Regisztráció Blogot indítok
Adatok
magyarparaszt

0 bejegyzést írt és 262 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nikola Tesla minden bizonnyal a XX. század legjelentősebb feltalálója volt. A tudománynak és találmányainak élt, többször is kihasználták más feltalálók, élete végére pedig bátran kijelenthetjük, hogy teljesen meghibbant. Marconi tőle lopta a rádiót, Edison pedig Tesla számos ötletét vette át…..
Az elmúlt száz év legnagyszerűbb miniszterelnöke kissé belehibbant saját nagyszerűségébe. Szokott ilyen lenni a történelemben, nincs benne semmi különös. Abban sem, hogy a hülye, de szorgalmas és szervilis környezete nem tudja megakadályozni a hibbantság nyilvánvalóvá válását a szeretett nép…..
Kivel kell itt orális szexuális kapcsolatot létesíteni ahhoz, hogy kapjak egy takarót? Kedves Praxis!   Előrebocsátom, hosszú lesz. Eddigi életem legborzasztóbb éjszakáját töltöttem a Jahn Ferenc Kórház frissen felújított sürgősségi osztályának betegszobájában. Ennyi embertelenséggel,…..
Államvilág Niedermüller-effekt 2020.01.29 20:01:32
 Tekintve, hogy az ország 25%-a funckionális analfabéta, illetve hogy a PISA-felmérésen gyorsabban csúszunk le, mint egy Csiki sör Tusványoson, nem meglepő, hogy sokan nem értették Niedermüller kijelentését. Illetve sokan szándékosan félreértették szavait. Nézzük tehát az ominózus…..
magyarparaszt 2020.01.31 11:38:24
@midnight coder: Anyádtól tanultál hazudni?
Nem csak napjainkban számolnak be különös jelenségekről, a több száz, sőt több ezer éves történetek arra utalnak, hogy ufó-észlelések, már az ókorban is voltak. Az ismeretlen, azonosítatlan repülő tárgyak gyakran kerülnek a figyelmünk középpontjába, mivel szeretnénk hinni abban, hogy nem vagyunk…..
magyarparaszt 2019.11.21 21:53:19
Az alábbi cikket Alain de Botton -  "Why some countries are poor and others rich?" videója ihlette, a saját gondolataimmal kiegészítve itt-ott.. 196 ország található a Föld nevű bolygón.Közülük 25 nagyon gazdag, azaz az egy főre eső átlagos vagyon évente meghaladja a 100.000 USD-t.Sokkal több ország…..
Orbán Viktor ismét tévedett, és ezúttal elég nagyot. Ha engedte volna ugyanis, hogy Borkai Zsolt még az október 13-i önkormányzati voksolás előtt visszalépjen a polgármester-jelöltségtől, akkor pártja megúszta volna kisebb veszteséggel. Azzal azonban, hogy bevállalták az egykori olimpikont a…..
magyarparaszt 2019.11.06 17:06:54
@Cycmen: Akárhogy hazudozol, ez az igazság: a ruszkibérenc orbángeci és hulladék csapata, téged is beleértve, te patkányszar, elisszátok az adónkat! Ez az igazi pofátlanság, és ezért kell visszatakarodnotok mihamarabb moszkvába, ha nem akartok récsölkéstől a lámpavasra kerülni, a tolvaj, hazug kurva anyádat!
Folytatódik “Legyen itt egy zebra” című kampányunk. Ezúttal az Örs vezér teréről jelentkezünk, ahol arról kérdeztük a járókelőket, hogy miért használják a bicikliseknek kialakított felszíni átkelőhelyet. A forgalmas kereszteződésben évek óta működik zebraként a kerékpáros átkelő, a lakosság és a…..
Másfél hónappal ezelőtt feltettem a Lemilblog olvasóinak a (csak részben költői) provokatív kérdést, hogy mitől kiváló és hatékony egy hadsereg. Nem csalódtam bennetek: a parázs vitákkal is tarkított kommentfolyamban számos érdemi és informatív hozzászólás született, amikért köszönet jár. A nyári…..
magyarparaszt 2019.08.30 11:52:18
  Talán a leghülyébb közmondás, amit ismerek. Jelzésértékű, hogy élőbeszédben eleddig csakis szürke és fantáziátlan figurák szájából hallottam, akik jellegtelenségükből igyekeztek erényt kovácsolni. Elég reménytelen próbálkozás.   A legszembetűnőbb módon akkor találkozunk a közmondás szellemében…..
Az illetékesek húsz év alatt látták be, hogy a homokos strand mit sem ér ivóvíz, közvilágítás és éttermek nélkül...
magyarparaszt 2019.08.21 12:39:13
@acycloren: Nem sokat értettél meg a cikkből, ezek szerint. Gratulálok, hogy legalább véleményed van, még ha primitív is, mint az ék...
Az Orbán-univerzumban minden máshogy van, sőt egyenesen mindennek az ellenkezője igaz. ..
A következő levelünk publicisztikai műfaj szempontjából leginkább egy ellenutópiához hasonlítható. Valahol viszont elég jól tükrözi az elfogadást, vagyis annak hiányát Magyarországon, elsősorban a magyar vidéken. Meleg emberek mindig is voltak, és mindig is lesznek. Rajtunk, a társadalmunkon múlik,…..
magyarparaszt 2019.07.24 10:24:12
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Látens, nem vállalja fel, inkább belépett a náci pártba.
Még. Pedig már minden voltam ebben az országban a szépkislányon kívül… Pufajkás, komcsi, áruló, és mert nem a propagandából szedem a gondolataim: a nácit is vágták már a fejemhez, ha épp a másik oldalt dicsőítettem érdemei szerint! Most azonban majdnem megdicsértek! Jó, csak közvetve, de azért…..
Ha néhanapján sarokba szorítják a nemzetközi vagy a magyar politikai küzdőtéren, azonnal heves ellentámadásba lendül a Fidesz. Ez történt a minap is, amikor blokkolták néhány uniós képviselőjük bizottsági alelnökké választását. A liberális, zöld és szociáldemokrata frakciók előre jelezték, hogy a…..
magyarparaszt 2019.07.15 10:19:17
@Quercus Maximus: Hanem aljasságé. A ruszkibérenc, illiberális csuti gecire a hasonszőrűek szavaznak. A magyar társadalom szemetje.
magyarparaszt 2019.07.15 10:24:01
@Quercus Maximus: Inkábhb arról ugassál, mi van az oktatással, az egészségüggyel, az önkormányzatokkal. Arról ugassál ruszkibérenckém, hogy miért vannak várólisták, miért családi pótlék helyett miért a saját fizetését emeli az orbánista siserahad? Arról szövegeljél csutiGé, hogy mi van a nyugdíjakkal, a minimálbérrel, meg hogy 22 miiliók kell költeni minden egyes bevándorló megállítására, miközben a kormányhivatalokban már lehetetlen sorra kerülni? Arról ugassál ruszkibérenc, hogy miért jó neked a félmillió magyar kivándorló, és a CEU elüldözése után az MTA tönkretétele? Ezekről beszélj, te tolvaj, posztkomcsi, putyinista állat!
    Josep Borell jövendő külügyi főképviselő miatt Szíjjártó egyszer berendelte a budapest spanyol követet.        Charles Michel az Európai Tanács elnöke ki akarta dobni Orbánt és haverjait Schengenből.   David Sassoli az Európa Parlament elnöke azzal támadta Tajanit, hogy az védelmezi Orbánt.…..
magyarparaszt 2019.07.05 11:43:52
@Artificem: Mit kellene neked még megmagyarázni? Hogy olyan vezetői lettek az EU-nak, akik zsigerből utálják az illiberális, ruszkibérenc orbánt? Ezen nincs mit magyarázni, azon volna mit magyarázni, hogy te, meg a többi posztkomcsi, orbánista briganti mit nem értetek a jogállam és a demokrácia alapvető fontosságán, és miért zavar benneteket, ha nem csak ti, hanem mások is úgy élhetnek, ahogy akarnak? Erre válaszoljál, paraszt!
Az a kormány, amely lépten-nyomon demokratikus felhatalmazásával dicsekszik, mindent elkövet, hogy megakadályozza a népakarat érvényesülését...
A technológia óriási hatással van az életünkre és a testünkre is – ezt bizonyítja egy sokkoló kép. A modern technológia emberi testre gyakorolt hatását sok tudós vizsgálja. A carpalis alagút szindrómától az SMS-nyakig számos negatív következményt mutattak már ki az…..
Hányszor megtörtént már velem, hogy egy társaságban nem mondtam ki, amit gondolok, hogy csendben feszengtem, és ahelyett, hogy megpróbáltam volna alkalmazkodni, inkább feladtam és leléptem? Vagy hogy el se mentem ilyen alkalmakra, lemondtam a bulit, mert aznap (azon a héten, hónapban?) nem éreztem…..
Orbán Viktor kivár. Ez jelentheti azt is, hogy tanácstalan, azt is, hogy tehetetlen, de azt is, hogy több variáció közül próbálja kiválasztani azt, amely számára a legkedvezőbb lehet a következő években. A legvalószínűbb variáció ez utóbbi, ám tény, hogy közel tízéves kormányzása óta még nem került…..
magyarparaszt 2019.06.11 14:25:35
@MAXVAL bircaman közíró: Elveket? Ma néppárt, holnap populisták? Tégnap ruszkik haza, ma paksII? Hogy beszélhet elvekről egy orbánista, ruszkibérenc hazaáruló? Hogy bírsz elveket kiejteni a lepcses, orbánseggnyaló pofádon, csutiGé? Anyádat vagy te közíró, te patkányszar!
Üzentek Orbánnak. ..
magyarparaszt 2019.06.11 14:18:43
@Ballib vagyok mert rettegek: Rettegsz? A lelkiismeret teszi. Ja, náci vagy? Neked nincs lelkiismereted, csak rettegsz.
magyarparaszt 2019.06.11 14:18:44
@Ballib vagyok mert rettegek: Rettegsz? A lelkiismeret teszi. Ja, náci vagy? Neked nincs lelkiismereted, csak rettegsz.
      Orbán beszéde az Akadémián 2016-ban.     "Mi magyar emberek büszkék vagyunk önökre, tudósainkra és a Magyar Tudományos Akadémiára."         Egyszer büszke Orbán az Akadémiára, egyszer elpusztítja, ez így természetes, az ország fel sem néz a tüdőspacalból a tévé előtt. A fideszes papa…..