Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nokomment

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Börtönszleng Laondáskodás 2011.08.24 21:29:00
Laondáskodás: megalakult társaság illegális tevékenysége, mások fenyegetése, kizsákmányolása, zsarolása (utalás a Vér kötelez című film börtöngengjére, a La Ondára) – Ha olyan pöpec volt Sándoron minden, mér jöttél el, Hirceg? – Eluntam. Meg voltunk alakulva így…..
A tehetségkutató műsorok, és azok közül is az énekes fajták, legendásan nagy sikerek mindenfelé, a nálunk Megasztár címen elhíresült Pop Idol/American Idol az USA-ban például megkapta a televíziózás Halálcsillaga becenevet, mert amikor januárban adásba kerül, mindegy, mit…..
A Deutsch-ot nem könnyű ám kirobbantani otthonról. Egyszer valami faszkalap megpróbálta, de az ötperegyes baszom konzervdobozba házilag barkácsolt robbanóanyag túlmelegedett egy kurva hosszú sorompónál, aztán a csávó, ahogy hasajtott be a zöld ladával Tardára, bámm. A…..
nokomment 2009.05.10 21:09:03
@matraszentanna: 1 fasza a blogja, 2 bazmeg, ezután se szólj semmit
Radikális Almafa Mégis hogy? 2009.04.01 22:20:00
Szarban a világ, szarban a morál, szenny és szegénység ameddig a szem ellát.Vajon hungarikum ez, vagy csak nem látunk tovább?Ez matematika. A pénzügyi rendszer hibája. Eredendően adóságba taszít.Az egzisztencia korrupciója a pénz. De ne szaladjunk ennyire előre.Gondolkodtál…..
Ezt a zseniális backdoor-üzenetet Márton küldte Önöknek Üzbegisztánból: Egy igazi szovjet műalkotást szeretnénk bemutatni a Szavickij Múzeum férfivécéjéből. Az „Administration“ szó felett letakart szőveg valami olyasmi volt, hogy „You can buy toilet paper from…..
Alapvetően azt, amit Xerxész a pireuszi buzibárban. Aki még ennél is részletesebben kiváncsi arra, milyen esélyei vannak egy fogyasztónak, aki éppen számítógépezik, amikor az ügyes munkások odakint belefúrnak a vezetékbe, az olvasson tovább élvezettel. A II. kerületben lakom,…..