Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agentjr

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak szülők, akik a gyerek öltöztetését a világhoz intézett üzenetként élik meg. Nagy emblémával márkázott pólócska, New Balance-babacipő, Metallica-rugdalózó. És esetleg egy napszemüveg a Ray-Ban Junior Collection-ből. Az osztrák Uniopt gyerek-napszemüvegei nem őket…..
napszemüveg Valahol Amerikában 2012.02.21 11:26:00
Újabb fordítói bravúr a magyar filmforgalmazásban: Sofia Coppola 2010-es filmje, amit eredetileg Somewere-nek hívnak, magyarul a Made in Hollywood címet nyerte a keresztségben.     Az egy dolog, hogy szerintem borzalmas, és hirtelenjében nem is tudnék olyan másfél órás…..
Index írja, hogy a VPOP fél egy körül megszállta a Mistral Váci úti üzletét, de egyelőre semmi konkrét infót nem mondtak, miért. Azóta persze kiderült, hogy rutin próbavásárlás zajlott röpke 4 órán keresztül és minden oké. védjegy nélküli dvdket árultak pofátlanul…..
A héten két otpbankkártyás ügyfél is befutott panaszával, úgyhogy ömlesztünk. Az első levélíró Róbert nem érti, miért tűnik el mindig a kipostázott új kártyája, ráadásul még csak nem is a logisztikai központban, hanem az OTP bankfiókjában. Már a harmadikat várja.…..
Subba Van velük egy aranyember 2007.08.23 16:15:37
Amikor arra gondolunk, hogy a héten a bakfisok vitték el a "Hét videója" kupát picit rosszkedvünk lesz, mert itt ez az új videó. Igazi remekmű, és hát mivel lehetne akkor ezt díjazni? Rázkódva röhögtünk rajta, leborulunk. Nézzétek ti is! ..