Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzamiG

17 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Akik nem tudnák. Hamarosan érkezik a PS Vita. Itt egy kis ízelítő: ..
 Itt egy kis hülyeség a Minecraft-ból. Köszi a figyelmet...
 Itt a beígért folytatás. Minőségért bocsesz az évadzáró 5. rész jobb lesz.2.rész 3.rész 4.rész Köszi a figyelmet várjátok az évadzárót...
 Itt az új PSP elemzős videóm. Japán verekedős játék. Anime adaptáció. Köszi a figyelmet.Ez után most egy hosszabb Minecraft sorozat jön aminek végén egy nyár záró vidi lesz...
Köszönjük hogy figyelitek kis oldalunk és ne haragudjatok hogy most nincs új vidi. De ötlet hiányban vagyok szóval lécci kommentezzetek ide hogy mit kéne bemutatni.(akár pc akár psp)u.i.:azér ne ien COD7 szintű jó játékokat ajánlatok mer annyira nem jó a gépem :D..
Tipikus DBZ játék. Marha jó játszátokKöszi a figyelmet..
Tervezett kinézet:..
Sajnálom Facebook oldal késik de az új vidi még ma felkerül...
Itt az első videó ÉLJEN. De van egy kis szomorúság is de majd a végén meglátjátok. Ne haragudjatok esetleges hibákértKöszi hogy megnézted..
Hát AVP műfaj. Sztem a játék rohadt szarra sikeredett már bocsánat. A rosszpontok: 1. Grafika 2. Csak Predatorral lehetsz(nem mintha rossz lenne de kéne a változatosság) 3. Apró hülyeségek 4. Harc 5. Vállágyú 6. Kevés vér 7. Nem túl hosszú kampájn 8. Vezérlés 9. Kevés videó…..
A fantasztikus "Dark Vampires" készítőitől... Itt az új mestermű!  ..
A Vasember 2 kifejezetten jól sikerült véleményem szerint. Azért kezdem a 2-vel mert az 1-el nem játszottam. Ha esetleg valaki nem láttam a filmet akkor sincs semmi baj mert egy tök külön Storyt kapunk. Ami szerintem marha jó az az hogy választhacc Vasember és Roots között…..
A Kirab Tenger 2 PSP-és verziója sztem egész jóra sikeredett. A Storyt kis mértékben váltosztatja de a helyek meg az llenségek azok stimmelnek. Sztem ez 1 jó pont. Grafikája más játékokhoz képest nem a legjobb magyarán rossz nem a legrosszabb de rossz. Ettől független a játé maga…..
Terítéken a Tekken 5(mer az az). A véleményem az hogy kb. csak unalom űzőnek és haverral való játéknak jó. A Story vidik tök jók és a karakter modósítások is jók de mást örömöt nem találok a játékban. 1 haverom az aki elég pro szinten nyimja ő még oké. De kb. ez 1 olyan…..
Ha bármi kérdésetek kérésetek van pl.: hogy mutassak be akk írjatok a szamigeggen97@citromail.hu-ra köszi...
Hát a Tony Hawk P8. Szerintem marha jó játék. Elég hosszú a Story-ja de mégis tök mókás. Nekem öszintén csak 1 bajom van vele. Kevés pálya van. De ettöl független amik vannak azok marha jók. Sok ismert deszkás, Kreálható karakter, jó márkák(ruha,deszka) és soksok…..
Nos a "Chili Con Carnage". Egy nagyon izgalmasés hülyéskedős játék. a játék maga arról szól hogy a főszereplő (Ram) apját megölik és Ram bosszút akar állni. Eközben eljutt minden hova egy csomó vicces módon Grafikája nem a legjobb de nem is legrosszab. Látványos…..