Regisztráció Blogot indítok
Adatok
duba.andrea

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint falat kenyér, úgy hiányzott már a jobbos médiának egy jófajta MSZP-s botrány. A szobordöntés meg a bajai videó is csúcsra volt járatva, így készüljünk fel a mindenre ... Ugyanezek az emberek akadtak ki teljesen Kövér László "köteles" beszédén, a szemét szocik…..
duba.andrea 2014.01.29 23:47:31
@egy igazi barom vagy mária:

"Az a szent baloldal, az nem ferdítette el a beszédet, ugye?"

És az se véletlen, ugye, hogy az idézet végét nem írtad le?

Kövér László: "Csak én azt szeretném kérni azoktól, akik ezt próbálják önökkel elhitetni, évek óta ezt próbálják súlykolni az önök fejébe, hogy legalább járjanak elő jó példával. És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük többre mennénk."
Nem várt hatást váltott ki a szeptemberi fizetések megérkezése kerületünk iskoláiban. A technikai dolgozók közül sokan jelentősen kevesebb fizetést kaptak, mint egy hónappal korábban. "Ilyet még nem láttam!" Nyilatkozta szerkesztőségünknek az egyik döbbent szülő. "Zokogó…..
duba.andrea 2013.10.02 23:44:32
@Puskát kellett volna hozni: Részben az állam, részben az önkormányzat finanszírozta az iskolát - ami helyes is volt, hiszen állami feladatokat és önkormányzathoz kapcsolódó feladatokat lát el egy iskola.
duba.andrea 2013.10.02 23:47:38
@Puskát kellett volna hozni: Tévedésben vagy, nézz utána!