Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_____________

0 bejegyzést írt és 322 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Spuriéknak üzenem, hogy az emberek nagy része ismerősök tapasztalatai alapján választ költöztető céget. Hosszú távon nem éri meg durván félrekalkulálni, késni, okoskodni az áfával, hirtelen pénz követelni, dolgoztatni a háziakat, és sutyerákoskodni a megrendelővel, mert…..
_____________ 2015.08.27 07:07:09
@hagyma: " jelzem ezzel megsertetted a btk-t
embercsoportokat becsmerelsz a budos zsidoval"

Tán hatökör vagy? :-D
Ön tudta, hogy a távolsági buszokon van felszállási sorrend az utasoknak? Igen? Ügyes, és akkor valahogy húzza ki a következő posztig, mert ez a többieknek szól. Egyúttal köszönjük olvasónknak, aki a földön ülve utazott 4 órát és levelezett a Volánnal ehhez a…..
Kigyulladt ez szép teló? Milyen érdekes! De ne aggódjon, kicsit pofozunk rajta, és már ismét az öné! Na, kész is van. (Fú, de büdös!) A tok ugyan kicsit megolvadt, de hát erről nem mi tehetünk, ugye. (Bleeee.) Meg egy kicsit el is tört, de spongya rá, nem igaz? (Fúj, vigye…..
Az autósport a hőskorban még a városokban zajlott, de idővel száműződött onnan. Aztán az autósport gondolt egy nagyot, és néha ismét visszaszivárog a lakott területekre, hogy ne kelljen kizarándokolni az épített autodrómokhoz vagy a ralipályák szélére. Hisz nincs annál…..
_____________ 2015.07.16 21:34:57
Az Extreme Digital régi barátunk, az ügyfélszolgálat ebben a sztoriban is felbukkanó pokrócsága igazán nem újdonság rendszeres olvasóink számára. Az viszont igen, hogy kiszállítottnak állítanak egy meg nem érkezett terméket. Kedves Homár! Egy jó másfél hónapra…..
"Nagy valasztekban talalhatoak minoseges szabadidok,cipok stb!Top markak,Bomba aron" - hülye, akit ez nem győz meg arról, hogy itt kell Nike és Adidas cuccokat vásárolni! Laciék bedőltek, de talán jobb egy cipővel bukni most, mint egy akciós elektromos fűrésszel évek múlva. Az okos…..
Sokáig a T volt a heti ügyeletes ügyfélszomorító mobilszolgáltató, most eljött a Telenor ideje úgy látszik. Érthetetlen a megoldás, ahogy váratlanul lepropellerezték egy csomó lelépő ügyfél szolgáltatását a hosszúhétvége előestéjén. Az értesítésben említett ÁSZF…..
_____________ 2015.05.07 16:35:05
Bár már messze nem tartom olyan innovatívnak és elragadó látványvilágúnak a Top Geart, mint mondjuk 5-6 éve (a technika fejlődése ma már elérhetővé teszi a grandiózus képek készítését szinte mindenkinek), de még mindig úgy gondolom, hogy a legnagyobb hatású és kategória-…..
_____________ 2015.02.25 14:36:13
Gigantikus poszt, vérlázító részekkel, amik így összességében különösen ronda hosszú árnyékot vetnek.  Az meg, hogy a vizsgáztató az oktatóval karöltve pénz kérjen a tuti eredményért fújj, de gáz! Nekem is bedobta ezt az első oktatóm annak idején, meg is buktam azon…..
_____________ 2015.02.24 18:09:50
@atpijkamo: "Friss házasok. Nyáron, nyitott ablakoknál az alattunk lakó párból is mindig csak a nőt hallottam nyögdécselni esténként."

Nyilván a faszi kiküldetésben volt, azért.... :-D
Levélírónk nem írja, hogy a telefonja vízben/sörben/Balatonban is landolt, a márkaszerviz mégis oxidációra hivatkozva vonta meg a garanciát a készülékre. A Cordon nevére keresve több fórumban is hasonló ügyekre panaszkodnak. Ezek jogosságát persze innen nem lehet eldönteni,…..
Én nem tudom, ki, hogy van vele, de egy akciósan 23 ezres pulóver nekem ne szöszöljön, hanem énekeljen, öntisztuljon és néha lepjen meg vacsorával is! Tisztelt Tékozló Homár! Egy kis történetet osztanék meg önökkel, a Gant Outlet Man Biatorbágy üzletében vásárolt rossz…..
A HTC lehetetlen hazai szervizrendszeréről többször írtunk már, itt egy újabb kaland Mordorban. Kedves Homár! Tavaly nyáron vásároltam egy HTC One-t, mint innovatív szupermobilt. Rendeltem hozzá gyári tokot is, ami néhány hét alatt érkezett meg. Sajnos időközben történt egy…..
_____________ 2014.10.01 09:35:11
@Black Bride: Ha valóban kolbászból lenne a kerítés akkor a sok búza egész nap a kerítésen ücsörögne... :-D
Ismerjék meg Chen urat, ő az. Chent az Apple News Hong Kong fedezte fel és a zerotohundred tette hírhedté, akik rátaláltak az Apple News HK hírére és lefordították. Chen úr vállalkozó, kisiparos. Nem csak műhellyel, hanem bemutatóteremmel és raktárral is rendelkezik és…..
_____________ 2014.08.16 18:17:25
Lehet, hogy más is lemaradt arról a remek hírről, hogy fogyasztóvédelmi appot csinált a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság. "A NFH új okostelefon-alkalmazása a legfontosabb fogyasztóvédelmi ismeretanyagot adja a felhasználók kezébe, de lehetőséget teremt arra is, hogy…..
_____________ 2014.08.15 17:14:50
@hagyma: 60 kiló? Brutál aranyered lehet :-D
Csaba ventillátort rendelt, ami mondjuk úgy: meg is érkezett hozzá, meg nem is. Még szerencse, hogy nem volt szüksége rá. Az eset kiborította, ezért ostorcsapás-szerű tőmondatokkal levelet írt nekünk. Tisztelt Blog, vagy Homár stb stb stb! Egy apró szösszenetet szeretnék…..
A legnagyobb dolog: bementünk Rómába. Igaz, a Colosseum melletti fotózkodás elmaradt, mert akárhányszor is jártuk körül a területet, mindenütt barikádokba botlottunk, marcona rendőrökkel a réseknél, de nagyrészt meglettek azok a fotók, amikről álmodni se mertem. A kisautó az…..
_____________ 2014.07.30 18:36:42
Belsőség Róma! 2014.07.26 10:29:01
Tényleg csak kicsit bénázott az alapjárat, de egyre többször, no meg gázrángatásra kicsit füstölt is. A gyújtásra gyanakodtam, hiszen azóta rakoncátlankodott a motor, amióta a Monfalcone-Modena útszakaszon többször ronggyá áztunk, majd a legdurvább özönvízben elhajtottunk…..
_____________ 2014.07.28 09:03:14
Belsőség Óda egy öreg Golfhoz 2014.07.21 17:36:03
Azt hiszem rossz dolog, ha az ember tárgyakhoz kezd kötődni, de sajnos hajlamos vagyok rá. Van, amikor egy különleges dologról van szó, például egy sportkocsiról, ott érthető az izgalom, de én a világ talán legunalmasabb autója iránt érzek így. Adott az öreg hármas Golf, amit…..
_____________ 2014.07.22 19:10:13
@Rot: 2 nagyágyú a maga stílusában, mi a gond?
Én is hallgatom mindkettőt :)
Az bazdmeg, fejezd ki önmagad, jó lett, tényleg! Ezeket az önjelölt művészeket kötném össze az összes hipszterrel, hogy később fájdalmas halált haljanak. Most pedig megyek és kitalálom, hogy milyet. Jóój. ..
_____________ 2014.07.20 11:15:39
:-D
Hú, de mennyi ilyen típusú akciós táblát láttunk már! Jókat lehet röhögcsélni ilyenkor azon, hogy mekkora matematikusok dolgoznak ott, meg, hogy biztos nem telik számológépre, igazán elvetemültek meg nagyokat fröcsöghetnek a lúzer vásárlókat célzó becsapás/megvezetés…..
_____________ 2014.07.19 20:31:03
Ovasónk kellemes hétvégi biciklitúrájához csak egy új felnivédő meg egy belső kellett volna. Ezeket felvarázsolni egy kerékre tényleg kb. 15 perces munka egy rutinos bicikliszerelőnek. Azt simán el tudjuk képzelni, hogy szombaton zárás előtt 10 perccel mégsem fér bele…..
Gibu rendelése végre elég olcsó volt, és nem igényelt 30 napos javítást, hogy kapjon helyette egy másikat A sok átverés után, amit itt olvasni úgy gondolom, hogy egy pozitív dolgot is jó lenne látni: a HappyHot pizzériahálózat megérdemel egy plusz pontot. Interneten a "Your…..
Karma-geddon Megállt a szívem 2014.03.19 17:04:30
Elég komoly gépészettel dolgozunk. Van két darab, háromezer köbcentis dízelmotorral hajtott szivattyúnk. Cummins, tehát amerikai. A generátorunk háromhengeres, léghűtésű dízel. Kirloskar, ami menő indiai márka. Vannak kisebb generátoraink, kéthengeres, dízel vémotorral hajtott…..
Belsőség Heti merítés 2014.02.23 08:28:58
Mizi Írta is a gyerek hogy tuti vétel gyere el nem fogsz csalódni, 0 kilométeres, svájci pap orvos apjának a felesége használta csak minden szökőév húsvétjakor - ő meg a második tulaj és hasonlóképpen törődött vele. Itt már tudtuk hogy egy fosch lesz, de mivel 60…..
_____________ 2014.02.23 09:47:57
Ismerjük a látványt: turistabusz hátsó ablakában jókedvű fiatalok kézzel-lábbal kalimpálnak a mögöttük jövőnek. Azt hittem, most is ezt látom, de gyanús volt, hogy lassan csettegő városi buszból nem szokás integetni. És hogy a srác félmeztelen, meg egy női(nek tűnő, sose…..