Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Primessor

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magam sem értem hogy miért, de az "aron" fedőnevű felhasználó már megint bántja a FAKot, éspedig a saját fórumukon.Értesüléseink szerint a FAK magja erdélyi magyar tagokból áll, ebből következően az én mérhetetlen szimpátiámat élvezik. Ha pedig ez így van - és…..
Igen-igen, a nagy sietségben sajnos néhány alapvető fontosságú dologról megfeledkeztünk, ezek közül tán a legfontosabb a szerzőpáros bemutatkozása. Gróf Levetinczy Primessor vagyok, amint az talán a nevemből is kiderül, színmagyar, törzsgyökeres nemesként szolgálom…..
Drága olvasók! Lupus farkas kapcsán már említést tettünk arról, hogy színmagyar, ősi nemzeti játékunk, a BiteFight kártékony elemek karmai közé került. Lupus piréz ügynök, efelől semmilyen kétsége nem lehet senkinek, de vajon ő az egyetlen, aki romlásunkra tör? Immáron…..
S4es forrásunk szerint egoice az ELTE-BTK filozófia-politológia szakán folytatott tanulmányainak lezárásával immáron hivatalosan is értelmiséginek minősül. Egoice szakdolgozata olyannyira elnyerte a bizottság tetszését, hogy a közkedvelt vérfarkast Phd-ösztöndíjra jelölték,…..
Meg nem erősített híreink szerint Lupus, az s6 egyik kiválósága figyelemreméltóan primitív karakterleírásaival szándékosan hergeli a szerver játékosait. Figyeljünk csak! s6.bitefight.hu/bite/player.php Lustább olvasóink kedvéért íme a leírás:"FARKASOK!!! Sokan kertek h…..
Drága olvasók! Örülök hogy a kőkemény kétfős szerzői gárda tagjává lehettem. Mindenki előtt meg tudom ígérni, hogy ez a blog már-már emberfelettien objektív lesz (wehehehehehhe), illetőleg hogy az itt közölt hírek 100%-ig megfelelnek a valóságnak. Elsődleges célunk a…..