Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bspbsy

0 bejegyzést írt és 173 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Talán az év legokádékabb trágyahumorát sikerült megtalálnia a hómpédzse szerint vírusmarketingre specializálódott Webvizionak. A saját minőségi munkájának promózására kitalált FlashMikulás a méltán gyűlölt képernyőreklámfigurákhoz hasonlóan bekopog a monitoron,…..
Subba Beavis és Butthead pornó 2009.11.05 10:00:00
Kár, hogy ez az 1995-ben készült remekmű nem akkoriban került a kezeim közé, akkor talán még bőröztem is volna rá egyet! Viszont röhögni most is lehet rajta, érdemes megfigyelni a két fickó pólóját és a remek sminket, priceless. ..
bspbsy 2009.11.05 11:26:30
Pár napja Moszkvában rendeztek egy Counter-Strike bajnokságot (1.6, nem Source), amit az különböztetett meg a többi LAN-partitól, hogy a vicces kedvű szervezők a verseny közepén sztriptíztáncosokat szabadítottak a játékosokra. A játékosokat nem nagyon érdekelték a periférikus…..
w Kérem kapcsolja ki 2009.10.29 05:30:00
Mivel a gyerek lelkileg vashiányos, viszonylag gyakran kell őt gépek közelébe vinni; az mindegy neki, hogy mozdony, autó vagy hajó, csak nehéz gép legyen. Erre szerencsére sok lehetőség van a kisvasúttól a múzeumon át a veteránautó-kiállításig, csak azt sajnáljuk, hogy katonai…..
bspbsy 2009.10.29 12:04:05
@SOROS GYÖRGY: mert aztán az átlagparaszt a mobiltelefonjával a stockfotó vásárlása helyett fotózza ám a zsíráfot!

a sok művészpalánta megtanulhatna szöveget értelmezni, meg lehet egy kis relitásérzéke és elgondolkodhatna azon, hogy a tolongók mind amatőrfotósok-e vagy tán csak a gépüket feleslegese kattogtató idióták?

na vajon melyik a nagyobb populáció?

vagy mo.-n mindenki hirtelen művész lett?
  Subarut venni rémálom, ennél csak eladni rosszabb. Soha többé. Soha többé. Soha többé. Mínusz 800 ezer.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Lehet, hogy az izomnövelő szerek nem csak a heréket zsugorítják, hanem az agyat is, Gábor leveléből legalábbis erre következtethetünk. A felkar kerülete egyenesen, a hajhossz fordítottan arányos az agresszivitással. Nem kell sokat számolgatni tehát ahhoz, hogy sejtsük, most sem egy…..
Azt már tudjuk, hogy kis hazánkban utáljuk a pirézeket. Most viszont bio brékingjének utolsó mondatából az is kiderül, hogy a paganokat viszont bírjuk:Egész friss, pár perce láttam az m1-en. Vmiféle moziajánlós műsor ment, amiben Gauder Áron készülő új animációs filmjéről…..
A múlt héten rámjött a nosztalgia, és bevásároltam gyerekkorom kedvenc zenéiből. Ez nem azt jelenti, hogy ezek a lemezek korábban nem voltak meg nekem, hanem pont azt, hogy olyan jók voltak, hogy állandóan kölcsönkérték őket, és egy-egy kölcsönadás után többet nem…..
bspbsy 2009.06.18 23:20:24
zsír post, köszi!

steve stevenst sokan nem ismerik, de az egyik legjobb gitáros, dobok pár linket:

ez viszonylag friss, 2008-as:

www.youtube.com/watch?v=i3bS5nRZOvU&feature=related

sajna steve csak két szólóalbumot adott ki a '89es "atomic playboy"-t és a memory crasht tavaly, valamint a "flamenco a go-go" címűt de azt azért nem számoltam mert más műfaj.

www.youtube.com/watch?v=FRSf5O00_Bw

sajna youtube-on alig van...torrentre fel!

addict Laptoptolvaj? Robbantsd fel! 2009.06.13 09:01:00
Hála istennek tőlem laptopot még nem loptak el, de amikor a 4-es villamosról már a mobilom nélkül szálltam le, már akkor is ki tudtam volna tekerni a tolvaj nyakát. Ezért aztán könnyedén bele tudom képzelni magam egy olyan ember helyébe, aki tehetetlenül nézi, ahogy a laptoját egy…..
Dudált a kispapa, válaszul persze eltörte a fogát a taxis. Az áldozat rendőrt hívott, a személyszállító megjuhászodott, de már későn. A kismama kiborult, és megírta a Homárnak, hogyan kezelte az ügyet hivatalból a rendőrség. Véres részletek alant. Nem vagyok egy nagy…..
Kenderzsupp Megan Fox legalizálna 2009.06.08 16:20:00
Ilyen hírekre érdemes hazaérkezni: Megan Fox felszólította az amerikai kormányt, hogy legalizálja a marihuánafogyasztást! A 21 éves luvnya már az előző Transforminators premierje promózásakor bevallotta, hogy már több drogot kipróbált kizárólag az objektív véleményalkotás…..
Belsőség Wankel, de meddig? 2009.05.26 07:38:00
Remélem, kevesen olvassák majd ezt a blogposzt, mert bálványdöngetésbe hajlik a mondanivalóm, és igazából nem akarok senkinek rosszat. De mint mindenkinek, aki még a Liener György-féle Autótípusokkal szívta magába az autóbuzériát, amely szarrá sztárolta az NSU Ro80-at,…..
Talán legjobban egy Szindbád novellában tudnám elképzelni azt a lakáshirdetést, amelyre Perillustris, a  hívta fel a figyelmemet, annyit fűzve hozzá: "Elkerülöm messziről a helyet, még nem akarok az Úrral találkozni." Íme a misztikus hirdetés:   A Bécsi út…..
Kellene valami minőségbiztosítás ebben a reklámszakmában, mert úgy tűnik, minden szart el lehet adni ebben az országban... A TV2 igazi sajtóközleményben jelentette be, hogy milyen hűdeszuper flash mob-ot sikerült csinálnia az újabb jövőbeni bukta műsorának.Ezt írják:A flash…..
A mozielőzetesek atyja, a hang, ami 40 éven át hozta a nézőket. Lehetett mással is megpróbálni a nagyszabású produkciók eladását, de nem volt érdemes. Bármikor felismered Don LaFontaine hangját, ha ismerősen cseng akár egy is az alábbi sorok közül:  THIS…..
bspbsy 2009.05.07 10:54:34
Reszkess Los Angeles!!! Jason Statham a kib*szott házban!!!!  Egy olyan moziról lesz most szó ebben a néhány sorban, amit kétségkívül már az egész világ lélegzet visszafojtva vár. A finoman adagolt hírek, hosszabb-rövidebb trailerek után, 2009. április 17.-én megérkezett az…..
Félrefordítások Ahoj, poplacsek! 2009.05.05 08:08:15
Nem kell megijedni, Tamás beküldésében nem a városi legendává vált címbeli mondat szerepel:Épp most ért véget egy film a TV-ben, kedves kis vígjáték volt, elég jó, még az ebédet is elhalasztottam :). Mondj igent! (Di que sí) a címe. Nem tudok spanyolul, nem láttam eredetiben,…..
Szmókerhez méltó flashmobbal tiltakozott a Kendermag Egyesület a reggeli pelyhek diszkrimináció ellen tegnap délután a Margitszigeten. A 12 fős Michael Phelpsnek maszkírozott kommandó a sportuszoda medencéjét támadta meg. Személyi sérülés nem történt, bár a szemtanúk közül…..
comment:com Hírek kávé mellé 2009.04.29 08:26:03
Tegnap este mutatkozott be az NCIS-spinoff csapata LL Cool J-vel és Chris O'Donnellel. Még nem láttuk az epizódot, majd holnap írunk róla bővebben. Addig is pár fotó. Május 12-én indul a The Real Housewives of New Jersey, állítólag szerethető karakterekkel. A 24 hétfői…..
Isten áldja meg Bollywoodot az összes zseniális rendezőjével és színészével egyetemben. Ebben a jelenetben Jean Claude Van Damme-tól Chuck Norris-ig mindenki benne van, aki csak számít a filmes macsók világában, és bazmeg a frizura VÉGIG a helyén marad!!! ..
Szeretem a péksüteményeket. A friss, omlós, házisütiket, az illatos kenyereket, a fagylaltot, a csokoládét. Anyám almáspitéjét, a bátyám krémesét, a nagyanyám zserbóját és a szomszédnéni rakott palacsintáját. Reggelire, uzsonnára és ebéd után desszertnek. Szeretem őket,…..