Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CS1.6 NeS

34 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blog.hu Sablonok Aeros 2008.10.13 22:49:57
Egy légies sablon, lekerekített sarkokkal és áttetsző panelekkel. Mégis tartózkodó, semmi sem fölösleges. Finom.Töltsd le, amíg forró! ..
Hölgyeim és Uraim! Elérkezett az idő, hogy több hónapos munkálkodásomnak beérjen a gyümölcse. Ugyan már volt egy hasonló cikk a Filmdroidon, de valljuk be, a szerző enyhén szólva messze járt az igazán durva alkotásoktól. Elég, ha csak annyit írok, hogy onnan egy sem került be az enyémbe. Eléggé…..
CS1.6 NeS 2011.11.03 20:23:57
Far Cry KÓDOK !                   Nyomjuk le a ~ gombot a konzolhoz. Aztán írogassunk: god_mode_count=1 - Sérthetetlenség give_all_weapons=1 - Összes fegyver give_all_ammo=1 - Töltények \ca_Debug 1 - Debug mód \ai_noupdate 1 - Hülye…..
Far Cry LETÖLTÉS A Far Cry-ban többféle járművet is vezethetünk: dzsipek, kisebb terepjárók, teherautók, sőt, még targoncák is a rendelkezésünkre állnak. Ezek mellett még egy siklórepülővel is suhanhatunk, mely igencsak gyönyörű élményt nyújt (már, ha nem lőnek ránk…..
Far cry 2 LETÖLTÉSMiután a Crytek az Electronic Arts kebelére borult, a Far Cry játék jogai a korábbi kiadó Ubisoftnál maradtak, akik az új rész megvalósítását a �herceges� montreali stúdióra bízták. Louis-Pierre Pharand, a játék producere a CVG magazinnak adott…..
Far Cry Patch LETÖLTÉS !Kijavítottak több kisebb hibát, a 2.x-es és 3.0-ás Shader effektek már alapba engedélyezettek Very High beállításoknál, belekerült egy Normal Map Compression mód is, mely jelentősen javítja a pályabetöltések sebességét, de csak GeForce FX-en és…..
Super Simple Wallhack v6.2 letöltése   Features:cs1.6 wallhack - Perfect Depthrange Style Walls - NoFlash - NoSmoke - NoSky - NoAds - Lambert - Crosshair [Minden Hl1 engines játékban működik!] searchfeed AbsoHack 9.1.0.13 letöltése counter strike 1.6…..
Itt van egy hadsereg Mod. Ez magában foglalja Army ruhák Army Rhino (Tank) Army Hydra, Hadsereg ejtőernyős, Army Hunter               !!! LETÖLTÉSHEZ KLIKK A REKLÁM CSÍKRA !!!        ..
Üzemanyag / Gáz Mod a GTA San Andreas! Leírás : Lehet Tankolni :)GTA SA             ..
textúra mod Gta San Andreas HD Mód LETÖLTÉS! Mod - a textúrákat cseréli le jobb minőségűekre.   Nyisd meg a gta3img gta sa mapában és adjuk hozzá az összes fájlt ami a letöltésben van csak húzd bele vagy  "add ezt gta3img" (    Ez a mod jellemzői:…..
GTA 4 LETÖLTÉSE PC INGYEN ! Grand Theft Auto IV PC-s kiadása, amelyet egy sor új funkcióval harangoztak be a készítők: a kibővített, akár 32 játékos által játszható netes multiplayer mellett egy videószerkesztő is került bele, és a PC-ről a saját zenéinket is hallgathatjuk…..
Gta San Andreas Star Wars Mod letöltés               ..
GTA letöltések Letöltések 2011.06.01 20:04:00
Letöltéshez katt a névre!SA és VC : garage mod mananger(GGMM)Kis info:Ezzel a programmal lehet autókat és skin módókat is be rakni! _______________________________________________________GTA VC:Kocsik:Lamborghini GallardoLamborghini múrcilégó Ferrari F50Ferrari 360…..
CS1.6 NeS 2011.07.26 11:36:18
Köszötnünk mindenkit a legnagyobb magyar blog.hu-s GTA oldalon!Reméljük jól érzitek itt magatokat.Nagyon sokkat dolgoztunk hogy létre hozzuk ezt az oldalt!  Nehéz döntés volt hogy elválaljuk vagy ne.De ne beszéljünk előre még az oldal Szerkesztés alatt áll de pár hónap…..
GTA San Andreas Hot Coffee Mod(felnőtt) LETÖLTÉSE ! GTA San Andreas Hot Coffee - Cenzúrázatlan mod Ezzel a mod lesz képes, hogy feltárja a cenzúrázatlan interaktív szex-játékok a barátnő: San Andreas. Minden intézkedés a játék már épült a Rockstar, de úgy döntöttek, hogy…..
Ez a GTA San Andreas Transformers mod Íme néhány tipp: - Ugrani a CTRL. - A kötőjel tartsa sprint gombot, majd mozgassa. - Lőni egy rakétát tartsa sprint gombot, majd nyomja meg a kürt. - Ahhoz, hogy a robot sprint gombot, és tartsuk lenyomva a lapon. - Olvassa el a Readme2nd több…..
GTA SAN ANDREAS HUNGARIAN MOD LETÖLTÉS Majdnem az összes autó/motor/heli lecserélve, Aral/OMV Benzinkút, Autószalon, Autósiskola,Lexani Kerékcsomag, Új textúra, Magyarítás, Új Tuningműhely, Rendszám, Winter Bergland, NOS nitrócsomag, Új betöltő képernyő, Új térkép,…..
Gta San Andreas funny Mód letöltése !Vicces textúrák a hold, a címkéket, autó és kerékpár világítás, lámpa                          ..
CS1.6 NeS 2011.07.22 18:41:39
CS1.6 NeS 2011.07.02 10:17:42
Gta San Andreas - Berlin mod,autó és zene pack letöltés !                               ..
Gta San Andreas GT Mód letöltése !Ez egy teljes átalakítás mod a GTA San Andreas. Átalakítja a járművek és fegyverek a játékban, és hozzáteszi, néhány nagyszerű dolgot, mint a sebességmérő és még sok más. A fájlok használt mod van a saját Orignal szerzők (neveket adnak…..
Gta San andreas Knight Rider mod A sorozatból megismert KITT, immáron San Andreasban is.                                             ..
  GTA San Andreas Drift Mod Letöltés! Töltsd le ezt a módot, hogy Driftelhes a Játékban !                                                        …..