Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZoTyA

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LEGO Lenin. Eladó. Magyarországon. Beszarok. (via Rékocs)Szupercukiság a Szenátusban: Elnézést alelnök úr. Nem szólna a munkásoknak, hogy építsenek ide egy legó boltot? (via Sárkányapu)Borzalmasan hideg hely a Szovjetunió. Már megint kelet, ugyebár.Bár bevallom, nekem…..
A tegnapi levélforgalmam egy jelentős hányadát tették ki azok a levelek, amelyekben arra hívtátok fel a figyelmem, hogy az egyik áruházban megjelent pár 2011-es készlet, sőt, Greg36 még fel is hívott, hogy épp a kosarában van egy 5766 Log Cabin, meg a 3648-as üldözés, és erről…..
Mivel is kezdhetnénk mással az új évet, mint azzal, hogy összegyűjtöttük a kockagyár öt bloggerének 2011-es kívánságlistáját.Ainex:Túlságosan kiszámítható vagyok. Az eddig látottak alapján a 2011-es készletekből nekem - egyelőre - egyedül csak a 8070-es Technic Super Car…..
Valószínűleg nem voltam jó, vagy csak senki nem mer nekem legót venni (pedig itt a listám mi nincs, vagy éppen mit szeretnék), ráadásul magamnak sem vettem semmit, így aztán legó nélkül maradtam karácsonyra. (Vagyis teljesen nem: a kis unokaöcsém kapott egy 5609-est, meg egy nagy…..