Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zenius

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hummerrel a trenddel szemben című Autonánia-cikk megírásakor sokfelé kódorogtam a neten, és egész érdekes képgyűjteményt szedtem össze különféle polgári és katonai kivitelekről. Ezeket kötöttem most két csokorba a téma iránt érdeklődő olvasóink kedvéért. Ebben a…..
zenius 2008.10.07 21:21:16
Michael Phelps most nyerte meg nyolcadik aranyérmét a pekingi olimpián. Ennek az elképesztő teljesítménynek az okát sokan kutatják, pedig egy magyarázat igencsak kézenfekvő lenne. Allie Janson genetikai tanácsadó szerint Phelps egyértelmű jellegzetességeit hordozza magán a…..
A következő levélre a Zugügyvéd nem tud semmi biztatót mondani, de hátha akad tapasztalt büntetős kolléga, akinek van ötlete. Mindenesetre igaz a régi mondás, aki volán mögé ül, fél lábbal mindig börtönben, a másik felével meg a sírban áll. Szia Zugügyvéd! A…..
Péter kicsit meglepődött, amikor az őt igazoltató rendőr azért büntette meg a szélvédő mögött pihenő első rendszáma miatt, mert úgy emlékezett, egyszer már megbüntette hasonló ügyben, ezért visszaeső: tegnap este belefutottam ismetelten ugyanabba a rendorbe aki kb. 2 honapja…..