Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felhő21

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
         Az elemzők valamilyen általam nem ismert okból kifolyólag nem foglalkoztak Orbán Viktor évértékelő beszédének egy fontos részével, pedig ez sokat elárul a miniszterelnök filozófiájáról.      -  A történelem mi magunk vagyunk, nem szeretjük és nem is tűrjük, ha mások akarják nekünk…..
        1963-ban mutatták be Várkonyi Zoltán Fotó Háber című filmjét. Négymillióan nézték meg. A film egy magyar kémről szól, aki beépül egy a nyugati hírszerzéssel együttműködő csoportba. A magyar kémet (értsd: KOMMUNISTA BELÜGYEST!!!) a Latinovits Zoltán játszotta. A filmben szerepelt az a Lőte…..
felhő21 2016.10.24 16:12:17
@fortin2: ezeket nem tudtam Mádlról. Akkor az ő korábbi "helyzete" sem kétséges számomra - sok vitatkozás után, ilyen esetekről több magas beosztású rendőr és elháritó már meggyőzőtt. / és még súlyosabb, hogy a fideszfijuk mennyire pártolják.
"Folyamatosan képeztem, képzem magam. Többféle személyiség- és csoportfejlesztő, vezetőképző módszert elsajátítottam - Rogers, pszichodráma, relaxáció, hipnózis, imagináció, autogén tréning, T-csoport, bioenergetika, psy sebészet, prána-nadi" "..olaszokkal marhakereskedőként dolgozva, saját…..
         A magyar kormány minden szerződését felmondja a Magyar Telekommal, mivel az, idézem: a véleménye miatt diszkriminált valakit. Konkrétan a rezsim hivatalos Coelhoját.        1. Képzeljük el, ígérem, nem lesz nehéz, hogy Kovács Ákos szerint, a zsidóság a bosszú…..
             Kovács Ákos szerint a nőknek nem dolga versenyezni a férfiakkal a munkaerőpiacon, az ő dolguk, hogy tartozzanak valakihez. Kovács Ákos valamiféle balkáni Michael Bubléként tölt meg rossz ízlésű emberekkel Papp László arénákat, ami nyilván több, mint a…..
felhő21 2015.12.15 13:44:06
@sárospataki lány: a "szivós munkával megdolgozott érte" részhez: A Fazekasba nem, de egy évfolyamra és néha egy társaságban is előfordultam vele a Közgázon. Az ott tanult marketing és kommunikáció érződött már a banzáj korszakban és a továbbiakban, nyilván jóval jobban értett ehhez, mint a zenésztársai általában, de ez nem lenne elég a mai "sikerekhez". /Akkori barátainak ma nem köszön és nem fogadja a köszönését, ez személyes tapasztalatunk - ami nyilván az embert minősíti, meg azt hogy nem sokan üldögélnek a fityesz elsősorokban az évfolyamból./ A fityiszrendezvényeken elsősorban ülés viszont megmutatja honnan a hátszél, ami szinte ingyen termet biztosít a Sportcsarnokhoz és más koncerthelyszinekhez, nemzeti dalszövegiróvá emeli súlyosan torz gázsiért stb. Mindezt a legalább annyira tehetséges, de nem a megfelelő helyen "üldögélő" zenekarok nem kapják meg - egyiktől tudom, hány eladott jegynél voltak 0-n ugyanebben a csarnokban.
felhő21 2015.12.16 10:46:06
         Kövérmagyarországban nem az inherens bajuszmagyar, zsírmagyar, páleszmagyar attitűd a legborzasztóbb, hanem az ugarmagyar tehetségtelenség, ami szétzabálja azt a kilencvenháromezer négyzetkilométert, amin a mindenfélemagyarok osztoznak. Akik ezt az országot kívülről…..
felhő21 2015.12.15 16:38:54
@Érvsebész: nagyon tetszik !
      Természetesen Schmidt Mária coming out-járól van szó. Róla eddig is sejtettük, hogy gonosz és buta, de valamiért most tartotta szükségesnek a dolgot az egész világ elé tárni.      Én igazán nem vagyok prűd, de azt gondolom, hogy jobb lenne, ha az ilyenek a négy fal…..
felhő21 2014.06.30 17:25:26
index.hu/tudomany/tortenelem/2014/06/29/mit_tudott_a_magyar_hatalmi_elit_a_nepirtasrol/

Küldeném - nyilván nem tudom - a terrorháza vezetőnőnek - milyen az. amikor egy történész ír valamiről.
        Megkerestem a 2008-2009-es SZJA-bevallások összesítését.          Érdemes megnézni a táblázatot a 68.oldalon. 2009-ben az adózók felső decilise (legtöbb jövedelmet bevalló tíz százaléka) a kedvezményekkel csökkentett adók…..
felhő21 2013.11.21 16:17:59
@Ellenpontok: Egy dolog eszembe jut Jt irásával kapcsolatban: mit gondoltok hány % az alsó három decilisben azok, akik 20 éve hivatalosan ebbe a sávba tartoznak és sokkal jobban élnek, mint mi akik hivatalosan a legfelső sávba tartozunk. Baráti és családi körben is mindenki számos ilyet tud minden társaságban mondani: 20 % vagy 40 %