Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Walter Hartwell White

0 bejegyzést írt és 818 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ESET közzétette éves, "Trends 2017: Security held ransom" című biztonsági előrejelzését a 2017-es esztendőre vonatkozóan. A biztonsági kutatók által összeállított jelentés a legfontosabb, mind a vállalkozásokat, mind az átlagfelhasználókat érintő legújabb kiberbiztonsági trendeket mutatja be...
Sokszor és sokat foglalkoztunk már a zsaroló vírusokkal, és a 2013-as megjelenésük óta valóban elképesztő evolúciós pályát futottak be. A kártevő terjesztők és készítők szemlátomást nem spóroltak a kreatív ötletekkel, minden újítást villámgyorsan bevetettek, ha az alkalmasnak tűnt a bevételek…..
Ed Stafford egy modern kori kalandor, na nem az a fajta, aki szélhámoskodásból meg szépasszonyok elcsábításából él, hanem a másik, a melósabb, aki a világot járja, mert sok minden érdekli. A Discovery Channel egyik húzóneve most éppen olyan jelenségek nyomába ered,…..
Walter Hartwell White 2015.09.30 19:07:38
@sixx: Így van, itthon alatt nem az ország egészét értettem. :) Sajnos sokakkal kiszúrtak a kábelszolgáltatók.
Walter Hartwell White 2016.04.07 20:10:53
@köszönöm a kommentált: (Jókor reagálok), de láttam/látok Discovery-t hétvégente, melóhelyen. Még mindig hiányolom idehaza.
Amikor a tavalyi, elképsztően jól sikerült harmadik évad után az HBO kistestvére, a Cinemax bejelentette, hogy a negyedik etappal vége a Banshee-nek, a rajongók kiborultak, mert nem értették a döntés hátterét. Nem anyagi volt, és nem a nézettséggel volt baj - a sorozat alkotói úgy érezték, hogy az…..
Walter Hartwell White 2016.04.05 21:06:17
Háromszor is tönkretehette volna a karrierjét a bérgyilkosos interjú után, írja Juszt László, vagy valamelyik gyakornoka (már ha abból indulunk ki, hogy az itt olvasható írásban annyi hiba van, hogy mi, feketeöves elgépelők és vesszőhibavétők is csak nézünk) a Sztárklikk…..
Walter Hartwell White 2015.11.18 20:51:19
Az MTVA legendás hírű sajtóosztálya, ahol új magaslatokra helyezték (vagy mélységekbe tolták, kinek, hogy) a trollkodást (erről itt bővebben) nem az egyetlen olyan részlege az Állami (Nemi) Szervnek, ami az arroganciát kimaxolva reagál egy-egy kritikus megjegyzése - a belső…..
Walter Hartwell White 2015.11.05 19:17:59
2015. október 24-25: az utolsó alkalom, hogy elmehess a PeCsába! De mi is volt ez a Petőfi Csarnok, miért szerették annyian a khm... nem túl gazdag építészetű központot? Visszapillantás az Iparcsarnoktól a bútorraktáron és a Nirvánán át a búcsú napjáig. A Csarnok nagy…..
Walter Hartwell White 2015.10.27 23:50:14
Az amerikai Raytheon honlapjára kalandozva találhatjuk meg a cég által 2005-ben indított MathMovesU nevezetű programot. Célja, hogy a tizenegynehány évesek érdeklődését felkeltse a matematika, s ezáltal a műszaki és természettudományok iránt. Van itt minden - vattacukor,…..
Varnus Xavér kiszáll a Heti hetesből - ez derült ki a Facebookon közzé tett nyilatkozatából, amit a Bors máris lehozott. Íme a kedvenc mondatom: "abba kellett hagynom, mert van ezeknek a műsoroknak néhány olyan szereplője, akik oly vállalhatatlan szellemi mocsarat képviselnek…..
2015 szeptember 8-án egy magyar online tévé egyik operatőre Röszkén dolgozott, éppen a menekülteket filmezte. A rendőrök közül kitörő menekültek közül az esetről készült videófelvételek tanúsága szerint először egy kislányt, majd egy gyermekével a karjában menekülő…..
Én tegnap találkoztam a propandának azzal a formájával Facebookon, hogy emberek fotópárokat osztanak meg, az egyik egy zsoldost/terroristát/katonát ábrázol, a másik fele pedig ugyanazt az embert, Európában tartózkodó menekültként. A fotók általában rossz minőségűek, és…..
Walter Hartwell White 2015.09.08 21:43:21
@André Goodfriend: Időszerű a kérdés. Úgy hallottam, hogy igen, és eszerint jól hallottam: 24.hu/kulfold/2015/09/08/amerika-is-kiveheti-reszet-a-menekultvalsagbol/
Itt van menten ez a kép: Ez a  Győri Audi ETO KC–FTC Rail Cargo Hungária női Szuperkupa-mérkőzés M4-es közvetítésének elején volt látható, és a felirattal ellentétben Ambros Martín nyilatkozott, aki a Győr vezetőedzője. Hogy Gremsperger Elemér kicsoda, rejtély, bár…..
Amikor Clarkson kirúgták a Top Gearből, valahogy lehetett sejteni, hogy ezzel a lépéssel mindenki jól fog járni, csak pont az a BBC nem aki meghozta a döntést. Azt most hagyjuk, hogy az utolsó csepp a közmondásos pohárban sima gyökérség volt-e (mire befejezték a melót, nem volt…..
Walter Hartwell White 2015.09.01 09:07:03
Hoppácsak, Kurt Sutter csak nem hagyja ott korábbi sikerei helyszínét csak úgy, és a várakozásoknak megfelelően csak belekezd még egy motoros sorozat fejlesztésébe, ami viszont nem a Sons of Anarchy előzményeiről szól majd, hanem a Mayans nevű latino motoros klubról, ami már a…..
Walter Hartwell White 2015.09.01 08:59:10
Adam és Jamie a már tizennegyedik évadnál tartó Állítólagból ezúttal az egyik legaktuálisabb és legnagyobb tévés rejtélynek eredt a nyomába, vagyis arra vállalkoztak, hogy megépítik a Breaking Bad fináléjából ismert forgó gépfegyvert. Az eredmény szórakoztató – és…..
Walter Hartwell White 2015.09.01 08:57:48
“Miattuk” rossz az életed. El akarják venni a munkádat, meg akarják erőszakolni a nődet. Sőt, valószínűleg legközelebb fegyverrel jönnek, hisz a hazádat, az országodat, a kontinensedet akarják elvenni. Persze, “tudjuk kik” küldik őket.. De ne félj! “Mi” itt vagyunk és…..
Walter Hartwell White 2015.07.30 17:10:06
 Az RTL Klub mutatta be anno magyarul a mára talán az egyik legnépszerűbb és legtöbbet dicsért drámasorozat, a Breaking Bad első három évadát, majd miután ismételte is a leadott részeket valahogy csak nem adták tovább az egyébként is sokszor csak késő este vetített sorozat…..
Amikor Kanye West, Nicki Minaj vagy éppen Kendrick Lamar a fasorban sem volt, egészen más idők uralkodtak a hiphop kultúrában. Sokkal igazibb idők, amikor máshogy lettek nagyok a legnagyobbak. Nem voltak mögöttük hatalmas kiadó birodalmak és óriási pénzek, egyszerűen csak…..
Walter Hartwell White 2015.04.07 18:54:34
comment:com Napilajos 2015.03.13 09:00:00
..
Walter Hartwell White 2015.03.13 23:46:30
A Kolosi Péterrel készített cc-interjú után beindult a magyar internet sorozatfüggőkkel teli része, na jó, páran elkezdtek sakkozni azon, hogy vajon mi lehet az a sorozat az RTL-nél, ami nyolc részes, európai licensz, és vagy dráma, vagy dramedy. Bármi, az. Iszonyú sok formátum…..
A számítógépek elterjedésének (illetve annak kezdetén) okán több számítástechnikával (és később videójátékokkal) foglalkozó televíziós műsor készült el hazánkban a nyolcvanas évek kezdete és a kilencvenes évek vége között. Ezeket vesszük most sorra, természetesen…..
Walter Hartwell White 2015.03.03 17:39:03
Kétszer is visszakérdeztem, mikor hívtak, hogy tesztelnem kéne a Honor-t. Nem mintha olyan bonyolult lenne, de lévén, hogy sose hallottam még róla, így először ösztönösen azt hittem, valamit félrehallok. Honor? Mindkét telefon masszív dobozban pihen, amihez kis tájékoztató és…..
Nincs ehhez mit hozzáfűzni, de tényleg: az Uproxx összeszedte az év legjobb tévés animgifjeit, itt van mind. Mi csak párat mutatunk belőlük:   ..
Walter Hartwell White 2015.01.01 15:51:38
@wiener: +1
„Ha szereted Tomot, láthatod, ahogyan fantasztikusan játszik ismét, ám ha ki nem állhatod őt, akkor kiélvezheted, hogy kábé 200-szor meghal a vásznon." – Doug Liman, a film rendezője Hiroshi Sakurazaka 2004-ben megjelent All You Need is Kill című könyve alapján készült a…..