Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Érdek Lődő

0 bejegyzést írt és 46 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Facebook oldalunkon egy olvasónk hívta fel a figyelmünket, amit ezúton is köszönünk, hogy a Petapixel oldalán nemrég megjelent egy bejegyzés, mely szerint a néhány nappal ezelőtt posztolt: II. világháborús fényképezőgépet találtak egy rókalyukban cikkük hoax volt. Az eredeti…..
Tudtátok, hogy a vakoknak csak mintegy tíz százaléka tud Braille-írást olvasni? A Fittle egy szuper eszköz vakok számára, ami játékosan tanítja meg a braille betűket egy-egy szó formájának összerakása segítségével. Gyakorlatilag egy braille jelekkel ellátott puzzle-ről van…..
Evolúsön 14 évnyi indexelés 2013.02.01 01:38:31
Az ország egyik legolvasottabb hírportálja, az Index.hu, közel 14 éve fáradhatatlanul villogtatja irányjelzőit, és hajtja fel gőzerővel nap, mint nap a friss információkat. Az uralkodó webes trendeknek mindig készségesen alávetették magukat, igaz, a logó nem túl sokat változott…..
 Úgy alakult, hogy még a megjelenés előtt hozzájutottunk a Dead Cat Digital-lal egy Canon Eos 5D Mark III kamerához, úgyhogy nem is tököltünk sokat, még aznap este (éjjel) le is forgattunk vele egy egész jó kisfilmet, ezzel a miénk lett az első nem gyári tesztvideó a világon.…..
Designsarok Élj mobil palotában! 2011.11.25 17:56:00
No, akkor kezdjük: 12 méter hosszú és 20 tonnás, hálószoba, amiben hatalmas franciaágyból bámulhatod a síkképernyős tévét, ágy a sofőrfülkében is, fürdőszoba, természetesen leválasztott mellékhelyiséggel. Tovább is van, mondjam még? Minden…..
Épp pénteken írtunk az immár elérhetővé vált Anti nevű hacker-appról, most pedig egy újabb ingyenes csapásmérő eszköz került a kezünkbe, amivel bárki tönkre teheti mások netezési élményét. A WiFiKill, ahogy a neve is mutatja, egyszerűen bárkit letilthat egy adott…..
 Péntektől már nem lehet zenélni a budapesti tereken, parkokban és aluljárókban. Közterület-használati engedélyhez köti ugyanis a főváros ezt a tevékenységet, és lejár a türelmi idő. Tehát ha valaki úgy zenél, hogy nincs engedélye, azt megbüntetik. A…..
A XI. Kerületi önkormányzat egy faszt országzászlót akar emelni az év végén bezáró szórakozóhely helyére. Bár szerintem a ZP nem a minőségi szórakozás színtere volt, főleg a vége felé, az öndicsőítésnek és a koncepciótlanságnak is van határa. Az önkormányzat,…..
Na jó, a cím valóban nem elég pontos. Valójában arra gondolunk, ahogy a PC-n is, itt sem lehetünk soha biztosak abban, amit telepítünk, az pontosan mi is. Meglepetések - még ha ritkán is - azért itt is vannak. Ahogy növekszik az Android népszerűsége - nem kell feltörni, bármit…..
 Kilenc évnyi munkaviszony után ma kirúgták Bocskay Zsoltot, a Klubrádió főszerkesztőjét. Az információt több, egymástól független forrásunk is megerősítette, a döntést ma délután háromkor közölték hivatalosan a szerkesztőség munkatársaival.Úgy tudjuk, hogy a…..
Érdek Lődő 2010.06.02 15:57:50
  A politika egyik alaptétele, hogy a szavazás szempontjából teljesen irreleváns, hogy te minek tartod magad, csak az számít, hogy a politikailag képzetlen, a cizellált ideológiai finomságok iránt érzéketlen választópolgár kivel téveszt téged össze, amikor megpróbálja…..
Érdek Lődő 2010.01.22 17:05:32
@Android

Élveztem az írást, remek a stílus, jól forgatod ezt az izét, na!

Persze lehet, hogy a gondolatokkal való azonosulás jottányit növelte az élményt.

Ugyanis pont azt a frusztrációt érzem az LMP-vel kapcsolatban, mint amikor szurkolsz valakinek a sikeréért, de csak azt látod, miképp szerencsétlenkedik, miképp úszik el a siker, a továbblépés lehetősége.

Valóban, a sikerre itéltség lelkesítő helyzetében találta magát az LMP az EP választást követően.
Az ember már el is képzelte a nagyívű jövőt, miként lesz egyre nagyobb, ügyesebb a párt. Hogy itt most létrejön egy karakán, ifjonti erőtől duzzadó, érdekeknek nem meghajló, egyre nagyobb szimpátiát és tagságot elérő lendületes, ütős szervezet.
Mindenki magából kiindulva latolgatta, vízionálta a következő hosznosnak tűnő stratégiai lépéseket. Azonban azt kell látnia, hogy az LMP ezeket a helyesnek gondolt lépéseket nem lépi meg, csak téblábol össze-vissza.

Pedig látni, hogy vannak gondolataik, hogy az vezetők keményen (vagy puhán) üléseznek éjszakákba feledkezve. De néha ezek a gondolatok is a helyzetértékelés képességének a meglétét teszik kétségessé. Mert kimondják: ők direkt nem akarnak egy vezető arcot mutatni, ők ennyire demokratikus szervezet; ők nem akarnak nagyok lenni; ők csak a mérleg nyelvét tervezik evolúciós végállomásnak a párt számára. Mintha nem lenne megannyi okulásra szolgáló példa a világban az elmúlt évszázadokból, hogy miként is működik a közösség, a tömeg, a nép.

Továbbá annak ellenére, hogy ez egy fiatal – és fiatalokból álló – párt, olyan megbántott és sértődékeny attitűddel kommunikál (és ehelyt üdvözlom @Pollack-ot), mint a régi, nagyobb politikai szervezetek elgémberedett szellemű képviselői.
Már a legelső, a Parlament falára lézerfirkálós performansz lebonyolítási nehézségeit is ezzel az bántottsággal kommentálták az elkergetett ifjú aktivisták.
Ma pedig egy TV-interjúban fejtegeti valamelyik, hogy őket mennyire elnyomja (az a csúnya) média.

Hát baszki!, Lepjetek meg pancserok!
Itt az internet, az utca, a tér, mind a tiétek!
(Ez a névválasztás amúgy magas labda, most én is levertem a lécet – és ezzel a képzavarral bolondítom, egs.)

Frusztráló, mint amikor szurkolunk a pálya szélén, bíztatva szuggerálunk, ám a versenyző csak tétován bénázik.
Nincs koncepció, nincs erő, lendület. (Túlzok, de értse, akit érint!)
Mi lesz, mi lehet ebből?

Persze azért szurkolunk tovább, hátha összeszedi magát – bár nem hiszünk a csodákban, de szeretnénk hinni.
Hajrá, hajrá! Fuss! (...Forest?)
Steve 3PO névre hallgat ez a kicsi és kompakt robot, amely "élőben" "turnézik" a David Crowder Banddel. Van hozzá egy werkfilmünk is. ..
Lehet, hogy hamarosan vége lesz a gitárhangoló dobozkáknak? Ez a nagyon profinak tűnő, négy dollárba kerülő iPhone-alkalmazás szükségtelenné teszi őket ugyanis. A Cleartone ráadásul nagyon érzékeny, nagyon precíz (+-1 cent), és nagyon egyszerű használni. Huszonhárom…..
Karácsonyi slágert írni jó dolog, fontos dolog, mert jó eséllyel, legalább ilyentájt lejátszák egy-két  rádió - nincs annyi karácsonyi dal, ami ilyenkor ne lenne kevés, és mégsem lehet George Michael Last Christmas-ét játszani egész álló nap, mert azt már a zsákfaluban…..
Ez itt a Blok, egy moduláris szinti, aminek a felülete önmagáért beszél. Eredetileg oktatási célra készült, de igazából jó mindenre. Szubtraktív és FM módszerekkel generál hangot, kevés processzort eszik, stand-alone és VST verziója is van, és ingyenes. Gratulálunk...
Wesley "Penge" Snipest végül nem egy vámpír kommandó, hanem az adóhivatal vadászta le, ezért egy hatalmas űr tátongott a vámpírvadászos filmek területén. Erre a piaci résre mozdult rá az aikido és a mangalicazsír hivatalos reklámarca: Steven Seagal, aki immáron nem…..