Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vegyérték

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem erről volt szó! címen indít kampányt a Lehet Más a Politika, melyben eredeti célja bemutatni a kormány hibás döntéseinek sorát, számtan órát tartani az orbáni megszorításokról, bizonyítani azt, hogy a választási kampányban mást ígért a Fidesz. Nos a film e cél…..
vegyérték 2011.05.05 17:31:31
@imperial:
Nem kéne ma már többet innod!
vegyérték 2011.05.06 07:57:40
@Várúr:
Ebből a hozzászólásból is az látszik, azt hiszitek, hogy a hatalom az érdemeiteknek köszönhetően került hozzátok. Szerintem pedig a vesztes pártok hibáiból. Megint győzött a kisebbik rossz választásának elve. Ilyen a demokrácia, de ezt úgysem értheted, mert ti csak mazsolázgattok belőle: a kétharmad? jöhet! demokratikus kontroll? pfújj! Az ideológiátok szedett-vedett, a vak hiten alapul, ezért az érvelés helyett nem marad számotokra más, mint gyűlölködő nyálfröcsögős ordibálás, és az lefejelés. Mindenkit ellenségnek tartotok, akinek más a véleménye. Ugye egymással soha nem vitatkoztok?
vegyérték 2011.05.06 11:38:57
@Várúr:
Látom, te már túl vagy agymosáson barátocskám :) Nézz egy kicsit magadba!
 „Egyszemélyben testesítem meg az új függetlenséget” (Tétényi Éva az MSZP majálisán)   Fidesz-országnak van egy klerikális fellegvára, amelyik úgy működik, mint egy Mrozek-novella. Úgy van sötét, úgy nem mozdul semmi és úgy nincs pénz semmire, hogy…..
vegyérték 2011.05.03 11:08:05
@Gyurma Pappa: "Szerintem Tétényit a Fidesz teremtette..."

Gyurcsányt pedig Orbán...
"Miénk itt a tér, mert mi nőttünk itt fel, A ház is a miénk, mert mi viseljük el..." (Nagyobb képhez kattints a képre!) Jobboldali vitázók arra hivatkoznak, hogy az átnevezés alatt álló Moszkva tér eredeti neve Széll Kálmán volt. Miért baj tehát, ha visszanevezik?!…..
Most, hogy kiderült, szeretett köztársasági elnökünk elszegődött a CBA reklámarcának, jut eszembe, mennyire fura, hogy az utóbbi időkben a köztévé Híradóiban akárhányszor esett szó húsvétról, csokiról, razziáról, netán ugye a jó magyar borokról, akkor az…..
Nem hagyott nyugodni az előző bejegyzésben már tárgyalt állítás, ezért ma utánanéztem néhány helyen annak, hogy Orbán Viktor (aki a napokban Fodor Gábornak címezve azt írta, hogy „(…) az 1989-es alkotmányt, amelyet mi együtt utasítottunk el, amelyet Te is…..
vegyérték 2011.04.26 19:54:21
@Hümmögő:
Én ezért nem nézem és hallgatom a királyit... de szerintem nem vagyok egyedül.

Szerintem Viktor reálpolitizál: a nép még nem érett a demokráciára!
  Van ugye a Szeretem Budapestet Mozgalomnak ez a Szexi Budapest elképzeléscsomagja, amelyiknek egyik sarkalatos pontja a budai borkultúra feltámasztása, vagy legalábbis megidézése. Ennek egyik eleme, a Vár keleti lejtőjére telepített kis szőlőültetvény már meg is valósult.…..
A talányt Solaitid (a Csipkerózsika-álmot alvó, pompás Városképp szerzője) vetette fel a Budapest-bloggerek levlistáján: Vajon a Ferihegyi Repülőtérre vezető utat is Liszt Ferencről fogják elnevezni? A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető út igazából csak…..
A Fidesz megalapításának 23. évfordulója alkalmat ad egy kis visszaemlékezésre. Mélázzunk el egy cseppet a múlton, és egyúttal szedjük tendenciózus, önkényes és a szövegkörnyezetéből kiragadott csokorba az alapító pártelnök, Orbán Viktor tiszteletet parancsolóan…..
vegyérték 2011.03.31 12:59:08
@Mészáros Laci:
... még nem, de igénye van rá...
vegyérték 2011.03.31 13:34:03
vegyérték 2011.03.31 13:41:15
@Mészáros Laci:
Szerinted nincs esélye rá? Nekem több megnyilvánulása miatt van ilyen érzésem. A vezér felemeli a népét (annak akarata ellenére is)... belső kényszer... és nagyon emberi.
Ilyen nincs, komolyan mondom, ezt a pártot, ha nem volna, ki kéne találni. Miközben országunk nagyjai a Parlamentben tüsténkednek egy olyan új alkotmányon, amely kettészakíthatja a köztársaságunkat, az LMP holnapra beszélgetésre invitálja szimpatizánsait Daniel Cohn-Bendittel, az…..
A következőkben megfogalmazom azt, hogy számomra mi a gond a Fidesz új alkotmány-tervezetével, továbbá, hogy mások számára mi lehet kifogásolható. Kik azok, akik kimaradnak a "miséből". Hol, mely embercsoportokat idegenít el magától, és miért. ***…..
Pokorni Zoltán nem először szerepel nálunk, sőt, az a (csak első pillantásra) megtisztelő szerep jutott neki, hogy vele kezdtük meg a blogunkat. Akkor Rhodoszt hitte egy folyónak, de ez semmi ahhoz képest, amit a tv2 reggeli műsorában csinált, s a Képviselő Funky jóvoltából…..
Ez a növény  kapaszkodó illetve kúszó fajta. Támrendszert nem készítettem a földön futtatom.Mivel tea készítéshez a levelét használjuk fel  cél, hogy minél nagyobb mennyiségű levél álljon rendelkezésünkre.Gondoskodom arról, hogy télen is tudjam teáját fogyasztani…..
vegyérték 2011.02.12 19:40:47
@Zotya papa:
kösz a választ
Remélem, nem lesz olyan sokáig érvényes ez a blogbejegyzés, mint pl. az örök klasszikus Lánclevelek küldőinak tanfolyama, mivel okafogyottá válik a benne szereplők balfenéken történő eltűnése miatt, de addig is használom, és használják Önök is egészséggel, esetleg más célokra is. Orbán Viktor és…..
vegyérték 2011.02.10 18:16:23
@egerészölyv:
Küszködtem a hányingerrel...
vegyérték 2011.02.11 08:55:02
@csongorbela: "... ők azok, akik éppen emiatt, ezen protest okán jól megszavazzák a másikat, még akkor is, ha 4 évvel azelőtt teljes szívből utálták..."

Az előző választáson már nem akartam részt venni, pont azért, hogy ne mindig a kisebbik rosszat kelljen ikszelni, mert ugye az is totál rossz, és csak egy hajszál választja el a másiktól. Szóval nem vettem volna részt, ha nem bukkan fel el számomra -akkor-szimpatikus társaság.
A mai tudásommal, talán jobban teszem, ha mégsem megyek el szavazni.

Az általad leírt "önrendelkező ember" gondolata nagyon tetszik. Sajnos a realitás az, hogy az általános értelmi színvonal fényévekre van egy ilyen rendszer életben tartásához. Ma még a korbács és cukor módszer tűnik időszerűnek. De úgy látszik a zembereknek is erre van igénye.
vegyérték 2011.02.11 10:30:47
@csongorbela: "... Két lépésre vagyunk a kánaán kapujától. :>)"

Azt az idő dönti majd el, hogy pesszimizmus, realizmus, vagy optimizmus...
Senki nem hiszi, hogy a nagy fekete autó azért tol le, mert így biztonságos és gyors. Vélemények az azonos című írásunkról...
Év végi kínzó kérdésnek kaptam ma egy vádlotti idézést a bíróságtól indoklás és iratok nélkül, úgyhogy most fogalmam sincs konkrétan melyik ügyről lehet szó (nagyon sokan fenyegetőztek már ezzel a praxisom során), és a téli törvénykezési szünet végéig valószínűleg…..
          Karácsony van és mindenki ajándék után szaladgál, de azért nem kell megőrülni teljesen, ugye? Úgy alakult, hogy ma a belvárosban volt dolgom, és ha már ott voltam meglátogattam néhány üzletet az Andrássy úton, hogy…..
vegyérték 2010.12.26 18:36:52