Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gyenesi

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most akkor csendben megkérdezem, hogy a beteggel, vagy a hozzátartozóval ilyen stílusban beszélő egészségügyi dolgozó, vagy asszisztens megérdemli a tiszteletet? "13 éves unokaöcsémet közel 1 éve hordja az anyja a Heim Pál gyermekbőrgyógyászati szakrendelésre az arcát,nyakát ellepő gennyes…..
Amint azt minden bizonnyal sokan tudjátok, 48 órával ezelőtt, 2016. december 25-én, vasárnap, karácsony első napján a Szocsiból történő felszállást követő hetedik percben a Fekete-tengerbe zuhant az orosz védelmi minisztérium RA-85572 lajstromszámú, Tu-154B-2 típusú szállító repülőgépe, fedélzetén…..
Gyenesi 2016.12.28 13:38:33
@Irbisz: Szerintem az együttes minden tagja volt katona valamikor.
Csak a tehetségükből adódóan a katonai együttesben folytatták tovább a pályafutásukat.Az, hogy ezt egyenruhában tették semmit nem von le az érdemeikből.
Érdekes, hogy Magyarország nem emelt kifogást akkor amikor néhány évvel ezelőtt az amerikai hadsereg jazz zenekara egyenruhában végigtúrnézta az oerszágot.
Sajnálatos, hogy főleg azon a helyszínen ilyen baleset előfordulhatott.
Az együttes tagjainak a halálával nagy veszteséget szenvedett a zenei művészvilág.
Ha eddig túl drágának tartottad a magyar éttermek árait, akkor most nagyon meg fogsz lepődni. A világ 10 legdrágább éttermében 100 ezer forint felett indul egy átlagos étkezés ára. Na de melyik a legdrágább étterem? Mennyit kell ott fizetni?..
A bőnyi rendőrgyilkosság számtalan kérdést vet fel. Mindenekelőtt azt, hogy miért lehetett szabadlábon és miként élhetett teljesen ellenőrizetlenül egy olyan ember, aki már a rendszerváltás előtt közismert volt neonáci nézeteiről. Itt ugyanis nem egy váratlannak tűnő robbantásról volt szó. Győrkös…..
Gyenesi 2016.10.27 20:21:04
@Colonel H. Stinkmeaner: Neked teljesen igazad van.Az intézkedést az ilyen esetekben szépen nyugodtan meg kellett volna tervezni.Ha ezt az elveteműlt személyt valamilyen ürüggyel beidézték volna a rendőrségre az is jobb lett volna.
Véletlenűl géppisztollyal több lövést leadva nehéz bárkit is fejbe lőni.Gyenge védekezés!
Őszintén sajnálom a munkája miatt az életét is elveszítő rendőrt.
Részvétem a családjának!
A z ilyen tragikus eseményekből a rendőrségnek feltétlenűl le kell vonni a tanulságokat és hatékonyabban fel kell készíteni a rendőröket a váratlan támadások kezelésére, elhárítására.
Ez a fotó, melyen egy fiatal kelet-német határőr megragadja a lehetőséget, hogy a berlini fal első napjaiban Nyugatra szökjön, ikonikus képpé vált Nyugaton, viszont Keleten nem, ahol a berlini útkönyvek egészen a fal lebontásáig tudomást sem vettek a létezéséről. Conrad Schumann 19 éves volt, amikor…..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot   Sziasztok!   Elsősorban a történetem mesélném el, másodsorban tanácsot kérnék, hogy mit…..
Nem kenyerem az aktuális közéleti témákra, történésekre való reagálás, azonban a napokban történt vácszentlászlói bormérgezési ügy arra indított, hogy pár mondattal én is kommentáljam az eseményeket. Egyrészt az eset nagyon is kerti vonatkozású, egy halmazba vonható a…..
A békéscsabai Rudas Tamás egy vagyonvédelmi cégnél dolgozott őrként. Elmondása szerint munkával kapcsolatos nézeteltérése támadt a főnökével, aki ennek következtében  ki is rúgta őt. A fizetését azonban nem  kapta meg. Két hétbe telt, mire legalább a pénzének…..
Gyenesi 2010.12.31 16:20:25
@csiribi: Ha az őrnek mindenben igaza lenne,akkor a bíróságtól kérne igazságtételt.Ha törvénytelenül szüntették meg a munkaviszonyát a bíróság a bérét visszamenőlegesen is megitélné.Csak a munkaügyi per már pénzbe kerül.A munkaügyi felügyelőség meg ingyen van.
A levélíró önkéntes tartalékos katonának szeretett volna állni, a hadkiegészítő parancsnokságon őrző-védő cégekhez irányították: Levél: „A segítségedet vagy a tanácsodat szeretném kérni!  A minap ugyanis az az ötletem támadt, hogy jelentkezem önkéntes…..