Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lanosbetyár

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dubajról legtöbbünknek minden bizonnyal a jólét, a gazdagság és a fényűzés jut eszébe. Hatalmas felhőkarcolók, mesterségesen épített sziget, minden utcasarkon luxusautók, százmilliós járművekből álló rendőrségi flották. Az igazság azonban az, hogy 2009-ben az Egyesült…..
Úgy tartják, ami Amerikának Vietnam, az a szovjeteknek Afganisztán volt. Háború idegen földön, sok milliárd rubel az államkasszából, nem kevés emberélet és végül egy csúfos vereség – valóban közel egy kaliber a kettő, csak amíg az amcsiknak ott van Hollywood, hogy ezt…..
Alig pár napja futotta körbe a világot az alábbi kis videó, amely december 18-án készült Katarban. Államünnep ez a nap, ekkor alapította meg Sejk Jassim Bin Mohammad Bin Thani Katar Államát. A kicsi, 10 360 négyzetkilométeres ország kőolajban gazdag, az életszínvonal magas.…..
Lanosbetyár 2012.01.02 12:08:58
@dennisthemenace: Láttam olyat,hogy két skoda,két ford, és még Nissan terepjárók is üldöztek egy másik terepest. Konkrétan L200-ast. Nyolc (8)! rendőrautó nem bírta elkapni,megállítani. Terepen elhúzott a sunyiba. Nyomát se lelték. Hiába at erős,gyors kocsi,ha a tudás kevés.
Belsőség Halál a macskákra! 2011.08.27 17:30:00
Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom,…..
Jajj,de csúnya! Brutál Audi Coupe 2011.02.20 17:00:00
Még mindig nem jutott el az agyamig, hogy hogy lehet ilyet csinálni egy Coupe-val.... Talán az S1-et akarta utánozni? Vagy esetleg az NFSU2 alapján akarta egyedivé tenni..? Nem tudni, ellenben egy biztos: nagyon büntet. ..
A mostani húszas éveikben járóknak az egész Matchbox-fétis egy felfújt ökörség. Akik a harmincas éveiket tapossák, azoknak a Medzsó viszont még feltehetőleg az életük központi része volt. A mai negyvenesek egyenesen áhítattal beszélnek róla, mert az ő gyerekkorukban évente…..
Lanosbetyár 2011.01.18 20:20:38
@Leadfoot: A Bison modellek?? Naná4 évekig volt a kedvenc teherautóm. Több változatom is volt belőle. Volt még egy lendkerekes, állítható elsőtengelyes"kormányozható" audi 110 is. S még több tucat másik. Felhúzató mozdony,repülő,stb. Szép idők voltak.
Jajj,de csúnya! Rolls Ford 2011.01.15 16:50:00
Mit tesz az az ember, akinek sok pénze van, de azért nincs elég ahhoz, hogy megvásároljon egy igazi Rolls Royce-ot? Hát csinál valami hasonlót, mint láthatjuk elég sikertelenül. Kiindulási alap nem rossz,egy elsőszériás Ford Scorpiora esett a választás,átlagautónál kényelmesebb,…..
Atpapa, egyik klubtársam linkelte az alábbi képet a szlovák VWklub oldaláról. Kommentárt azt hiszem, nem igényel.(Egyébként, ha jól rémlik, akkor Seat-belső.)..
Jajj,de csúnya! BX 2011.01.03 06:00:00
Magamhoz tértem,mostmár ellátok a monitorig,úgyhogy jöhet is az idei első posztom,amiben nem más szerepel mint egy Citroen BX. Kár érte,egyre kevesebb van belőle,pedig kényelmes,tágas autó ami vegyes érzelmeket vált ki az emberekből.Vagy nagyon tetszik,vagy nagyon rondának…..
Gondolkodtam rajta, hogy érdemes-e ezt a videót kiposztolni, mert több helyen is találkoztam vele, de úgy gondoltam, hátha pont itt akad valaki, aki felismeri a rossz minőségű felvétel ellenére, hogy milyen logó van a furgon oldalán, vagy egyáltalán a típusát, mert az sem teljesen…..
Lanosbetyár 2011.01.02 17:23:38
@tundrazuzmo: a GOLD felirat valóban ott van. S nem tükröződés,hiszen akkor fordítva látszódna.
Lanosbetyár 2011.01.02 18:00:58
@Reggie: Igazad van. néhány éve,volt hasonló eset. Akkor még aznap megvolt az elkövető. Persze ittasan. Első fokon 3 évet kapott. Ja akkor meghalt a kerékpáros. Persze felebezett. A másodfokú bíróság már nem találta megalapozottnak az ittasság tényét (utólag rúgott be)?! s harmincezer (30000) Ft. pénzbírságra ítélték a cserbenhagyót.Kicsit elkeserítő,hogy ennyit ért egy emberélet.