Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BartimaeusX

3 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fogadóórának vége lett 13 órakor. Elvileg azt nyomtam az indavideón, hogy mentse el a közvetítést, de nem úgy néz ki, hogy lesz is belőle valami.Írjatok IDE a kommentekhez kérdéseket, vagy az indavideó adásnak a kommentjeibe  ..
Hello, hello, csá, csá. Üdv Mindenkinek, megint itt vagyok, de nem ragyogok; mert azt kötve hiszem (nem fújjom be magam csillámporral, minek? :P).Mai témánk kicsit kitér a türőztetett anyázással egybekötött nyelvtannal, mellyel a szerzőnél betelt a pohár. (na jó, lehet hogy…..
Csá, csá újra! :D :PNah, itt van a hétfő, itt van újra; no nem akarnék Petőfi honfi babérjaira törni; áh, Freaky fiam megteszi helyette :DNo miről beszéljek? Ó b@kker, a címében benne van!! A mozizás élményei! Gyááá~...Voltam ma moziban (nahát... :P); meg kellett néznem a…..
Csá csá!Először is kellemes ünnepket! :DMásodszor: itt a kritikus, a Bartimaeus (igen, voltaképp ígyy hívnak; az X az mellékes, de nem kell vele foglalkzni); Freaky(X hanyagolható. Mármint az X.) javaslatára csatlakoztam a baráti körbe.Meg kell mondjam, a bloggerkedés új dolog, de…..