Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k.im

241 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem sokáig tartott a tűzszünet, megint baj van Köpecen, akarom mondani Staten Islanden: ezúttal Karen fingott bele a nullás lisztbe, bár csodálkozom, hogy eddig is kibírta. Az okot már ismerjük oda-vissza: Drita ahhoz a pasihoz ment hozzá, akivel Karen 7 évig járt előtte, csak aztán…..
k.im 2012.04.15 00:38:22
@zitoka: a TLC-n most kezdték újra
k.im 2012.07.20 14:33:06
@zitoka: a sori nem szűnt meg, de nekem nincs már időm, hogy írjam :(
Drita az egyetlen idegbetegségre immunis barátnőjével, Big Anggel találkozik, a verekedős este óta először. Ang szerint „kontrollálhatatlanul retardált” volt az egész ügy, rosszul érezte magát, hiszen ő terelte össze Dritát és Karent békülni, de az igazi hunyónak Ramonát…..
Az új évad rögtön feszkóval indult, egyrészt Renee-t annyira meghentelte a plasztikai sebész, hogy majdnem belehalt, majd a lábadozás alatt megsértődött Carlára, amiért az egy érdeklődő telefont sem bírt megereszteni. Bosszúból nem is hívta meg az életbenmaradási bulijára,…..
Az első évad egy meglehetősen randa verekedéssel zárult, Drita és Karen vitája fajult tettlegességig. A második szezonban új szereplőkre és még az eddiginél is több drámára számíthatunk. Ismételjünk röviden az újak kedvéért: adott Renee Graziano, akinek nagy a hangja, de…..
OurFashion OurWardrobe - Classic 2012.05.12 14:34:42
  Kabát: ZaraIng: CélineNadrág: TopshopÓra: FossilÖv: Miu MiuCipő: AshTáska: Mulberry..
k.im 2012.05.13 15:39:07
Ki hitte volna, elérkeztünk az első évad utolsó epizódjához, és minden szükséges elem megvan ahhoz, hogy a végére tövig rágjuk a körmünket: alsó hangon van 1 db frissen szabadult férj, minimum 1 db időzített konfliktusbomba, 1 db közelgő idegösszeomlás, a Mindent Felkavaró…..
Az idő halad, gyorsan szalad, mondanám, ha öregasszony lennék, ami nem vagyok, viszont ez már tényleg az utolsó előtti epizód az első évadból, elképesztő! Ráadásul elárulhatom, hogy a második szezonba majdnem kétszer ennyi részt szuszakoltak, úgyhogy aki rákapott, az el lesz…..
Nem kell megijedni a címtől, ez továbbra sem az Animal Planet, bár van benne állat bőven, bruhaha (elnézést). A vérmes háborúskodás után újra béke honol Staten Island szigetén, egy epizód erejéig biztosan. Renee-nek nem jött be a netes társkeresés, Carlának viszont nemsokára…..
A hajtépős ketrecharc közepén szakajtották félbe a műsort a kedves szerkesztők, de egy heti körömrágás után ott folytatjuk, ahol abbahagytuk: balhé a köbön! Drita már a magassarkújától is megszabadult, szaladna neki Renee-nek nagy svunggal -ha már nem kussol be, legyen oka…..
Maffiózóasszonyainkat múltkorjában egy jósnő vértezte fel tanácsokkal, Renee már neki is látott és kibékült Dritával, hiába akarta az lerúgni a fejét nem is olyan rég. Gondolom most majd Karen lát neki a radikális változtatásnak, csak aztán nehogy sírás legyen a vége.…..
Miután Sebhelyesarcú Juniort elkapták a monstre razzián, Renee a terapeuta után a második leghatékonyabb módszerhez folyamodik, hogy ex-férje bekasztnizását feldolgozza: inni megy. Másnapra kiderült, hogy a vád illegális szerencsejáték, de óvadék ellenében kiengedték, és ha…..
hogyvolt Mob Wives 1x03 - Mob Bust 2012.03.16 12:00:00
A begőzölő Dritánál hagytuk el legutóbb és mondhatom, drámában és indulatokban ma sem lesz hiány: az érzelmi amplitúdók morajló tengerén folytatjuk felkavaró utazásunkat! Csakhogy a mai részben ordibálás helyett könnyek jönnek, a vizes hasonlatnál maradva annyi, hogy…..
Múlt héten megismertük a szereplőket: a drámakirálynő Renee-t, a sunyi, nagyképű Karent, az agresszív szexbomba Dritát meg az egyelőre kicsit uncsi, bólogató Carlát. Megtudtuk, hogy mind a négy nőnek vagy az apja, vagy a faszija (delux verzió: mindkettő) megmártózott az alvilág…..
Tisztelt publikum, az ember néha a Tumblr gif-rengetegében is meglátja a disznók közt a gyémánt félkrajcárt! Merthogy így bukkantam rá legújabb Hogyvolt-sorinkra, remélem lesz alkalmam bemutatni pár műremeket. A Mob Wives című reality show-t Jennifer Graziano (mellesleg az egyik…..
Kedves olvasók, ezzel a poszttal búcsúzik a Hat után blog. Kicsit több mint egy évvel ezelőtt a Vodafone-nak az az ötlete támadt: mutassuk meg, hogy Budapest kulturálisan mennyire jó hely, ahol mindig akad valami szórakoztató, elgondolkodtató, vicces, hasznos és/vagy épp őrült…..
Hihetetlennek tűnhet, de akad még olyan nagyobb volumenű program, amik nemcsak érdekes és elgondolkodtató, de még ingyenes is! Ilyen lesz például március 2-4. között a Ha érteni akarod a világot, a név az ELTE Társadalomtudományi Kara által szervezett nemzetközi…..
Rita Ackermann kiállítását korábban már nagyon ajánlottam a blogon, most viszont egy olyan kísérőprogramja is akadt, ami önmagában is érdekes lehet.  Harmony Korine amerikai forgatókönyvíró és rendező, indie filmes körökben igazi kultfigura (csak hogy két…..
E hét végére két olyan programot találtam, aminek valamilyen módon köze van a szépséghez. Az egyik a Budapest Essential Looks névre keresztelt divatbemutató-maraton a Millenárison, én a pénteki nap programját merem ajánlani, a többi sajnos tavalyhoz képest elég ciki. Tehát az…..
Idén tavasszal sem fogunk unatkozni, íme néhány erősen ajánlott program az előttünk álló időszakból: - Állati jó koncertek lesznek már a fesztiválszezon előtt is, koncentráljunk a csajokra. Az angol Little Boots ugyan nem élőben, hanem csak dj-szettel lép fel március 10-én a…..
Cindy Sherman a kortárs képzőművészet egyik legfontosabb művésze, egyben hatalmas kedvencem. A New York-i Museom of Modern Artban ma nyílt egy óriási retrospektív kiállítása.  Sherman a '70-es évek végén kezdte a pályáját, azóta számos világhírű sorozatot alkotott.…..
A minőségi csoki jó dolog, a vörösbor szintén, na de vajon megfér két ilyen kaliberű dudás egy csárdában? A Nostro Gastronomy szerint nagyon is! Ezen az egyébként szuper kis helyen 2012. március 1-én olyan borkóstolót rendeznek, ahol ötféle szekszárdi vöröset állítanak…..
A Star Wars nyitánya vitathatatlanul a világ legismertebb filmzenéi közé tartozik, John Williams örökre beírta magát vele Hollywood történelemkönyvébe. Aki igazi fanatikus, annak ott a helye március 10-i koncerten a Millenáris Teátrumban: a hatvan tagú Pomázi Fúvószenekar ugyanis…..
Avagy alternatívák munka utáni feszkó levezetésre vagy öncélú csapatásra, amennyiben nem az előző posztban javasolt Berlin Bash lesz a befutó. Tehát: - A Merlinben Andrea Parker, az experimentális elektro egy igazi dj/producer legendája játszik. 23 óráig 1000 Ft, utána 1500.…..
Hogy Berlin kulturálisan, gasztronómiailag, stb. mennyire színes és pörgő város, azt gondolom azoknak, akik már jártak ott, nem kell különösebben magyarázni. Zeneileg szintén nagyon sokszínű, de azért a legmeghatározóbb szcéna az elektronikus zenéké, a techno, a house meg…..
Mi jut eszedbe a norvégokról? Nagy erdők, nagy vizek, nagy sziklák? Szárított halat evő vikingek és kötött pulcsis trollok? Ez legalább annyira leegyszerűsítő, mint amikor rólunk mondják, hogy pörkölt, pálinka meg Hortobágy. Nekik is van például filmművészetük, amivel most a…..