Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krisztina (törölt)

0 bejegyzést írt és 238 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Decemberben már emlegettük, hogy a négy nagy magyar terjesztő közül a "kicsi, de dinamikus", a Bookline belecsap az elektronikus-tartalom értékesítésébe is. Az anyacégtől átvett idegennyelvű anyagok azért nem verték le forgalmukkal a biztosítékot (az áraik már…..
Krisztina (törölt) 2010.03.04 19:58:59
@Dworkyll: koszonom, a MEK-et ismerem, errol a masikrol nem hallottam. Most raneztem, de ahol epp potyogok, ott nem enged a tuzfal kimenni arra az oldalra. Mennyi magyar nyelvu erheto ott el?
Nem könnyű a művelt alkoholista dolga, szegény a borhűtőjéből nem tud nyugodtan elővenni egy üveg bort. Már bontáskor legalább egy tucat rosszalló online szempár szegeződik rá: ugye nem róla akarsz írni már megint? Ha erre azt válaszolom: nem, csak úgy megiszom, akkor rögtön…..
Levélírónk érdekes cikket talált az óvodáskorú gyerekek nevelésére vonatkozóan. Új irányelv jelenik meg, kerülni kell a nemi szerepek megjelenését, meggátolva ezzel a társadalomra ezek szerint káros hagyomásnyos nemi szerpek beidegződését. Nagy szerencséjük van a…..
Krisztina (törölt) 2010.03.02 00:35:12
@megmegvolt: aha, ezt megkaptam par napja egy masik blogon, hgy en ug ygondolkodom, minth a100 evvel ezelott elnek. Hat lehet. Egy no legyen no egy fefi meg legyen ferfi. A kisfiu autoval, epitokockaval jatszon, a kislany meg fesulgesse a baba hajat es tanuljon himezni. Valami ilyesmit ertek lanyos es fius jatekokon. De felesleges nekem esni, nincs nemi identitas zavarom, nem vagyok latens leszbikus, es nem molesztalt gyerekkoromban a tanitobacsi/apam/ovoneni, stb. Egyszeruen szerintem vannak noi es ferfi szerepek a tarsadalomban, csaladban, amiket nem gyengiteni, hanem erositeni kellene. Es ne kezdj szemelyskedni, ez nem arrol szol, hogy engem latensbuzizz.
Krisztina (törölt) 2010.03.02 00:46:17
@megmegvolt: hat nem tudom, mit csinalj, de ne szemelyeskedj es latensbuzizz. Hanem mondjuk irj ilyen peldakat. Ezekkel egyebkent nem mondtal ellent nekem, csak felig. Ne, egy lany ne focizzon. Es az USA-ban nem tartjak lanyos spornak a focit.
A Homár nem ért a tartósítószerekhez, de ha valamire az van írva hogy nincs benne,akkor ne legyen benne semmilyen, még olyan sem, amire azt mondják az ezzel foglalkozó okosok, hogy nem ártalmas. Papplaciék ugyanis épp azért vásárolták meg a Pesti Reform Konyha termékét, mert nem…..
Krisztina (törölt) 2010.02.23 12:42:17
@reunalla: na ja. es ha most valaki elkezdi ecsetelni, hogy a candidat ugy kell kezelni, hogy kieheztetjuk es majd ettol futva menekul, akkor javasolnek egy hosszabb latogatast valami agydoktorhoz. meg egy mikrobiologia tankonyvet
Az oké, hogy a sarokban ülő taplót Józsinak hívták, de az nem derült ki Humbino számára sem, hogy a kutasok haverjáról vagy esetleg egy kollégáról volt szó. A kút vásárolóit inzultáló Józsit mindenesetre a kutasok csak éppenhogy csitítgatták, amikor megfenyegette a fizető…..
comment:com Hajdú Péter álma 2010.02.08 16:22:00
Hajdú Péter megcsinálta. Nem hiába mentette el vezető szocialista politikusok számát, nem hiába szólította apukának Medgyessy Pétert, vagy hogy annyit vacsorázott Friderikusz Sándorral. Így visszatekintve pedig még az sem volt rossz befektetés, hogy annyiszor csináltak belőle…..
Nem tudunk egyelőre többet, mint amit a Tumbleren, a Mefikrolog blogon talált kép mutat, de az sem kevés. Eszerint a Westendben nyílhat meg a Budapestről világváros létére eddig hiányzó amerikai kávézólánc első szeme. Tavaly ősszel még arról cikkezett több lap, hogy a Váci…..
Krisztina (törölt) 2010.02.08 01:11:40
@gregorik: nem ide tartozik, nem akarok off lenni, ugyhogy nem fejtegetem, milyen kezettseggel milyen fizetesert es milyen erkolcsi megbecsulesert dolgozunk otthon. Itt nem lehet privit irni, mindenkit meg nyilvan nem erdekel. Nagyjabol egyet ertek Veled sok dologban, ezert is jottunk haza. En visszajarogatok ide az USA-ba, de csak 1-1 honapra. En csak azt nem szeretem, ha valaki azert, mert nem szeret valamit, nem felel meg az izlesenek, mar rogton tuzzel vassal akarja irtani es fujjol, holott soha nem kostolt starbucks kavet. Akinek a kotyogo az atyauristen, azt ugyse lehet meggyozni sem egy jo hosszu kaverol sem egy igazi ristrettorol. En ugy szeretnem, ha csak egy kicsivelnyitottabak lennenk az emberek az ujra es nem kapasbol elutasitank. De hat ez idealista vagyok. Szoval nincs miert bocsanatot kerj.
Krisztina (törölt) 2010.02.08 01:58:07
@radiris: kene, kene, de ha nem tudtam? Regen jartam errefele, azota egy rakas dolog megvaltozott. Meg aztan ritkan erzek ingerenciat arra, hogy barkinek is ismeretlenul privat uzenetet kuldjek. Kulonben is mit varsz tolem,nem latod a kepemet? :)
Krisztina (törölt) 2010.02.08 12:30:32
@Kardos Gábor: en a zserboban a KAVErol beszeltem, nem tudom, erted-e vagy leirjam ujra :):):)
 Fájóan tökéletes lesz a mai beszámoló, amit Egy budai sznob a már ismerős Hegylakóból vezetett le - nem sok szeretetet fedeztem fel az írásban. Egy újabb példája annak, hogy bár a témák akár ki is fogyhatnak - de kit érdekel, amikor mindig lehet még jobbat…..
Krisztina (törölt) 2010.01.20 11:31:10
@Vágási Matyi: kerlek mondd, hogy ez a vers nem olvashato sehol, kerlek kerlek ez nem lehet igaz. Ugye nem?
A hilfiger, r. lauren es tarsai tenyleg gaz? Akkor mit szabad venni a zuramnak? (nem vagyok budai uriasszony)Vagy 30 felett mar OK?
Krisztina (törölt) 2010.01.20 12:09:36
@Vágási Matyi: itt azt irtak feljebb, hogy az ujgazdag kis taknyosok azt hordanak. Szerintem jo minosegu holmik, de a gyerekem meg csak 2 eves, ugyhogy nala nem szamit nyalveresnek, mi van rajta, az uram meg mar lassan 40, ot sem az erdekli, milyen marka, hanem hogy kenyelmes jo szabasu holmi legyen.