Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Metal_Castiel

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Idén lesz a nyolcadik alkalommal, hogy írásosan követem végig az Oscar gála fejleményeit. Remélhetően idén is sokan velem tartanak és leadják saját kommentárjukat is a hozzászólásoknál. Itt a tavalyi élőblogolás, ha valaki kérne egy referenciát. Jimmy Kimmel visszatér műsorvezetőként, aminek…..
Metal_Castiel 2018.03.05 02:03:36
Már a sokadik éve blogolom végig a ti társaságotokban a hajnali Oscar gálát. Idén ráadásul magyar vonatkozása is van a dolognak, mert ősidők óta először izgulhatunk egy magyar díjnak a legjobb külföldi film kategóriájában. Jó lenne elmondani, hogy "Hát igen unokácskám, én ezt anno élőben láttam!…..
Ma kerültek nyilvánosságra az Oscar-jelöltek, így most elolvashatják a teljes listát, illetve, hogy - nagyon előreláthatólag - kikre tennénk le a voksunkat a győzelmet illetően.  Update: BlackSheep is írt pár tippet! LEGJOBB FILM Amerikai mesterlövész Birdman avagy (A…..
A véleményem az év legjobban várt filmjéről, ami képes volt felnőni az elképesztő hype-hoz, és még a legmagasabb elvárásokat is messze megugorja. Nem kérdéses, Christopher Nolan Batman-trilógiája a filmtörténelem egyik meghatározó jelensége lett. ..
Metal_Castiel 2012.07.27 06:52:28
@Blaine: Arénában a déli feliratos vetítésen felállva tapsolt az egész közönség. Ilyet még nem tapasztaltam itthon.
Elnézést mindenkitől a közel egy hetes kimaradás miatt. Hogy miért nem tudtam foglalkozni a bloggal, annak két nagyon - de tényleg NAGYON - nyomós oka van. Az első, hogy lesz egy félévi vizsgám jövő héten, és arra készülök. Ez nem is annyira az időmet veszi el, mert gyakorlati…..
Újabb elcsépelt, röhejes horror, amiben az a legszomorúbb, hogy jobb is lehetett volna. ..
Hölgyek és urak!Egy kissebb, ám szintén világhírű hírt szeretnék veletek megosztani, ami az amerikai Caddy, vagyis a Cadborosaurus legendáját hivatott leleplezni. Igaz, bár a fényképet és a cikket, amit be fogok linkelni, sajnos 1 év csúszással, de ti is láthatjátok. A cikk…..
Egy újabb olvasói levelet kaptunk a fanyűvőről. Ugyan az küldte, aki az előző cikkbe, oly hevesen cáfolta a létét, plussz még készített egy google térképet a lény előfordulási helyeiről.   Üdv ismét én lennék ki a fanyüvős dolgot kissé cáfoltam. Ama dologból írok…..
Kriptozoologia VILÁGHÍR!!! 2011.07.27 16:21:00
Üdvözlök mindenkit.Egy igazi világhírt szeretnék megosztani veletek, ami talán egyszer és mindenkorra lezárja az észak amerikai nagylábú rejtélyt. 2011 július 23-án, tehát egy szombati napon, Kanada határánál egy turista család kocsikázott a hegyekben, amikor állítólag…..
Üdvözlök mindenkit.Elnézést kérek tőletek amiért nem voltam az utóbbi pár napban aktív, de néha a barátnőmmel is foglalkoznom kell :)Viszont hoztam valami új és nagyon fincsi anyagot. Olyan meleg hogy szinte már forró :)A változatosság kedvéért most nem Amerikában történt…..
Metal_Castiel 2011.07.23 17:05:58
Kriptozoologia Szavazás 2011.07.13 19:27:00
Hello mindenkinek! Egy hatalmas kérdésem lenne felétek. Bár lehet hogy ezek után mindenki meg fog utálni, és tolvajnak, meg egyéb bűnözőnek fognak ki állítani, de én azért tennék egy próbát.Olvastam hogy Pisti barátom írni fog egy cikket a fanyüvőről a Hihetetlen…..
 Ez az egyik legkorábbi bejelentés a Fanyűvőről. További érdekes dolgokat tudtunk meg a lényről, hála ennek a tegnapi bejelentésnek. Úgy látszik, hogy Nógrádban is lehet észlelni...További leveleket küldhettek az istvn.orosz@gmail.com címre, vagy a facebook oldalunkon.Az eset…..
 Úgy látszik megérte kirakni az információs e-mail címet a blogra, mert a mai nap egy újabb történetet kaptam az egyik kommentelőtől Mormothtól. Szerencsére egy sokkal részletesebb rajzot is. " Apukámmal minden nyáron ellátogatunk a helyre táborozni. Ez egy erdőség…..
Metal_Castiel 2011.07.06 20:33:58
Ez a perc is elérkezett! :)Akik rendszeres olvasói blogomnak azok tudják, hogy nagyon szeretek olvasni. Körülbelül 10 éves korom óta az egyik kedvenc elfoglaltságom. valami király kis könyvvel levágódni az ágyra és órákig csak olvasni :) A rengeteg könyvnek (akkor még főként a…..
A napokban a filmkatalogus.hu-n barangoltam és ott találkoztam ezzel a címmel: The Walking Dead. Először csodálkoztam, hogy nem magyar a cím, aztán ahogy utánaolvastam megtudtam, hogy egy 2010-es cuccról van szó és még csak felirattal elérhető. Egy 6 részes minisorozatról van szó,…..
Mai alanyom nem más, mint a horror-fantasy legújabb üdvöskéjének, Joe Hillnek első könyve, A szív alakú doboz. Joe Hill nem másnak, mint Stephen Kingnek a fia és azt kell mondanom, hogy az alma nem esett messze a fájától.Adott egy öregedő rocksztár, név szerint Judas Coyne, aki…..
Metal_Castiel 2011.06.03 19:19:33
@Mick Kramer: Talán az egyik kedvencem a King filmek közül az Állattemető (nem veszem ide a Végítéletet, mert az végül is minisorozat). És még a 2 is jó, bár már rég láttam. A Rémkoppantók furcsa volt számomra néhol, de nem lövök le semmit inkább és befogom xD
Valami bámulatosan röhejes horrorfilm(?) 2007-ből, amely egy Jeff Rector nevű fazon bébije lehet, mert szinte mindent ő csinált. Itt a film adatlapja. Kivérezve (99 ft) from Filmbaratok on Vimeo. Aki meg nem értené a Conan említést.....
Metal_Castiel 2011.06.01 22:09:30
@NightAssassin13: Ez nekem is feltűnt xD nem teljesen ugyanaz, de erős koppintás szaga van

A félpinten besírtam, de komolyan... xD
Rossz PC Játékok Sorozat 2007 április 16 - 2011 február 16 Ezzel az összeállítással búcsúzik ez a sorozat. A videók továbbra is elérhetőek itt A Youtube csatornámon fenn vannak a legutolsó videóim és egyéb kiegészítők, trailerek. Ide továbbra is fel fogok tölteni…..
Metal_Castiel 2011.02.17 00:11:57
Egy projekt amelyet már régóta szerettem volna és sok technikai nekifutás kellett, de most végre sikerült összehozni. A 2010-es és a 2011-es filmévről beszélgetek Sorterrel és Blacksheeppel a Baaad Movies blog szerkesztőivel. Először csináltunk ilyet, úgyhogy tessék elnézni,…..
Kevés dologtól paráztam még úgy az életemben, mint az érettségitől. Sosem voltam valami jó tanuló, de ez leginkább annak volt köszönhető, hogy ami nem érdekelt, azt nagyon felületesen tanultam csak meg. Persze voltak tárgyak, amelyekhez szimplán tök hülye voltam, mint pl a…..