Regisztráció Blogot indítok
Adatok
makacska

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
175           November 26. Csütörtök       November 26.-a van!!!! Kereken egy éve vonultam!! Eltelt végre egy telebaszott, kurva év!!! Milyen istentelen hosszú tud ez lenni és milyen keveset voltam ezalatt a magam ura!Talán ha 10-15…..
makacska 2013.11.26 07:39:05
@álfirkász: szerintem úgy érti, hogy az eddig eltelt fele (1 év) van még hátra (fél év) :)
227           Október 5. Hétfő Valami nagyon változóban van, mert ma olyan beosztásba tettek, amibe még soha.Nem tudok magyarázatot adni rá, mert igazából nem rossz szolgálat, tehát büntetés nem lehet.Talán csak azt jelzi, hogy lassanként elkezdenek…..
makacska 2013.10.06 07:28:58
@Martin Berghoffer: amúgy mi értjük
egy nagy kb. másfél méteres kb. 2 és fél kilós fegyvert letesz valahová, ha lefekszik aludni, de egy kicsi, nagy zsebben elférő pisztolyt, ami alig nehezebb egy kilónál, biztosan magán hagy, mert úgysem zavarja fekvés közben
íme a végeredmény. Remélem, nem csak én vagyok a kilencvenes évek óta belezúgva Astrid Kumbernussba...
Ma nem jött dolgozni se Manna, se Majka, csak Kifli, a tacskó. Rajta kívül pedig két új kutya érkezett az Index szerkesztőségébe: egy agár és egy másik tacskó.Tevan főszerkesztő-helyettes csajának magyar agara öt hónapos kan, teljes neve: Olajosréti Győzős Futam, hívóneve…..
Kukoricaimádó cica már szerepelt egyszer nálunk, most viszont jöjjön Bömbi, az igazi fanatikus. "Bömbi cica macska létére időnként malacként viselkedik. Már-már perverz vonzalmat érez a csemegekukorica iránt, olyannyira, hogy ha nem kap belőle, nemes egyszerűséggel…..
Azt ugye már megírtuk, hogy a UPC szerződési feltételeinek egyoldalú módosításával (törvényileg) "felajánlja" előfizetőinek, hogy mindenféle következmény nélkül felmondhatják előfizetésüket. Kár, hogy ezt fekete alapon kék tintával igyekeztek közölni, mint…..
Maradandó, azaz leszedhetetlen, szó szerint szemét hirdetésekkel szennyezi a Praktiker a lépcsőházakat. BKV-figyelő fotódokumentuma súlyos retardáltságot feltételez. Ezek tényleg azt hiszik, hogy a negatív reklám is jó reklám? "A házadba szarunk, mert most olcsó a…..
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
makacska 2008.03.19 12:16:19
makacska 2008.03.19 16:10:33