogy a villában nyílt ellenségeskedésbe torkollt a szarkavarás, azaz attól, hogy a játékosok pontosan úgy viselkednek,…..
  Kínai Kálmán most kivételesen otthon maradt, úgyhogy csak Tónival vágtunk neki az ígéretesnek tűnő sajtószabadság-tüntetésnek. Sokan voltak, kedvesek voltak. Az egyik demonstráló szerint nyolc év tüntetés irigység után végre ők is megmutathatták, hogy mit tudnak.…..
Villalárva 2011.01.15 18:09:15
@okostojgli: a Mandíner, legalábbis az enervált vénasszony, aki a mikrofont fogta nyilvánvalóan azonosul. mindenkitől szigorúan kérte számon az akkori részvételt.
Villalárva 2011.01.15 18:12:01
@thetriggerhappy: jó, mondjuk nyilván itt is voltak idióták, lehetett volna olyan filmet csinálni, hogy hú. ez inkább egy gesztus a mandínertől..

amúgy biztos vagyok benne, hogy itt ugyanolyan nehéz munka lett volna összeszerkeszteni egymás után néhány idiótát, mint egy jobbikos tüntin értelmes, művelt, érvelni tudó embert.
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság december 13-én levelet küldött a Tilos Rádiónak, mivel (uramisten) a rádió korhatárra való figyelmeztetés nélkül játszott egy Ice-T számot. A kurva életbe, a köcsög amcsi rappernek nem mocskos a szája?! "A zeneszámokban angol…..
„Tölgyessy Péter abból indul ki, hogy amiket látunk a Villában, azt kívülről a műsor készítői nem irányítják olyan módokon, amiről a nézők nem tudnak. De ez a feltételezés valószínűtlen. Olivér magatartására pl. a legkézenfekvőbb magyarázat az, hogy ő beépített…..
A "szürke karakterű" játékosokkal (Zsófi, Ildi, Kristóf, Gina) ellentétben Éváról és Olivérről mondható el leginkább, hogy a Villán kívül (is) meglehetősen megosztó személyiségek. Egyszerűbben fogalmazva két táborra oszthatók a nézők: akik utálják Évát vagy…..