Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BMWpower

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sosem hálás téma egy aktuális esemény farvizén, a látogatószámra éhes főszerkesztőknek a kedvére tenni. Persze az egyszemélyes bloggerek csak saját magának és az olvasóinak kell megfelelni, s hiába fogom majd jól megkapni, hogy ez a poszt hatásvadász, a tematika mégis megkerülhetetlen. Egy embert…..
BMWpower 2018.11.04 17:34:02
Gábor ügye első, második és sokadik ránézésre is tiszta sornak tűnik: elköltött a bankszámlájáról olyan pénzt, ami a banké volt, az meg kéri vissza. Nyilván. És még nyilvánabb, hogy itt a jóhiszeműen költöttem el valószínűleg nem lesz túl sikeres védekezés. De mit…..
Magyarország sok éve élen jár a fesztiválokban, ez pedig 2018-ban sem lesz másképp. Közhelyesen mondhatnám, hogy tényleg mindenki megtalálja a neki valót. Június elejétől pedig tényleg minden hétre jut valami. Szemlézzünk egy kicsit.  via SZIN Sokszor szoktam azt mondani, hogy én a rock'n'roll…..
A Fideszt lehetetlen választásokon leváltani Végül is nem meglepő, hogy az általuk kitalált, saját magukra szabott rendszerben ők a nyerők. A stabil szavazóbázisukkal szemben, kétpártrendszerre szabott lebonyolításban a széttagolt ellenzéknek nulla esélye van. Arra se látok esélyt, hogy ez a…..
BMWpower 2018.04.24 21:26:43
@Klein Norbo: már most is vannak. Rogán tóni intézett 20 ezer letelepedési kötvényes bűnözőt.
BMWpower 2018.04.25 14:11:31
@King of Shadows: Aha és kikkel vagyunk egy szinten. Angola, Kazahsztán, Szudán, Ukrajna. A románok utcahosszal előznek, a Lengyelek meg fényévekre vannak. Erre mondják azt, hogy ha hallgattál volna bölcs maradtál volna.
BMWpower 2018.04.26 12:19:17
@King of Shadows: Ez megint a tipikus fidesz birka. Minden és mindenki hibás csak mi nem. Ha szerinted egy afrikai bantu ország mint angola meg szudán számunkra a szint, akkor költözz oda. Venezuálba van a legnagyobb olajkészlet a világon és csődbe vannak. Semmit nem jelent kinek mije van. Az a mérce, hogy ki hogyan tudja használni. Állítólag nálunk a humán erőforrás a nagy kincs. Ehhez képest a fidesz összeszerelő üzemet csinált az országból. Hagyjuk már ezt a szar dumát. Toronymagasan vezettük a régiót fejlettségben most meg utolsóként kullogunk. Ez mind annak köszönhető, hogy nincsenek versenyképes cégek az országban, részint azért, mert az állam borzasztó mértékben beleavatkozik a piaci mechanizmusokba, másrészt azért mert tehetséges és innovációra képes, kreatív emberek helyett mészáros lőrinc féléket hoz helyzetbe, aki őrzi a lopott vagyont, amíg át nem kell adnia. Érdekes, hogy ha utat kell építeni semmink nincs, ha stadiont akkor van minden nyersanyag. Hagyjuk már azt a hülye dumát. Hány országot soroljak, ahol nincsen semmi és mégis nagyon gazdag?
Minden kis kőháznak megvan a saját maga története, hát még akkor, ha egy közel kétszáz főt leültetni tudó panziónak az étterméről van szó. "Miket nem láttak ezek a falak?!" - hallom még most is az öreg ősz hajú tulaj sok-sok évvel ezelőtti szavait, s akkor még gondolni sem mertem arra, hogy mi…..
BMWpower 2018.02.26 17:01:27
@Szerda Úr: Legalább emailben nem küldenéd el? Annyira szerettem őket olvasni :)
BMWpower 2018.02.27 06:26:30
@Szerda Úr: oké fizetek is, csak legyen benne minden. A videos hűtőládás is mekkora volt. Elég nagy barom ez a Gyula, mert eddig szerintem mindenki azt hitte, hogy nagyrészt ki kiszínezett sztorik, de abból, hogy levetette veled egyértelmű, hogy tényleg létezik ennyire idióta ember.
Belsőség Hazavágtam az autómat 2013.12.14 06:48:39
Még a jogosítvány kézhez kapása előtt, 2008-ban vettünk egy új SX4-et. Tudom, rohadjak meg. Édesanyámmal ketten élünk, ő már nem vezet (azért vagyunk még életben), két hozzá nem értő nő pedig gyilkos kombináció egy autónak. De nagy volt az öröm, csak sajnos nem tartott…..