Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Prinzessin Erbsen

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavasszal mindenkinek újra eszébe jut az újévi fogadalma, hogy szeretne mihamarabb bombaformába kerülni. Ezért most mutatok egy filléres receptet, ami segíthet a fogyásban. A fogyasztó italhoz nem kell más, csupán melegvíz, citromlé, fahéj, méz és gyömbér. A gyömbér lehet…..
Hát milyen országban élünk? Nem lehet valaki úgy gyúrós, hogy az a foglalkozása? Gyökér, kígyóvállú ellenzékiek akarnak itt súlyokat emelni? Valakik megvédték a hazánkat egy hivatalban, erre felhördülnek a kis cérnakarú érzékenykedők, akik állítom, 40 kilót nem tudnak fekve kinyomni. Tegnap aljas…..
  Írta: Paulovkin András (A Semmelweis Egyetem Fertőtlenítő Állomásának vezetője) Otthonunk és a láthatatlan betolakodók Az emberek nehezen tűrik az otthonaikban vagy akár a munkahelyükön a hívatlan látogatókat. Az ellenérzéseik csak fokozódnak, ha ezek a látogatók olyan élőlények, melyek…..
Nem is olyan régen már írtunk a 60 fölötti szingli életformáról, az angolban freemale-nek nevezett jelenségről. Most azt próbáljuk megnézni, miért is válnak el olyan sokan 60 éves koruk után, és mi is történik velük ilyenkor. Dustin Hoffmann és Barbra Streisand a Vejedre…..
Prinzessin Erbsen 2016.02.18 07:40:49
@Almandin: mert egy hatvanas férfi olyan nagyon vonzó.Persze vonzóva tehetik a körülmények, de egy műfogsor még nekem hatvanasnak is undorító, persze tudom én hogy van az a pénz...
Megmászni egy 3842 méteres hegyet csak azért, hogy az ember egyen egy tartiflette-et, elsőre elég elvetemült ötletnek tűnik, pedig ha az ember ellátogat Chamonix-Mont-Blanc-ba, akkor kifejezetten adja magát a dolog. Ráadásul mászni sem kell hozzá. Sokáig azt gondoltam, hogy a Mont Blanc-nal való…..
Vasárnap este mutatkozik be az USA-ban a feltámasztott X-Akták új évada (egy napra rá, a Cool adásá meg magyarul is látható lesz), az, amitől a Fox azt várja, hogy majd olyan nézettséget hoz, hogy a heti Hany Istók- és lápiembervadászatot idegen lények utáni kajtatással megfűszerezett teljes évadot…..
Idén lesz hetven esztendeje annak, hogy a náci háborús főbűnösök perében elhangzottak az ítéletek. A nürnbergi tárgyalásról talán már nem sok újat lehet mondani. Annál érdekesebb téma viszont, hogy mi lett a vádlottak gyermekeivel? A kép rendkívül vegyes és a válaszhoz elég kevés megbízható forrás…..
Hosszabb kihagyás után ismét itt vagyok. Köszönöm a türelmeteket, mostantól ha nem is minden nap, de újra jönnek majd a posztok. Sok érdekességet gyűjtöttem össze az utóbbi hetekben, kezdjük mindjárt egy ritkasággal, a német Quelle csomagküldő szolgálat őszi-téli katalógusával...
A huszadik század sok nagyszerű írójának és költőjének akadtak problémái az alkohollal. Sokan úgy vélik, az ital hozzájárult nagyszerű művészi tevékenységükhöz, míg mások szerint az ivás csak gyógyírként szolgált életük egyéb problémáira. Hunter S.…..
Prinzessin Erbsen 2015.06.02 13:02:32
@gentry: csak mondogassad magadnak.
Prinzessin Erbsen 2015.06.02 13:12:44
@ubu1: szerintem nincs összefüggés: szerencsére olyan volt a munkájuk - kötetlen munkaidő és a munkavégzés sem igényelte a józanságot, mint egy kamionsofőrnél. ezért a szenvedély betegség nem akadályozta őket a tevékenységükben.
Akkor írtak, amikor józanok, vagy kevésbe részegek voltak. Egy színésznek 7 kor felmegy a függöny, muszáj megállnia lábán, de ha ők hibáznak, majd a szerkesztő meg a korrektor javítja, nincs nagy vész. A könyv az már nem büdös, nem jön róla a pia szag, nem huggyozik maga alá, szóval ezek tudtak hosszú ideig inni, míg másoknak, akik közösségben dolgoznak azoknak nem tolerálják a remegő kezet, a megbízhatatlanságot.
Nem a hírnév hozza, hiszen vannak normális írók, költők, művészek.
Az a helyzet, hogy én nem kedvelem Gyurcsány urat, nagyon nem. Ha Bayer úr babérjaira vágynék - kölcsönökből biztos vett magának levelenként a krumplifőzelékbe - azt mondanám, hogy én kifejezetten rühellem Gyurcsány urat. Rühellem, mert egy hazug, kormányzóképtelen, erőszakos,…..
napszemüveg Ray-Ban 2015. 2015.05.26 10:33:29
  RB 2447 Bejött a Round Metal és az Aviator textil bevonattal, a klasszikus Gatsby-fazont ugyan nem hozták vissza egy az egyben, hiszen holnap is lesz nap, jövőre is kell újraélesztett klasszikus, de azért most lett két új Gatsby-féleség férfiben és nőiben is. A klasszik…..
Megvan a sztori Andrea és barátnője rendőri intézkedésbe torkolló fahéjszagolgató manőverével? A debreceni Auchan nekünk nem válaszolt, de egy helyi lapnak megírta, hogy szerinte jogszerű volt az intézkedés, viszlát. Ez is valami. Andrea életét viszont úgy tűnik…..
Arról, hogy takarítás közben hogyan hasznosíthatjuk a citromot, már korábban írtam. Ma azonban újabb 5 tippet mutatok, mire használhatjuk még a citromot. Jobb lehelet Ha citromos vizet iszunk, akkor a leheletünk is jobb illatú lesz. Ugyanis a citrom felveszi a küzdelmet a szájban…..
Huszonöt esztendővel ezelőtt, 1990. május 2-án ült össze először az a Parlament, melybe már a többpártrendszer kialakulásával lebonyolított választás alapján kerültek be tagjai. Még mindig több rekordot tart. Azóta sem volt annyi független, nem történt olyan sok…..
Majális, kirakodás, tömeg, tumultus, lökdösődés, drágaság, rablás, de csak vegyünk valamit, ha már kijöttünk. Ismerősök, ismeretlenek, de régen láttalak, de jó itt, sokan vannak, menjünk haza. Összegyűjtöttünk néhány tipikus elemet, ami jellemzi ezeket a…..
Elgondolkoztam, hogy vajon mitől tiramisu a tiramisu? A mascarponétól? Mert akkor ez is az. A tojástól? Akkor is. A babapiskótától? Akkor is. Vagy a kávétól? az nincs benne,  akkor nem. Akkor inkább trifle? Végülis van benne egy réteg ropogós morzsa is, az mindenképp a trifle…..
A halálbüntetést tiltják a Magyarország által aláírt nemzetközi egyezmények; a halálbüntetés embertelen; a halálbüntetés nem rettent el; a halálbüntetés az élethez való jog megsértése; a halálbüntetés nem keresztényi, mert a Tízparancsolat azt tanítja, hogy „Ne…..