Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krxx

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
https://www.percekalatt.hu/tejberizs-fozes-egyszeruen-gyumolcsrizs-hazilag/..
Tegnap már utaltunk rá, ma azonban valósággá vált, hogy 2011-ben végre nem csak a drogbotrányai miatt lesz aktuális Amy Winehouse, hanem zenei teljesítményt is fel fog tudni nekünk mutatni, ugyanis ő lesz az idei Sziget egyik headlinere. Ezzel persze nincs vége a listának:…..
Ami az Indexen a figyelemfelkeltő cím, és a mindent tisztázó líd a kattintás után, na pont ugyanez a Blikknél a címlap felső fele, és az alsó, amit csak akkor látunk, amikor már megvettük az újságot, és kényelmesen kihajtogattuk. A Blikk eddig is tartogatott meglepetéseket, de a…..
krxx 2010.10.04 14:15:08
Subba Emiatt ment Cini sittre? 2010.06.04 11:01:00
A szerencsésebbek nem emlékeznek az alábbi borzalomra, amit Cini támogatott meg azzal a pénzzel, ami miatt később lepihentették. Biztos megérte, de a faszkorbács még jár!Sokan még nem is éltek, amikor az A3 (később MSat) televízió műsorra tűzte a Bolondórát, mely kábé heti…..
Egy karakán hős nem elég a sikerhez, kell hozzá az ellenpólus, a fehérhez a fekete, és így tovább, ettől lesz dráma a dráma. A 24 nyolc évada nem szűkölködik a karakteres rosszemberekben, beépített szemét dögtől a féregként viselkedő elnökig volt itt minden, mint a…..
21:20-kor az RTL-en, ki ne hagyjátok! Mi már bekészítettük a sört meg a popit!Emma (Deborah Gibson), a neves tengerbiológus egy expedíció során jégbe fagyott hatalmas cápára és polipra bukkan. Úgy tűnik, évmilliókkal ezelőtt egymás mellett, harc közben fagytak meg. A…..
krxx 2010.05.14 21:19:27
comment:com 24 Jack Bauer nélkül? 2009.10.05 15:00:00
Lássuk be, a 24-et is elérte a hosszú ideig műsoron lévő sorozatok rákfenéje: kezd kifáradni a történet, hét év elteltével elég nehéz már újítani az alapvetően egy kaptafára készülő sorozat újabb évadaiban, az új arcok behozatala pedig nem vérfrissítés, hanem kötelező…..
Nem újkeletű dolog ez, a Dr. House címszereplője már évekkel ezelőtt, ha jól emlékszem, a második évad végefelé kezdett el először arra panaszkodni óvatosan, hogy a töke tele van a bottal és a megjátszott sántítással, és viccesen azt nyilatkozta, hogy veszélyességi…..
  A kacsa színeváltozása Isten a nyolcadik napon elégedetten sétálgatott az Édenkertben, és csodálta, hogy mennyire tökéletes világot teremtett.  Amint így jár kel, egyszer csak fölpillant a Tábor hegyre, és látja, hogy ott ül a hegy csúcsán az oroszlán, a…..
...bár mondhatnám, hogy egész Európában. Egyszer már írtam arról, hogy Magyarországgal ellentétben szinte mindenhol adócsökkentésekkel és ilyesféle "bugyuta" dolgokkal próbálják a válságot kezelni, a belső fogyasztást fellendíteni (tudniillik ebből van bevétele az…..
A NeoCube a mágneses alapjelenségek és a geometria szerelemgyereke, egyben újabb egyszerű, de zseniális ötlet, amit más talált ki, és nem én gazdagodok meg belőle. Adott 216 apró golyócska, minden egyes darab egy erős mágnes, ezekből lehet mindenféle mintázatokat és idomokat…..
krxx 2009.04.10 14:14:56
A tavaly tavaszi Critical Mass: megértem, hogy a fiataloknak a járdán kellett bringázniuk, hiszen az úttesten annyi kerékpáros volt, hogy már nem fértek el többen.További járdahasználók és gyalogosfegyelmezők:Szép, de a járdát foglaló kerékpár.A Margit hídon kutyákat,…..
Egy női magazintól sok mindent várna az ember, csak éppen azt nem, hogy Hannibal Lecterre, vagy Leatherface-re bízzák a társadalmi célú reklámkampányuk tervezését. Mást nem is tudok elképzelni, mert rajtuk kívül nem tudom, hogy kinek jutott volna még eszébe egy ekkora…..
krxx 2009.01.07 19:21:31
Magyar kötvényalappal én eddig csak szívtam, őszintén be kell valljam. No, nem akkorát, mint az orosz részvénypiaci befektetésemmel – az tényleg kapitális bukta volt -, inkább csak úgy, hogy hiába gondoltam korábban többször is, hogy végre beindul a dolog, az élet inkább…..
krxx 2008.12.15 12:13:06
Van Magyarországon egy csatorna, illetve lesz októbertől ugye, ahol tényleg komolyan gondolják a szórakoztatást. Nem elég ugyanis kiválasztani a legfaszább vicces sorozatokat (My Name Is Earl, How I Met Your Mother, It's Always Sunny in Philadelphia, Reno911, Stacked, Arrested Development,…..
Subba Újpalota urai jófejek 2008.08.22 11:28:00
Attila Újpalotáról küldött nekünk három aktuálpolitikai fotót a helyi önkormányzati mikroklímáról. A kissé felháborodott levélíró a következőket írta:Újpalotán lakom, ez a XV. kerület egyik része. Itt kb. fél éve kint van a Fő téren, a Közösségi ház ablakában egy…..
krxx 2008.08.22 13:47:08
autózz! Libasorban a tilosban 2008.08.14 12:24:00
Hch tömegközlekedve szemléli az autósokat és úgy tűnik megint okot szolgáltattak jónéhányan, hogy lencsevégre kapja őket. Mondhatnánk azt is, hogy a helyzet változatlan, annyi különbséggel, hogy senki sem korlátozza őket eme cselekedet végrehajtásában. Korábbi jelentésemre…..
Már régebben eldöntöttem, hogy ne mindig csak a rosszat nézzük, ezért szenteljünk egy bejegyzést azoknak a dolgoknak, amelyek tényleg működnek - és jól működnek - Magyarországon.Nos nem találtam sokat, ha valakinek van még ötlete, akkor várom a kommentek között.Az első,…..
krxx 2008.07.28 15:04:31
Az EQnet megpróbálta megtréfálni Imrét, aki azonban szemfülesen előbb elolvasta az új szerződést, mielőtt aláírta volna az újabb egy év hűségnyilatkozatot:A minap felhívott internetszolgáltatómtól egy kedves úriember, aki közölte, hogy technikai okok miatt meg kell…..
Physical blog Aerogél 2008.04.09 15:56:00
Az aerogél nagyon alacsony sűrűségű szilárd anyag, amely gélből származik, a folyékony komponenst gáznemű anyaggal cserélve ki. Az eddig ismert legalacsonyabb sűrűségű szilárd anyagnak tartják, amely számos különleges fizikai tulajdonsággal bír (például szigetelőként).…..
krxx 2008.04.09 16:57:22
"Vissza kell mennünk!" - mondta a szakállas főszereplő kedden este a Lost harmadik évadának zárójelenetében, és a tátott szájjal bámuló tévénézővel megfordult az Ikeás ülőgarnitúra menten, kiömlött a sör, szőnyegen a popkorn. Ilyen egy jó cliffhanger, azaz…..
Az RTL Klub Házon kívül műsora megint leleplezte a tilosban dohányzó képviselőket a Parlamentben. A magyarázatok pofátlanul leleményesek, a képviselők kreativitásukat akár más területen is használhatnák: Házon kívül: - Nem dohányzó helyen dohányzott. Katona Béla, az MSZP…..
Pár hónapot még várni kell a következő Indiana Jones következő kalandjára, pár képet már meg lehetett tekinteni a készülő filmből. Úgy néz ki a LEGO is készül a bemutatóra, néhány Indiana Jones féle dologgal készül, pár fotót már közzétettek, hogy mire is…..
krxx 2008.01.02 15:13:12
Az Index információi szerint megbukott az Okosabb vagy, mint egy 5.-es? című műsor a Tv2-n. Úgy tudjuk, hogy a gyártó cég a november 30-ai forgatást lefújta, a behívott játékosokkal pedig közölte, hogy a Tv2 leállította a műsor gyártását, így ők már nem vehetnek részt a…..