Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noauth

0 bejegyzést írt és 26 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
139   1988. január 1. péntek Reggel azt hittem, szétmegy a fejem.Csak beteg lettem.Ezek szerint van némi látnoki képességem.Remegő térdekkel támolyogtam ki a mosdóba.Ekkor láttam, hogy sokan megbetegedtek.Az ébresztőt sem erőltette senki, sőt azt hallottam, hogy az…..
noauth 2020.03.11 08:15:12
@Dvorszky határőr: hát igen, nem ártana! :-D Van egy olyan érzésem, hogy neked azóta sem szűkölködhet kalandban az életed.
Hajdanán a századfordulón, vagyis a XIX.század végén és a XX. század hajnalán, az 1880-as évek vége és az első világháború kitörése (1914) közötti évtizedekben a nemzetközi politikát tekintve szinte minden a gyarmatokról és a gyarmatosításról szólt. Miközben Angliában a választójog kiszélesítése…..
A napnyugta 12 árnyalata Magyarországon, avagy válogatás az elmúlt három év túrázásának terméséből. 1. Börzsöny, Csóványos Többször jártam már a Csóványoson, az egyik kedvenc magyarországi hegycsúcsom, de ilyen színes alkonyatot csak óriási szerencsével tudtam megcsípni, 2016 szeptemberben…..
noauth 2019.09.15 15:21:32
A rossz idő és a költségmegtakarítás ellenére két hónap alatt forgatták le a rekorder vígjátékot. Jöjjön néhány kulisszatitok a filmmel kapcsolatban...
Új életre kelt kiállítási standok, egy pikkelyes és egy UFÓ-k ihlette épület, melyeket elsöpört a rendszerváltás...
412         Április 3. Péntek   Kicsit korábban ébresztettek a szokásosnál, 3.30-kor. Azt se tudtam, hol vagyok, csak nagy sokára esett le, hogy az ügyeletes duruzsol fojtott hangon a fülembe, hogy lenn a konyhán kell lennem 5 perc múlva. Kérdeztem, hogy…..
443       Március 3.  kedd   Tegnap délutános voltam, lemaradtam a politikai tájékoztatóról, de ma megtartották délelőtt újból. Szerintem nem teljesen miattam. Fontos dolgokról kell tudnunk. Egyrészt tegnap volt az Etióp Hadsereg napja.Itt egy időre…..
137         1988. január 3.   vasárnap Ma is maradtam a gyengélkedőn, bár már határozottan jobban voltam, olyannyira, hogy megdézsmáltam a többiek kajáját, csak bólintással jelezték, hogy rendben. Nem tudnak úgysem enni. Rázza őket a láz, a…..
234         Szeptember 28 Hétfő Éjszaka megbuktam a geci Bakonyinál (sorállományú szakaszvezető), hogy nem mentem ki a szolgálati helyre. Este Ferihegy 2-re vezényeltek kutyával.Parát hoztam ki magammal, hogy bosszantsam a többieket, főleg Németh…..
272         Augusztus 21 Péntek MA VAGYOK 19 ÉVES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pont a felénél tartok, ennél nagyobb szülinapi ajándék csak a leszerelés lehetne.Viszont ugyanúgy szarul vagyok, lázam van, nem is értem, mi ez, nyár van én meg…..
You're In the Army Ferihegy I. 2014.06.05 06:00:00
1988. május 18. -             Sziasztok!   Mint már a múltkor is említettem, a blog írása közben nagyon sok repülőtérrel kapcsolatos oldalt néztem át, leginkább képek után kutatva. Igazából a reptér abból az időszakból, az elmúlt rendszerből nem volt valami…..
noauth 2014.06.05 15:08:09
Régen készült egy "Ferihegy titkai" című film is a reptérről. A reptér életét mutatja be, igaz nem a 90-es években, de sok dolog van, ami lényegét tekintve azóta se változott. Például még 2009-ben is használtunk dos-os rendszert utasok felvételére. Szerettük, mert gyors volt, egér nélkül is jól lehetett kezelni.
És a reptéren nagyon jó tud lenni a hangulat:
www.youtube.com/watch?v=Lu2jSWZn060 Velük dolgoztam, és tényleg ilyen jó világ volt, imádtam. Annyira szuper hely, elbűvölő, mindig aktív, egy kis ország az országon belül.
(A videón nem vagyok rajta, én később kerültem hozzájuk.) Persze a Malév csődje elég sok mindent felkavart. Nagyon-nagyon elszomorító, hogy ez megtörtént sok minden miatt. Valahogy azóta nem olyan A reptér.
9       AZ ELSŐ NAP, AMI EGYJEGYŰ! TÖBB, MINT EGY ÉVIG VOLT HÁROMJEGYŰ, 440 NAPIG, AZTÁN 90 NAPON ÁT VOLT KÉTJEGYŰ, ÉS MOST MÁR CSAK 9 NAP. 531 TELJES NAPOT LESZOLGÁLTAM.     1988. május 10.kedd Ma megint nagy szaladgálás volt a reptéren, úgy néz ki, egy PAN AM JUMBO…..
26         1988. április 23.szombat 6. nap laktanyafogság Ez az elgondolás, hogy szépüljön a laktanya, ez tényleg jó ötlet.Teljesen leszarom amúgy, mert 26 nap múlva leszerelek és egyáltalán nem érdekel mi lesz a laktanyával utána.De ha objektív akarok lenni, akkor ez…..
71           1988. március 9. szerda Ma felhívtam Alexet, pontosabban, a mamáját.Még amikor legutoljára benn voltam a laktanyában, akkor beszéltük meg Alexszel, hogy keresni fogom.Először este fél hétkor hívtam.A mamája vette fel, azt mondta, hogy nincs otthon, én előre…..
E-könyv olvasók Kindle DX 2009.05.07 13:37:00
Úgy fest, a sok 6"-os (egymásra roppant mód hasonlító) versenyző közé most bezúg egy igazi nagymenő, a majdnem 10"-os, 16 árnyalatú kijelzőjével, billentyűzettel és 3G támogatással (odaát).Jó azt látni, hogy valahol nem állt meg a világ.A részletes…..
E-könyv olvasók Durr és pukk 2010.12.31 15:15:00
A karácsony és szilveszter közötti időszak mindig a visszatekintések összeállításának ideje, így teszünk tehát mi is, csokorra szedjük a 2010-es év nagy durranásait és a hírek lufijainak kipukkanásait. Bevezető A 2009-es amerikai nagy fellendülés (az első alkalom volt, hogy…..
noauth 2011.01.07 22:29:26
Na igen én elsőre Operával néztem, viszont nincs most annyi időm, hogy a firefox-szal kiemelt forráskódot tudjam rendberakni. Így ez most csak egy félkész megoldás lett. A szöveget kell kimásolni a honlapról és beilleszteni egy szövegfájlba, a lényeg hogy ne legyen formázva (tudom :(). Az itt mellékelt fájt kell csak futtatni (Python kell hozzá, szinte minden linux alapfelszereltsége, de windowsra is elérhető ingyenesen): data.hu/get/3374102/ebook.py Be kell másolni oda, ahova elmentettük a fájlokat és utána csak szimplán futtatni, az összes fájlt átnézi a könyvtárban.
Amit CSINÁL: kiszedi az üres sorokat, illetve az oldalszámokat.
Elismerem ilyetén formában nem feltétlenül hasznos, de most többre nem futja az időmből, hátha valakinek hasznára lesz.
Nem vagyok egy marketing májer, ezért kicsit félve dobom be ezt a reklámlapot: de aki Kindle vásárláson töri a fejét (főleg ameddig a vám és ÁFA tételeket az Amazon állja), az nyugodtan használja az alábbi belépési pontokat az Amazon áruházba: Kindle Latest Generation 3G +…..