Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sprick

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Kimegyek külföldre mosogatni, és királyul fogok élni!" Úgy tűnik, hazánkat is elérte a "kivándorlási láz", azaz egyre többen fontolgatják, hogy külföldön keresik boldogulásukat kis országunk helyett. Ez a folyamat amúgy nem egyedi, pl. a lengyeleknél vagy a románoknál már…..
  Olyan aranyosak együtt! Tízes skálán egy erős hetes... Ugye mindenkiben van egy kimondatlan rossz érzés, esetleg némi hátsó gondolat, ha ilyeneket hall? Mi lefordítjuk, kimondjuk helyettetek is. A Modoros a ti lelkiismeretetek.   Ezt mondja - Ezt jelenti   A barátom nagyon…..
Filmeket szokás szerint inkább csak vasárnap este nézett a magyar ember múlt héten, inkább a sorozatok és a valóságshow-k uralták nézettségi listákat. A vasárnapi csata viszonylag szoros volt, két romantikus alkotás csatázott az első helyért, s mivel a héten nem volt se Bud…..
Sprick 2011.02.16 00:19:40
@xido: Atomtámadás ellen véd?
Ugyan rossz nyelvek szerint Schmitt Pál csupán versenyezni akar Szalai Annamáriával, hogy kinek a nevére ad ki több találatot a Google a ciklusuk befejeztével, valódi gondolkodó ember számára már első ránézésre is világos, hogy nem erről van szó, Schmitt Pálnak már megint igaza…..
Az ötlet nem új, de most petíció formájában tárják a budapesti főpolgármester elé: legyen hétvégente sétálóutca az Andrássy. Van ugye ilyen, például a Kós Károly sétány, amely ráadásul épp folytatása az Andrássynak, de azért egész más lépték. Főleg, hogy a másik…..
Január 1-jétől Magyarország fél évig az Európai Unió soros elnöke. A magyar kormány ezzel egy óriási lehetőséget kapott, hogy helyreállítsa megtépázott reputációját. Ehhez azonban előbb változtatnia kell politikáján. Mi a soros elnök feladata? Először is érdemes…..
Mandiner blog A KDNP vajon mi? 2010.12.27 11:11:00
A Csehszlovák Kommunista Párt helyzetéről szólva Leonyid Brezsnyev úgy fogalmazott: a nagypolitika mélyszerkezete, a béketábor karakterrajza, politikai természete csak e két lehetőséget kínálja számukra: szövetség vagy felmorzsolódás. „Önök is tudják, hogy a…..
Nemrég olvastam egy Scientific American-cikket arról, hogy miért élnek tovább a nők, mint a férfiak, és a cikkben a gerontológus szerző kifejtette, hogy az egyik megközelítés szerint az élet hosszúsága attól függ, hogy biológiai szempontból mennyire számít eldobhatónak az…..
Sprick 2010.12.27 11:39:38
Mivel a blogok fele a médiatörvény tartalmával foglalkozik, a Zugügyvéd csak a jogszabály elfogadásának körülményeire tér ki. Az alábbi kép (forrás Hírszerző) gyakorlatilag mindent megmagyaráz a jelenlegi törvényalkotási módszerekről, és a parlamenti többséget képviselő…..
Sprick 2010.12.27 10:13:38
A hír:Egyelőre nem zárják be Guantánamót.És ami eszembe jut:A magyar kormány bérli. Legyen méltó hely a médiahatóság áldozatainak...
Nagy magyar analitikusokat idézünk meg Geréb Ágiért. A szerző részt vett a Gerébért szervezett demonstrációkon, és analitikusan értelmezi ’a születésnek’ ezt a mai magyar drámáját, félelmünket a születéstől, a szüléstől és a sorstól. Geréb Ágnes nemzeti…..
Sprick 2010.12.26 14:55:20
@samer: Ott a pont!
  Nagy kedvencem a Munkáspárt.hu (figyelem: benne a Szabadság online változat!), már-már függő vagyok. Színarany, ami ott van. Nincs még egy olyan szubkultúra szerte e hazában, melynek nyelvezetét, szokásait, jelképeit ennyire érintetlenül hagyták az utóbbi évtizedek. Fel is…..
 Szia, Tibi! Nem tudom mennyire ismerős az alábbi "kaszt", de remélem felfedezed benne a modoros globalizmus kritikust :) Üdv, -SunDisc- - Itt jó lesz? - Aha. - Hallod, Geri, már megint milyen reklámot láttam az utcán? P-Fone: Rádhangolva. Érted? Ennyi. Rádhangolva.…..
Sprick 2010.12.25 15:20:18
Sprick 2010.12.25 22:31:57
@Frengi: Igen. És?
Sprick 2010.12.26 09:36:12
@blur7: Sőt, írni is tudok. Hallatlan. :D
Donna Anna volt olyan kedves, és a Színházba járás témát kiegészítette az általunk csak alkalmasint kipróbáltnak levés Operába járás legfontosabb tudnivalóival. Lásd még: Operákról komolytalanul blog.Vendégszerzés, vendégszerzések. Operába felöltözni kellés.…..
Sprick 2010.12.25 18:27:55
Drága Olvasók! Nincs más hátra mára, mint hogy boldog karácsonyt, és mi mást: sok-sok legót kívánjunk Nektek estére! Ainex, Dornbi, Scorpicore, SevenBB, tutuka |foto: Balakov |..
Sprick 2010.12.25 13:13:30