Regisztráció Blogot indítok
Adatok
erős hányinger

2 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nos, kedves gyerekek. Sajnos a múlt héten egyéb okok miatt (pl. ismételt és igen erős hányinger) elmaradt a majomház aktuális kiadása. Ezt gyorsan pótolni kell. Stílszerű leszek ma...DIA: Dey-In-Action: ;)Gyönyőrű, nem? Szinte látni az értelmet csillani a szemében, mint Banya…..
Na jó, bevallom, tényleg nincs más dolgom, mint itt rontani a levegőt, de Dártvödör után eszembe jutott valami, amit még Doktóréval és Frütyi pajtival néztünk jutúbon... Szerintem DJ Keltech-nek van még mit gyakorolnia... Hülye béna, minek neki a keverőpult? Burzsuj köcsög...…..
Oszt gyün ami gyün' Vibri-sztori 2007.08.31 15:59:00
Akkor belecsapok a közepébe. Ha tehetem mindennap felmegyek az origo.hu-nak a tabu nevezetű oldalára. Aki járt már arra, az tudja miről beszélek. Aki pedig nem, annak csak annyit, hogy szerintem érdekes és igen feltáró...Van ott minden, ami a TÉMÁHOZ kapcsolódik. Én leginkább…..
Vannak, amikor az emberek félszavakból is megértik egymást. Így jártam tegnap WiZZaRD-al, amikor csak ennyit mondott: forget about it. Most is hasonló a helyzet. Több emberrel sikerült beszélnem, ami nagy dolog, hiszen nemrég keltem fel, és hát, szombat reggel lévén, erős…..
erős hányinger 2007.09.01 14:54:22