Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gabriel01

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Március ellenére odakint még mindig fagy. Most már igazán jöhetne a tavasz...!Ha ti is unjátok már a szürke hétköznapokat és vágynátok egy kis napsütésre,  nézzétek meg ezt a kis videót, hogy jól induljon a nap! :) ..
A WorldVentures független képviselőkön keresztül értékesíti az Álomutak klubtagságot, ami azt jelenti, hogy klubtaggá válni csak egy másik klubtagon/képviselőn keresztül lehet. Ennek az üzleti vállalkozásnak több előnye van: - Otthonról végezhető - Nincsenek kötelező…..
Úgy tűnik a tél hosszú időre berendezkedett hozzánk... Szerintem ilyenkor mindenkinek jól jön egy kis melegség. Nézd meg ezt a kisfilmet! Csak képek, hangulatok. Remélem, felmelegít! :)  ..
 Keresés a Worldventures kínálatábanHogyan találd meg a saját Álomutadat a Worldventures széleskörű kínálatában? Nagyon egyszerűen! Megkeresheted álmaid utazását úgy, hogy:- Hová szeretnél utazni?- Mikor szeretnél utazni?- Milyen eseményre szeretnél…..
2010 novemberétől megnyílt egy olyan lehetőség Magyarországon, amellyel fantasztikus helyekre utazhatunk, fantasztikus szállodákban lakhatunk. Átlagos anyagi lehetőségekkel is „Full extra” luxus kiszolgálást kaphatunk, vonzó programokon vehetünk részt fantasztikusan…..
Sikertörténet:   A Worldventures utazásokkal foglalkozó vállalat. A cég 2005-ben alakult, központja az Egyesült Államokban (Dallasban) található, de értékesítése az egész világra kiterjed. A név a World, mint világ és az Adventures, mint kalandok kifejezésekből álló…..
Akarsz 15 ezer forintért Anglia legszebb tóvidékén 4 napot tölteni egy 5* hotelben reggelivel 15 ezer forintért?  Vagy netán egy 5 napos luxus all inclusive hajóút 80 ezer forintért 170 ezer helyett? Elugranál Prágába pár napra 5* hotelbe reggelivel és extra szolgáltatásokkal…..