Regisztráció Blogot indítok
Adatok
luchador

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
[update1: közben meg is akartam volna kóstolni, de a budaörsi Tescóban sajnos épp nem volt, csak a (hűlt) helye... És megpróbálom kideríteni a származását is.][update2: megjöttek a válaszok az árakra, forgalmazókra és származási helyre, lásd lent.]Általában nem a magyar halak…..
Szerintem a maga egyszerűségében hihetetlenül jó kedvcsináló ez a videó, amit a szerb "turizmuszéerté" csinált. És az unalomig ismert közhelyeket (csevap, pljeszkavica és a többiek, amiket egyébként nagyon szeretek) még csak el sem puffogtatják benne. Vajon nekünk…..
Az Egy nap a városban blog rendszeres olvasói kívülről fújják már András történetét, úgyhogy a következő bekezdés csak az újaknak szól, a rutinos olvasóink meg ugorjanak a következőre.  András egy hajléktalan volt a lakásom közelében, aki hiába élt az utcán,…..
A felújított tér. Kép forrása. Talán nem  túlzás azt állítani, hogy kisebb csoda történt a pesti belvárosban: a korábban elhanyagolt, lepusztult Március 15. téret mintha kicserélték volna. A munkák még nem fejeződtek be teljesen, azonban a városnak pár nap elég volt,…..
Kedves olvasóink, a c:c abban a megtiszteltetésben részesült, hogy képviseltetheti magát a Trónok harca európai sajtópremierjén, aminek helyszínét és idejét és pontos programját nem árulhatjuk el, de azt igen, hogy a sorozat hat szereplőjével is készíthetünk interjút. Az az…..
Az Urbanista régi olvasója, Androidus hívta fel a figyelmemet egy blogbosztjára, melynek lényege a budapesti pollerekhez kapcsolódik.Tudjátok ezek azok az oszlopok, amelyeket a köznyelv Demszky-karókként ismer. (Hogy  a Rogán-féle forgalomirányba dőlő ferde pollereknek van-e már…..
  Az iszlám önmagában egy tiszteletreméltó történelmi vallás. Azok az idők viszont rég elmúltak, amikor a Róma utáni, sötétnek nevezett évszázadokban Mohamed követői tartották fenn (és gazdagították saját bölcseletükkel, művészetükkel, kultúrájukkal) az európai…..
luchador 2011.01.30 15:25:56
@berciXcore: ha már úgyis jók a saját építészetük eldózerolásában, akkor ez sem okozhat gondot :)

Mellesleg, annó mintha olyan hírek jöttek volna, hogy ez a terv, szemben a toronnyal, nem valósul meg. Ezért inkább kár...
A CET építése mindig is érdekelt: tetszik a formája, tetszik a funkciója, tetszik, hogy némi izgalmat hoz a lapos és unalmas modern budapesti építészetbe. Éppen ezért többször is írtam már róla: először, amikor kiderült, hogy milyen éttermek lesznek benne, aztán amikor…..
luchador 2011.01.26 18:37:47
@Magyarósi Csaba: A Nehru part rendezéséről lehet valahol olvasni, vagy ez még egy nem annyira nyilvános info? Mert király lenne, ha ezzel is emelkedne a környék színvonala, akkor már csak a Borárost kéne rendbetenni.
Fővárosi Blog Rejtvény 2010.12.07 07:00:00
Mit fotóztam le? ..
Mandiner blog Emberkatalógus 2010.11.20 08:01:00
  Miután robbanásszerűen megnőtt az új regisztrálók száma – és az adatvédelem, a magánélet miatt aggódó cikkek, vélemények száma is -, új szolgáltatással bővül a Facebook palettája: nemsokára már e-mailezhetnek is a tagok a fapados belső üzenetküldés helyett.…..
 "Bedobnám a köztudatba, most találtam. Jó volt nézegetni, vannak benne érdekességek." - írta Retekblog a link mellé, s ennél többet én sem tennék hozzá. Legfeljebb annyit, hogy kösz!..
Építős blog Zebrák a körúton 2010.10.02 13:54:00
Pár hete írtam róla itt az Építős blogon, hogy újra megjelennek a főváros fontos, gyalogos aluljáróval is biztosított kereszteződéseiben a felszíni gyalogátkelőhelyek. Ez egyrészt a részbeli akadálymentesítés, másrészt a város élhetőbbé tétele miatt lényeges. Az…..
luchador 2010.10.02 15:46:36
Először nagyjából három évvel ezelőtt találkoztam a Ferenc körúti hegedűművésszel. A metróból mentem fel a Corvin mozi felé, és amikor az első lépcsőfokra tettem a lábam, a hátam mögött felcsendült egy Bach-tétel, de olyan biztos kezek alatt, hogy nem bírtam továbbmenni.…..
addict A legjobb Youtube kampány 2010.09.03 08:00:00
Nem túlzás azt állítani, hogy ez az utóbbi idők egyik legötletesebb kampánya, amit a Youtube-ra szabtak. Hasonló volt már nem is egy (legutóbb itt az addicton is volt szó az Expandables reklámjáról), de ilyen ötletes egy sem. Nem akarom lelőni a poént, ezért elöljáróban csak…..
luchador 2010.09.03 10:31:01
Kimaradt az életemből a sarokról dobozban hozott kínai kaja. Nem volt ilyen. Gyerekkoromban, Dél-afrikában ugyan ettem olyan kínait, aminek a származásáról semmit sem tudtam, de az ízére nem emlékszem, nem befolyásol tehát semmit. Csak annyi rémlik, ahogy a szüleim mondták, hogy…..
Üdv. Néma Bob vagyok, és ezzel a poszttal szeretném felkészíteni/támaszt adni férfitársaimnak, akiknek még nem volt része az inváziós sereg támadásában.   Május végén, június elején újra kinyitnak a strandok: a mindenféle korú és származású fürdőzők serege…..
Nem vadon nőtt lények, mindössze „gondozatlan magyarok” - így reflektál a neves magyarságszakértőre egy fiatal csángó költő - ezúttal prózában.   Iancu Laura: Élet(fogytiglan) vallomások : levelek Borbáth Erzsébethez Jankovics Marcell ill. Szeged, Universitas…..
A Jobbik kritikáját elviselni nem képes olvasóinkat kérem, hogy lépjenek ide egyből, nem kell a "tovább" gombra kattintani. A Jobbik 2003 őszi párttá alakulása óta egyszer sem közölte mérlegét, holott ez évente kötelező. A törvény szerint. Az Állami Számvevőszék…..
Leginkább a twitterezők szoktak összetalálkozni olyan hivatkozásokkal, melyek olyan oldalakra mutatnak, ahol megjelenésében zagyva, tartalmában értelmetlen threadek kavarognak. Na az a Tumblr. A Tumblr 2007-ben indult, és akkor iziben ki is próbáltam, mert azt gondoltam, hogy biztos…..
Appleblog Idén jön a maces Chrome 2009.11.14 11:56:00
Majdnem háromhetes kihagyás után gondolhatjátok, hogy Ádám minden munkát rám testált, szóval a következő pár napban az én híreimmel kell beérnetek, amíg ő gondolom valami Microsoft-termékkel orvosolja az elmúlt időszak Apple-túladagolását.Na de vágjunk a dolgok közepébe:…..
November 20-án, azaz jövő hét péntekén lesz 160 éves a Széchenyi lánchíd; ezt körberajongva tematikus heteket tartunk a blogon (figyeldoda a fain új fejlécet!), úgyhogy több, a hídhoz lazábban vagy szorosabban kapcsolódó posztot lehet majd olvasni! Budapest a hidak fővárosa,…..
Igazából nincs ebben a reklámban semmi szenzációs, de itthon annyira szokatlan, hogy egy médiafoglalásnál gondolkodnak, hogy legszívesebben plüssmackóként magamhoz szorítanám azt, aki ezt kitalálta. Egyszerű, a buszok oldalán megszokott fotexes és sugár áruházas egyenhirdetések…..