Regisztráció Blogot indítok
Adatok
minihome

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos kisgyerek mellett vannak napok, amiket egyszerűen hagyni kell, hogy úgy történjenek ahogy éppen nem mi akarjuk, hanem a gyerkőc. Ez történt velem is, mivel hiába terveztem el, hogy írok egyet a kedvenc laptopomról, annyi időm se volt, hogy leüljek a gép mellé. De ennek kapcsán…..
minihome 2011.07.08 10:22:15
Állítólag sokkal több mindennel, mint gondolnád... mint gondolnám... Amikor elhatároztam, hogy a neten keresek pénzt, akkor először is végiggondoltam, hogy miből lehet pénzt szerezni otthoni munkával, aztán elolvastam néhány (néhány???!!!) tanácsadó oldalt, hogy okosodjak.…..
   Mit kell tudni a lakberendezőről? Azt hogy belső terek alakítója...:-)) Huhh de szépen hangzik... Kicsi korom óta építőkockáztam, szobákat alakítottam ki a szőnyegen, ágyakat tologattam ide -oda gyufásskatulyából, átraktam százszor is a konyha helyét, és…..
 A kis lakásokat eltérő bánásmódban kell részesíteni, mint azokat az otthonoknat amit nagynak vagy hatalmasnak nevez a köznyelv. A kivételes bánásmód arra vonatkozik hogy nem tudjuk kirúgni a lakás oldalát, azzal kell gazdálkodnunk amink van és ezt az előnyünkre is lehet…..
MINIHOME A kevesebb több 2011.01.25 12:31:00
Ebben az apró lakásban kellett tehát megoldanom mindenképpen egy hálószobát, nappalit, modern fürdőszobát, konyharészt, hiszen a tulajnak pár év múlva vidékről a fővárosba költöző fia számára mindenképpen átalakította volna az régi beosztású, kis terekre tagolt, szűkös…..
MINIHOME Kezdjük az elején 2011.01.22 17:01:00
Ha egy kis lakás, garzon funkcionálisan jól múködik ahhoz elsőként az kell hogy minden családtag saját életteret tudjon kialakítani benne, és minden tevékenységnek megfelelő helyet találjunk illetve alakítsunk ki.Szóval rendszerezzük mit is akarunk csinálni otthon és állítsuk…..
Lakberendezői oklevelemet már 1991-ben megszereztem, tán az első fecskék voltunk akkorkollegáimmal e szakmában Magyarországon akik ezt a modern , mára divatossá lett képesítés tanulhattuk, belsőépítészektől, építészektől, művészettörténészektől, festőktől,…..
minihome 2011.01.21 17:50:33
@kriosz:
Köszönöm a biztatást Fatime...:-)
MINIHOME Szinglikuckó 2. 2011.01.21 15:11:00
Ime a budai kis lakás alaprajza és benne az akkori berendezés...
MINIHOME Szinglikuckó 2011.01.21 14:26:00
A kis lakások berendezésének sikere az élő bizonyítéka annak hogy szűkebb anyagi keretek között is stílusossá és kényelmessé tehetjük otthonunkat.Új kuckónkat kialakítani mindig izgalmas feladat, de ennél bizsergetőbb első lakásunkbabeköltözni. Annak idején legelső…..