Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dottris

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv Mychael egy NC videót feliratozott. Köszönjük neki. Mindenkinek jó szórakozást. ..
Sziasztok! Martin most 2 NC videó feliratát ossza meg veletek. Hálás köszönet és jó szórakozást! ..
Kedves Mindenki, Tipcának kedve támadt egy Nostalgia Critic videót feliratozni, így most felirattal megtekinthetitek. Köszönjük neki és jó szórakozást. ..
Feladat: 2012. június 30.-ig készíts el egy 3-10 perces videót, amiben egy olyan animét védesz meg, melyet én már leoltottam egyszer, vagyis egyfajta válaszvideót várok, a komolyan vehetőség faktorát rátok bízom, legyetek Gordiászt megalázóan cinikusak. :P. Ezen az oldalon…..
dottris 2012.08.24 05:57:34
Igen, azt elismerem, hogy Barnileonidasz videóját én is kissé túl kötözködőnek találtam, épp ezért szavaztam kvakondra végül, de akkor úgy látszik ez másokat nálam sokkal inkább zavart. Bár szerintem a kritika kritikája is egyfajta védelem és az "Avagy mért jó a HOTD" helyett "Avagy mért nem rossz a HOTD" szöveggel kezdődik a videó. És a miért jó és miért nem rossz között jelentős különbségek vannak.

Adanos Zakta - Én speciál elsősorban azokra a részekre gondoltam, amik az animéből származtak. Vagy 2-3 perces jelenetek vannak kivágva az animéből, amik nem lettek feliratozva, ráadásul egyiken még hang sincs. Érdemes lett volna a szöveg egy részét ezek alá a jelenetek alá becsempészni. Vagy legalább poénokkal kiegészíteni vagy valami, hogy ne unjam teljesen halálra magam alattuk. A mezős "élőszereplős" részek nem adtak annyi pluszt, hogy ne lehetett volna megkurtítani őket és az ottani mondanivaló egy részét átvinni máshova. Ezen kívül az egyebek az előadás módját takarják. Nyilván sok szöveg volt ahhoz, hogy egyszerre, lendületesen el lehessen mondani mindent, épp ezért több jelenetbe is fel lehetett volna venni, többszöri próbálgatással is akár. Azt hiszem nagyjából ennyi kifogásom volt a videóval, de egyébként tényleg voltak benne jó megmozdulások, de egész sivatagokon kellett átkelni azokért az oázisokért. Ha a sivatagokat betelepítitek valamivel vagy "kiirtjátok", akkor máris jó, ha nem remek minőségű videó keletkezik.
Elkelt a két jegy, a beküldő teljesítette az utólag követelt kiegészítőt.   Sajnálom, hogy ilyen körülmények között kellett véget érnie, elhihetitek, hogy nem így terveltem ki. Már kicsit belefáradtam. Köszönöm mindenkinek aki részt vett, kínozta magát (Igen, ez…..
Napokban kaptam egy e-mailt, hogy valaki végigvitte a Ringrikert. Többszöri ide-oda után végül videót is kaptam, részemről nem láttam látványos "szabálytalanságot", ha esetleg más próbálkozó megvétózná a látottak alapján, akkor hétfőig tegye. Baloldalt a…..
dottris 2011.01.02 02:15:54
1 A varázslatok tényleg megváltoznak, ha a sárkánnyal küzdesz. Épp elég idegesítő volt, hogy 8 pályán keresztül spóroltam a varázslatokkal a főellenség ellen, aztán indulhattam a nulláról.

2 Van futás, sebezhetetlenség, nagyobb sebzés (~300), nagyobb manalabdasebzés (2 fajta), összezavarás, megállítás, jégeső és földrengés. Ezeket szedegeted össze körbe-körbe futkározva, ebben nincs semmi csalás.

3. A sárkánynak viccen kívül több millió élete van. Nagyjából két óráig tart leölni. Én ezért is nem készítettem eddig videót, mert mostanra sem sikerült teljesen áthidalnom a technikai akadályokat és ráadásképp nincs sok kedvem még két órát játszani jó esetben, ha egyből megölöm. Meg igazából annyira nagyon nem vonz a nyeremény, nem érdekel a hoki. A Camstudióval nem sikerült normálisan fölvennem, míg a fraps fölveszi, de akkora fájlt generál, hogy nincs akkora merevlemezem (nemhogy szabad helyem), amivel föl tudnék venni egy teljes harcot.

4. Ha valamibe bele lehet kötni, akkor az a taktika, amit az illető alkalmaz. Kizárt, hogy így meg tudta ölni a sárkányt. Amint kapott egy varázslatot, rögtön elnyomta, nem tartalékolt semmit és összességében túl sokszor engedte közel magához ahhoz képest, hogy képes egy ütéssel megölni. Arról nem is beszélve, mennyit vacakolt a sárkány által dobott tűz elementálokkal, ahhoz képest, hogy egy sima jégeső kinyírja őket.
dottris 2011.01.02 19:08:38
@adido123: Én aztán nem^^ Nem tudom, miből szűrted le azt, hogy én lennék, amikor direkt írtam, hogy technikai akadályokba ütköztem a játékmenet fölvételét illetően. Majd talán kölcsönkérek egy kézi videókamerát és elkészítem a saját verzióm, de ez nem az én művem...
Van aki már lázasan tolja a Ringrikert, holott még van rá bőven idő. Ilyen ember "BigBossHu" aki már eléggé a végén van, de úgy tűnik kapitulált. Íme elkeseredett szavai Szerintem megtarthatod a jegyeket, arra jutottam, hogy ez lehetetlenség. Le van videózva az egész…..