Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rubintos Virágom

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az tény, hogy az MTV nézettségben igencsak lemaradt a kertévék színes valóság show-kkal is operáló műsorválasztéka mögött. A napokban megrendezett "valódi valóság show" sem arról szólt, hogyan is lehetne a nézőket visszacsalogatni, nem mintha a nézettségi…..
Gréczyblog Orbán bukása után 2011.07.08 07:06:00
Ebből lassan elege lesz Magyarországnak. Most már olyan méreteket öltött a kormányzati alkalmatlanság, az ezzel párhuzamosan áradó gőg, cinizmus és bunkóság, hogy Orbánnak és rezsimjének mennie kell.Képtelenség, hogy hosszú távon állva maradjon egy rendszer, amely képtelen a…..
Amire már szavak sincsenek...
Rubintos Virágom 2011.06.04 12:45:00
@popocatepetl: Hát te is elég kevés vagy, ha csak ennyire futja......Igen, pontosan ilyennek képzeltem egy fant. Az ilyenektől szívja az életerőt a Pökhedi Pöcs.
Meglátjátok Feleim, jövőre már piros betűs ünnep lesz ez a mai nap. A Nagy Visszavétel napjaként fog bevonulni minden magyarok történelmébe kitörölhetetlenül. A MOL egy része ismét a miénk, hős kormányunk Kedves Vezetőnk vezényletével kiszorította a ruszkikat nemzeti -…..
Jelentőségteljes nap volt a tegnapi, jegyezzük fel: Gyurcsány Ferenc visszatért.Igen, itt volt már egy ideje újra, felszólalt itt-ott, szervezett tüntit, mondott gyújtó hangú beszédet a majálison, beszólogatott Orbánnak, nyomult faszbúkon és blogon, orrszőr tépkedéssel…..
w Sohase mondd 2011.05.10 07:00:00
Kibökte végre Gyurcsány Ferenc, hogy ő itt még mindig szeretne lenni valaki, avagy az ő olvasatában: tenni valamit az országért. Mindenekelőtt elősegíteni Orbán Viktor leváltását. Azt most sem mondta, hogy a miniszterelnöki székbe akar visszakapaszkodni, de a pártelnökségre már…..
Rubintos Virágom 2011.05.10 09:26:45
@wmiki: Igen, összegyűlt. A jelenlegi kormányzati stílust (STÍLUST?) és amatőrizmust látva már nem is tudom felidézni: miért is haragudtunk Gyurcsányra? Neki legalább volt néhány emberi szava, s nem tekintette magát tévedhetetlennek. (csak tudnám mit jelent a fácsé?)
Varánusz Te is fiam, Stumpf? 2011.05.08 06:04:00
Igyekezett magabiztosnak látszani. A tét nagy, hallgatósága véleményétől ezúttal valóban az ország gazdaságának sorsa függ. Nem lehet matolcsyzmust álmodni, nem lehet mellébeszélni, és nem lehet erőtlennek látszani sem. Ha hisznek neki - egyelőre - nyert ügye van, ha nem, a…..
A Daniel Cohn-Bendit interjú meghamisítása miatt ismét előtérbe került a sajtószabadság problematikája. A vicces az, ahogyan az ügy kapcsán mindenki átugrott a ló túloldalára. A korbányimádó majmok a sajtószabadságra hivatkoznak, az ellenzéki cerkófok pedig -és most figyelj!-…..
Varánusz Hazavágott bíróságok 2011.03.08 06:00:00
Pártunk és kormányunk tegnap elfogadta a semmisségi törvényt. Ezzel amellett, hogy felpofozták a szart két kézzel, egyben odavágtak egy újabbat a jogállamiságnak is. Beleavatkozni a független magyar igazságszolgáltatásba visszamenőleg, az minden határon túlmegy. Arról nem…..
Pokorni Zoltán nem először szerepel nálunk, sőt, az a (csak első pillantásra) megtisztelő szerep jutott neki, hogy vele kezdtük meg a blogunkat. Akkor Rhodoszt hitte egy folyónak, de ez semmi ahhoz képest, amit a tv2 reggeli műsorában csinált, s a Képviselő Funky jóvoltából…..
A köztársasági elnök azt szeretné, ha az új alkotmány "magyar nyelven szólna", így a preambulum szó helyett az előszó megfogalmazás szerepelhetne benne - közölte Schmitt Pál a Pannon Egyetemen tett látogatása során. Kapcsolódó hivatkozások:Közösségi…..
Varánusz A diadal íve 2011.02.24 11:14:22
Hetek óta tart az álságos élcelődés a luxus Fideszről.  Lézerblokkolós Audi Hódmezővásárhelyen, kifizetett életbiztosítás Salgótarjánban, faszbúkot megszégyenítő kapcsolati háló Zuglóban, keresetének nagyságára ráébredő Szijjártó Péter vannak porondon, pedig…..
Michael Knight TTT 2011.01.04 22:10:00
Szerintem mindenkinek egyszerűbb lenne, és a felesleges és kínos vitákat is el lehetne kerülni, ha az NMHH végre közzétenné a tiltott, a tűrt és a támogatott zeneszámok listáját. (Az MSZP-kampánydalok esetleges lejátszása külön kategória, amely kettőtől öt évig…..
Rubintos Virágom 2011.01.05 11:43:31
Rubintos Virágom 2011.01.05 11:43:32
@Halál Bika: Ugyancsak ebből a forrásból nagyon meggondolandó a következő szöveg: "Nem kell olyan Isten, KI NEM TUD MAGYARUL, szabad magyaroknak NEM KELL ILYEN ÚR!"
Szervezetünk kiváló helyes-írással, széleskörű olvasotsággal bíró munkatársat keres, aki napi szinten képes különféle szövegek helyes-írásának megfelelő szin-vonalú elenőrzésére és javítására. A javítandó szövegek között beszédek, beszéd-leiratok,…..
Rubintos Virágom 2011.01.05 11:15:34
@igazságos: Talán valami versenyfutás résztvevői vagyunk? Ha igen, te győztél. Egyébként - mint a nicknevemből kiderül - nő vagyok, apám.
Rubintos Virágom 2011.01.04 13:34:05
@miami press: Gratulálok! Még soha nem olvastam ilyen szabatosan, remekül megfogalmazott összefoglalót. Nem vagyok sem pszichológus, sem pszichiáter, de egy kis figyelemmel észre lehet venni számos jelét annak, hogy Orbán Viktor nem épeszű (pl. figyeljétek meg, hogy amikor a kötőszavakat is papirból olvassa föl, úgy csapkod a szárnyaival, mint egy beteg liba, vagy ha nyitott asztalnál ül, remegteti a lábát, stb.) Csak ez a két példa is arra mutat, hogy mentálisan nincs rendben; félelem, kisebbrendűség, bizonytalanság harcol benne a hatalmat görcsösen akaró, sértetten biggyedt szájú mihasznával.
Az új médiatörvény elfogadása miatt aggódók a napokban olvashatták a rendkívül megnyugtató hírt, miszerint L. Simon László, a parlament kulturális és sajtóbizottságának elnöke az MTI-nek elmondta: a médiatanács csak a fokozatosság és az arányosság elve alapján szabhat ki…..
Rubintos Virágom 2010.12.30 11:56:39
@xxyati: Egyetértek. A gyereknek inkább a normális eszközhasználatot kellene megtanítani és némi időráfordítással befolyásolni az életszemléletét. Mert az impulzusoknak csak egy csekély hányada jön a tévéből és a rádióból. A többi a való életből.
Amúgy meg ki mondja meg, hol a határ erkölcsi kérdésekben? Kinek az erkölcséről van szó? Talán Szalai Annamária mondja meg az Igét? Vagy talán az ájtatos, pedofil papok? Tessék jogilag pontosítani, hogy mi az a "közerkölcs". Ha van ilyen egyáltalán.
Hogy mi a baj a médiatörvénnyel? vol. 219VENDÉGPOSZT | Tófalvy Tamás újságíró, egyetemi oktató írása 2010. július 23-ának forró délutánján, amikor az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottsága éppen a „Médiaalkotmány” derült égből való benyújtása…..
Rubintos Virágom 2010.12.29 19:34:37
@Chaoyang: Ki vagy te, szerencsétlen, aki a magyar nyelvet alapfokon sem bírod? Nem beszélve a stílusról. Hogy mersz egyáltalán megszólalni? Ha én a te kesze-kusza szövegedben elhelyeznék néhány vesszőt és pontot, megnézhetnéd, hogy mit írtál.... Ilyen nyelvi analfabétizmus láttán hiteltelenné válik a tartalom is, mert egy tudatlan és magabiztos ostoba írta. És sajnos demokrata is. Még rosszabb... :)
Varánusz Talpra magyar! 2010.12.28 08:00:00
Talpra magyar! Hí a Zsoca! Itt az idő, gyertek haza! A Nemzeti Együttműködés orákuluma ismét gondolkodni volt: Hiába no, a magvas gondolatokhoz csönd és ihlet kell, meg némi agyi oxigén hiány, ha a verőereket elnyomja már a műanyag karima. Szabadon szárnyal a képzelet,…..
Rubintos Virágom 2010.12.28 15:00:33
@misiapu71: Nem az a kérdés, hogy hol adják le a szavazatukat (egyébként a nagykövetségeken, ill. konzulátusokon szokták, ha az illető állam hozzájárul!!!!), hanem, hogy kire. Kire fog szavazni a marosvásárhelyi székely? Hol fogják felvenni a választók névjegyzékébe? Melyik választókerületben? (Most tartalmi kérdéseket nem említek, majd egy másik alkalommal). DE! Akkor, ha itt a környékbeli határontúli magyarok szavazhatnak, akkor az Ausztráliában élő magyarok is....Kanadában, Új-Zélandban, stb élők is. Mert ha magyar állampolgárok, jár nekik a szavazati jog, különben másodrendűek lennének, nem? Joggal lépnek majd ők is fel e jog gyakorlásáért. (Más kérdés, hogy a kötelességek teljesítése, - amely szintén az állampolgársághoz kapcsolódik - itt szóba sem kerül semmilyen szempontból. Erre itthon, a határon belül, jóval kevesebben maradunk, mint ahányan a jogaikért verik majd az asztalt).
Rubintos Virágom 2010.12.28 19:53:15
@tildy:): Akkor nincs gond. De azért azt senki sem gondolja, hogy tömegesen fognak magyarországi lakhelyet létesíteni pusztán azért, hogy szavazhassanak. Valószínűleg át fogják alakítani a választási eljárást,de a névjegyzékbe vétel akkor is homályban marad előttem (ez azért kell, hogy tudják, melyik listákat, esetleg egyéni képviselői szavazólapokat küldjenek ki a követségekre). Szóval dumálni lehet (ebben nagyon jó a jelenlegi kormány), de halvány fogalmuk sincs, hogyan fogják ezt technikailag megoldani.
Rubintos Virágom 2010.12.28 20:01:21
@Fabius: Tévedés. Külföldön azok szavazhattak, akiknek egyébként itthon volt állandó lakhelyük. Különben hol vették volna őket nyilvántartásba és honnan tudták volna, hogy melyik követségre milyen egyéni szavazólapot és listát kell küldeni? Akinek viszont itthon nincs állandó lakhelye, az melyik választókerület jelöltjére és listájára szavaz?Alkotmányjogi izgalom: hogyan tudják átalakítani a fenti problémáknak megfelelően a választási rendszert?