Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RaceMania

64 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A MotoGP sorozatból ismert Simoncelli a legújabb Honda reklámban riogatja a közönséget borzasztó hajkoronájával. Vagy lehet nem is olyan szörnyű, csak irigyek vagyunk?! ..
RACEMANIA rFactor 2: gumikopás 2011.02.12 08:29:00
Az alábbi kép remekül példázza a játékban szimulált dinamikus gumikopást. A bordázott gumikon először a két középső, majd a szélső bordák is lekopnak és lassanként slick gumivá alakul a papucs. Vélhetően a változás a tapadást is befolyásolja...
Rhys Millen többszörös driftbajnok feneke alatt fog szolgálatot teljesíteni a Hyundai új rally autója. Ahogy vidéki barátunk Gyulus mondaná: "fajin"! ..
Immáron harmadik alkalommal jelentkeznek a játék készítői videónaplójukkal. A korábbi részeket még nem osztottuk meg, úgyhogy ezúton pótoljuk. ..
Többek között Ken Block és meglepetésre Kimi Raikkönen is nehezen bírkózik meg a nagy hómennyiséggel. :) ..
RACEMANIA Mikko Hirvonen a jégen 2011.02.10 14:13:31
Nagyon pörköl ez a kis rakéta, főleg Hirvonen irányítása alatt. ..
RACEMANIA Kubica baleset 3D 2011.02.09 20:14:00
Íme egy ügyes animáció, hogy könyebben megértsük miként szaladt keresztül a védelmet szolgáló szalagkorlát szegény Kubica jobb kezének inai között. Persze rekonstruálni tökéletesen nem lehet - legalábbis nem ennyi idő alatt -, de azért közelebb visz a megtekintés a…..
RACEMANIA A jelen és a jövő 2011.02.09 12:45:00
A nyolcszoros világbajnok Toni Bounak nincs oka aggodalomra, ha az utánpótlásáról kérdezzük. Bár a kis 9 éves tehetség még nem motor hajtotta járművel "dolgozik", láthatóan elég ügyes lesz ahhoz is a későbbiekben. A fiatalembert Gerard Truebának hívják és mint…..
RACEMANIA DiRT3: május 24-én 2011.02.09 08:42:00
Ha karácsonyra nem kaptad meg álmaid PC-jét, még van időd összerakni. Az állítólag magas gépigénnyel rendelkező Codemasters rally játék május 24-én érkezik. Az Inside Simracing mikrofonvégre kapta Paul Colemant a játék vezető designerét. Halljuk miről beszél. ..
Mondjuk azt, hogy állsz a pirosnál, ülsz a motorodon majd egyszercsak kiütik alólad. Érdekes, hogy a motoros végig talpon maradt, aztán később odébb is sétált. Lehet azért, nehogy lecsavarjon egy fülest a maminak... ..
Távol álljon tőlünk, hogy Kubicát kifigurázzuk, nyilván nem arról van szó. Sajnos az ő belső kamerás felvételei (érhető módon) nem nyilvánosak. Itt van viszont Mark Higgins fantasztikus helyzetfelismerése és villámgyors reakciója a tavalyi Ulster Rallyn. Magam sem csinálhattam…..
RACEMANIA Ami sok az sok 2011.02.08 08:47:00
Mindent egy erős motor sem bírhat. Ilyenkor pedig csúnya nagy bumm következik... ..
Ki ne emlékezne az F1 Challenge nevű sokáig egyeduralkodó Forma-1 szimulátorra, sok online bajnokság alapjára? Anno a CTDP modder csapata készítette el az 1998-as szezon feldolgozását, amelynek most a GPTeam készítette el az rFactor konverzióját.Letöltés erre:MODTRACKPACK..
RACEMANIA Kubica súlyos balesete 2011.02.07 13:54:00
Hírportálokról már mindenki értesülhetett a lengyel klasszis csúnya balesetéről. Az eseményt követő órákban szándékosan nem figyeltem a híreket, mert ilyenkor a bulvársajtó fantasztikus szennyeket tud összeírogatni mindenféle kitalált dolgokról. Éppen csak…..
RACEMANIA Super Bowl 2011 2011.02.07 10:37:00
Bár nem annyira passzol a blogunk fő témájába, de ez is egy sport - méghozzá a legférfiasabbak egyike. Én régóta Packers rajongó vagyok és most nagyon megérte ébren maradni, mert óriási meccs volt. Rodgersék térdre kényszerítették a Pittsburg-öt. ..
Egy kis időjárás bemutató a Sepangból az F1-es pálya utolsó kanyarjáról. Láthatjuk, ahogyan a szakadó esőtől felvizesedett aszfalton visszatükröződnek a tereptárgyak, majd eláll az eső, kisüt a nap és szépen fokozatosan felszárad a pálya. ..
Melyik technika a kifinomultabb? Toshiki Yoshioka Japánból vagy Josh Russakoff a hacsival? ..
Ritkán láthatunk autót motorral összehasonlító videót, még ritkábban drift csatában összemérve erejüket. Jelen esetben egy 1993-as Mazda RX-7 és egy 2005-ös Kawasaki ZX-10 talál egymásra. Sok gumifüst lesz, annyi biztos. ..
A javaslatom a következő: sötétítsd el a szobát, tekerd fel a hangerőt, told ki a képet egy LCD tévére, dőlj hátra és klikkelj a lejátszás gombra. Garantáltan fel fog állni a szőr a kezeden! ..
A pálya láthatóan borzasztóan csúszós volt, de hát mire számítsunk decemberben? Íme egy kis jégrevü összefoglaló a 2010-es szilveszter rallyról. ..
Szép repülés! ..
Anno Palik Laci az F1 közvetítések alkalmával rendszeresen hívta "stílustanulmánynak" a slow motion videókat. Hát ő így szerette. Mattzel89 kolléga egy ilyen jellegű videót állított össze arról, hogy miért is szereti a versenysportokat. Azt hiszem, mi is ugyanazért.…..
Akármilyen ügyes legyen egy motoros, ha bemutató közben valami megzavarja és elvész a koncentráció rögtön megvan a baj. Ezúttal az operatőr bánta... ..
Ehhez nem kell sok magyarázat, elég látványos. Elkezdődtek a tesztek, úgyhogy hamarosan a hatékonyságáról is megtudhatunk ezt-azt. ..
RACEMANIA Zseniális drift videó 2011.02.03 07:10:00
Gyerekek, ez tényleg nagyon komoly. A srác fogta a Canon 550D gépét, felpattintotta egy Trex 700N RC helikopterre, majd zseniális légivideót vágott össze. Kötelező! Cars drifting from my Helicam from DK Video Productions on Vimeo...