Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fizika

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes kis oldalt találtam ahol hajólifteket mutatnak be. Hihetetlen hogy mennyi pénzt és energiát költünk el arra hogy hajókat emelgessünk.Érdemes megnézni:http://deputy-dog.com/2007/10/11/hardcore-boat-lifts/Szitén Jancától...
Úgy tünik hogy a paraziták néha nagyon viccesen tudnak viselkedni. Kiderult hogy a Wolbachia nevű parazita faj képes a saját génálományanak egy részét, néha akár a teljes genomját a gazdaszervezet (például egyes legyek) génállományába belemásolni.Azt sajnos még nem tudják…..
Fogadjátok szeretettel a heti vékonyka iWiW válogatásunkat. Talán jövőhéten már erősebbek leszünk. - Tényleg felmerül a kérdés, hogy minek vesz fel egyáltalan bármilyen ruhadarabot?- Picsa power- 300 vagy III.?- Medencés házibuli- Bohóc- Cica Vica..
Azok akik nem ismerik, az amerika védelmi minisztérium kiirt egy versenyt, ahol vezető nélküli járműveknek kell a sivatagban külső segítség nélkül (gyakorlatilag számítógépes irányítással) megtenniük kb 220 km-t. A nyertes 2 millió dollárt nyert.Wiki leírás angolul A…..
Nagyon aranyos kis játék, kár hogy anno nem volt ilyen ......
A fekete tégla az hamutál alján, egy magas hőmérsékleten szupravezető kerámia, a fémsszínű henger pedig egy mágnes. Amikor a mágnest a kerámia felé helyezik annak mágnese tere ellentétes teret generál a a szupravezetőben, és igy az taszítani kezdi a mágnest.Forrás youtube…..