Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sileo

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sileo Zenei ajánló 2019.11.02 12:35:21
Elég rég volt, hogy utoljára blogom tartalmát gyarapítottam. Nem feledkeztem meg Rólad, csak zárkózottabb időszaka volt életemnek az elmúlt pár hónap. Sok minden történt velem az utolsó bejegyzésem óta, és bár nem lehet elmenni amellett, hogy ezen történések között bőven akadt pozitív és felemelő,…..
Vinnyogtam már pár évvel ezelőtt, hogy meg kéne tenni, és akkor sem volt már friss ötlet. Az biztos, hogy nem leszek már fiatalabb, az öregedés pedig nagy lutri, nem tehetek úgy többé, mintha örökké élnék, pláne az idei év eddig eltelt időszaka alapján. Úgyhogy kész, eljött az idő. Pár nappal…..
Sileo Houston, baj van! 2019.05.09 01:31:25
Gene Kranz, a NASA repülésigazgatója jelen volt az amerikai űrkutatás hőskorának minden fontosabb mozzanatánál. Pályafutását a Mercury-program hajnalán kezdte, már repülésirányítóként dolgozott a Gemini-program alatt, ott volt az első amerikai űrhajós fellövésénél, levezényelte a Holdra szállást,…..
Sileo Zenei ajánló 2019.03.18 22:26:55
Mostanában kezd kicsit az elektronikus zene irányába "elfajzani" a zenei ízlésem, ami azért furcsa, mert világ életemben a klasszikus értelemben vett hangszerekkel játszott műveket részesítettem előnyben. Az utóbbi időben több új felfedezettem lett a műfajban, melyek mind beépültek a kedvenceim…..
Kicsit eltűntem az utóbbi időben. Részben a vizsgaidőszak utolsó nagy hajrája, és a nyakamba szakadt tetemes mennyiségű munka akadályozott abban, hogy időt szakíthassak bejegyzések írására, a másik ok, hogy az utóbbi pár hétben megint zárkózottabb időszakom élem - vannak hullámvölgyek, most épp a…..
Sileo Sorozat ajánló: The Expanse 2019.01.15 16:02:34
Bolondja vagyok a jó sci-fi-nek, legyen szó könyvről, filmről, vagy éppen tévésorozatról, jöhet minden formátumban, és minden mennyiségben. Tulajdonképpen már az első könyvélményeimben része volt a műfajnak, Asimov Alapítványa, Frank Herbert Dűnéje, vagy Carl Sagan Kapcsolat című műve (melynek…..
Nem szeretem a politikát, és ha kétségek támadtak volna benned a címet elolvasva, mindenek előtt leszögezem, hogy nem fogok aktuálpolitikai kérdésekről írni, távol áll tőlem az ilyesmi, másrészt nem is érzem magam eléggé tájékozottnak ahhoz, hogy érdemben írni tudjak róluk. Manapság nehéz tiszta…..
Reggel, még álom és ébrenlét határán jutott eszembe a dallam, aztán nap közben többször visszatért hozzám, a legváratlanabb helyzetekben szólalt meg képzeletemben egy-egy részlete, gondoltam, biztosan blogra kívánkozik.  Ez a második zenei ajánló itt, és az eddigiek alapján érdekes képet mutathat…..
Sileo 2019-be lépek én! 2019.01.02 00:42:46
Most, hogy magunk mögött hagytuk a 2018-as évet, talán hasznos volna megemlékeznem az elmúlt évről, egyfajta évértékelést tartanom, levonva a megfelelő konzekvenciákat, és végül megfogalmazva mit várok 2019-től; mi az, amit másként, jobban kellene csinálnom. Na nem a bloggal kapcsolatban, hisz az…..
Sileo Mesél a Halál 2018.12.10 00:45:22
A könyv alapján készült, 2013-ban a mozikba került filmet láttam először. Maga a film is megérne egy külön bejegyzést, de ma inkább a könyvről lesz szó. Azon ritka esetek egyike, mikor filmélmény hatására szerzek be, és olvasok el egy könyvet. Nem szeretem az ilyen összekapcsolásokat, mert sok…..
Gondolkodtam mi legyen a bevezetőt követő első bejegyzésem, mit hozzak Neked. Megszámlálhatatlan a téma, és én szívem szerint vetném bele magam a blog írásba, de minduntalan visszatart a munka, vagy az épp kezdődő vizsgaidőszak - jelenleg inkább töltöm a matematikai logikával az estéim, pedig…..
Sileo Kezdődjék valami új! 2018.12.04 00:00:37
Üdvözlet kedves Látogatóm, ki valamilyen úton-módon a blogomra tévedtél - bízom benne a kíváncsiság hozott, nem a véletlen sodort az Internet eme sarkába. Örülök Neked, örülök, hogy itt vagy, és nagy a reménységem abban, hogy nem csak két kattintás közötti futó pillanat lesz ismeretségünk, lesz…..