Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StationW

0 bejegyzést írt és 230 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rocko barátunknak megvan az az áldásos tulajdonsága, hogy  olykor - két komolyabb autóvásárlással kapcsolatos gondolat vihara között (mely általában agyafúrt számítások, és lehetetlen elképzelések kétségbeejtő halmaza) – tanulságos videókkal bombázza a levlista…..
StationW 2009.02.20 13:25:21
@streetsta: Ahha! De nem is városban, hanem egy lezárt útszakaszon. És eleve a határok feszegetése volt a cél:)

Másrészt szerinted honnan az ihlet? :)
Autófília Mia (ta) manó ? 2008.09.10 13:00:00
Szóval már megint egy Miata, de nyugi, ez MÁS lesz;)Szóval igen, szűkül a piac, ma már mindenki célcsoportoknak gyárt autót. Az Mx-5 ebből a szempontból kivétel. Jó, persze " butikosné autó", de mostanában egyre több idősödő urat is látok ilyen eszközzel. Ángílus…..
StationW 2008.09.10 21:17:48
StationW 2008.09.10 22:29:04
Autófília Puszta MadMax 2008.09.09 09:00:00
A hét végén -vasárnap- kint jártam a driftbajnokság.hu edzésén, Tökölön. A helyszín lényegtelennek indult, más volt a kiruccanás célja, itt volt alkalom. Maga az edzés kellemes meglepetést okozott.Az alapot a melegrekord gyanús idő - meglett - adta, de amikor megérkeztem a…..
Belsőség Adolf? Benito? Róbert? 2008.08.26 01:41:00
Vezérünk végre saját bőrén érzi meg, hogy milyen elszenvedni a személyi kultuszt. Aztán áthajt egy Datsunon. Ezért még lakolni fog. ..
Tulajdonképpen egyáltalán nem vágyom semmilyen autóra. Persze jól jönne valami sima 1,6-os kombi, amikor Horvátországba utazunk és nyilván nekem is megáll a szívem, ha Ferrarit látok, egészében véve remekül érzem magam az Integra volánjánál, de… Van egy barátom, a…..
Belsőség Saab AeroX nálunk 2008.08.22 12:20:00
Meglepődtem, amikor először megláttam. Nem gondoltam volna, hogy a Saab manapság valamivel fel tudja kelteni az érdeklődésem. Nézegettem a képeket, kipróbáltam az interaktív utazást az AeroX-szel, és mindig azt kellett mondanom: ez nagyon szép munka. Két éve mutatták be a…..
Kondorosi kormánybiztos tehát lemondta a beszélgetést. Bezzeg Verebes Istvánhoz a nemrég valami törvénytelenül korai időpontban is bement, bár tény, hogy abban a beszélgetésben olyanok voltak a legrázósabb kérdések, hogy kérem, mesélje el egy napját. Persze nem azt mondom, hogy…..
Belsőség A magyar! Tudat hasad 2008.08.13 17:00:00
"Vígadj, Magyar Haza! meg ne tagadd tömött Javaidtól azt a valódi örömöt" Csokonai Vitéz Mihály Nehéz ezt skizót követni. Zavartan kering a szem a Nissan 100 NX körül: egy japán Nissan, amit gazdája Alfa Romeóvá tenne, hogy dicsőítse Valentino Rossit, a…..
Belsőség Egyszerűen nagyszerű 2008.08.12 14:07:00
Valami furcsa véletlen folytán eddig kizárólag olyan helyeken töltöttem a nyáridőt, ahol a közelben gokartpálya is akadt. Ennek persze barátnőm annyira nem örült, de újabban mintha beletörődött volna a ténybe: a móka és benzingőz oltárán ilyenkor is áldozni kell.Általában…..
Lowtyo üldözésJa, hogy kicsit alszik a blog? Lehet. Tennivaló ezerrel, ott a Totalcar, a Belsőség és a folytonosan alakuló-formálódó Autóbuzik, na és természetesen a mindennapi "becsületes" munka.Ez így nem kevés, jól jön a nyári szusszanás.Rendezgetem, pakolgatom a…..
Belsőség Heti merítés 2008.07.27 18:05:00
Eheti első versenyzőnk egy kerékcserével csodákat művelt. És a jelek szerint eléggé felfele csaló órával van megáldva? Gyári adat és a felnimértek hatása a sebességmérőre. Végül is csak ennyit szeretnék írni: Gear:-2=100km/h -3=140km/h -4=185km/h -5=205km/h ha valaki jobbat…..
Idealista játékszernek szánták, a Volkswagen méregdrága önkifejező eszközének, figyelemfelkeltő marketinghúzásnak, és csak legutolsó sorban használati tárgynak. Mára azonban betöltötte eredeti küldetését. Vélemények az azonos című cikkről...
oMm szemével És most? 2008.07.16 08:00:00
PSM...offPASM...SportGEAR...SportAudio...offMehetünk... ..
2001-ben az egyik Saab-találkozón lehetőségünk volt arra, hogy az egyik szerviz támogatásával kivigyünk egy autót, és mindenki azt vett ki belőle, amit akart. Szedd magad Saab. A dolog érdekessége, hogy a hamutál és a váltógomb azonnal eltűnt, de az igazi értékek, mint például…..
Belsőség Ezer autóbuzi Szegeden 2008.07.08 09:15:00
Nekem ez a perverzitásom. Gyakran járok márkatalálkozókra, de lássuk be, aki nem az adott márka megszállottja, az az első óra után kikészül. Most viszont olyan találkozón voltunk, ahol nemcsak egy napot töltöttünk el, de még másnap is visszamentünk. Ezer ember több mint…..
Nem túl régen volt ugye egy Audink, ami a vasúti átjáróban eltalálta a BzMot oldalát. Most ennek inverze fordult elő, a lassú autó-gyors vonat felállásban. A Trabant a leengedett sorompót megkerülve a vasúti átjáróba hajtott, ahol a  személyvonat utolsó kocsijának…..
  Korábbi posztomban emlegetett testi-lelki békét mi sem példázza jobban, minthogy a jelenlévők népes csoportja képes érdeklődve figyelni az elakadásjelző-háromszög összerakó versenyt, amelynek indulói is igen nagy számban vannak. Én magam is belemerültem az igyekvő…..
Örömmel osztom meg ha valaki a saját tapasztalatairól számol be, és külön örvendek ha Swift a páciens. De most nem csak egy egyszerű tapasztalat érkezett, hanem egy igazán kreativ ötlet amivel Zoltán 2000 Ft-ból flexifuellé változtatta a Swiftet. Derzsi Zoltán vagyok,…..
A napokban küldte át e-mailben Nagy Sanyi Mazdás barátom "érdekes" tárgyal a mazdaclub.hu oldalon megjelent írást, pontosabban egy cikksorozat első részét: "Etanol, a zöld üzemanyag" címmel. A Mazdától nem idegen a téma, az Furai szupersportkocsit hajtja tiszta…..
StationW 2008.06.24 00:11:58
Jelenleg 10 nyilvános E85-kút van hazánkban. A térképen láthatjuk az európai hálózatot is és a HUNFLEX etanol kitteket beszerelő műhelyeket is.Größere Kartenansicht Forrás: hunflex.hu..
A globális felmelegedést ma már nehéz lenne vitatni, abban viszont még nincs teljes egyetértés, hogy mennyire írható a Föld természetes, ciklikus hőmérsékletingadozásának számlájára, és mennyire az emberi tevékenység az oka.Kiindulásképpen most fogadjuk el, hogy igen, az…..
Belsőség Eszeveszett partitájm 3 2008.05.28 15:30:00
Lassan tradícióvá válik a tavaly útjára indított blogtalálkozó. Immáron harmadszor hirdetjük meg és várunk szeretettel mindenkit, akik szeretik az autókat/motorokat/gőzpréseket/traktorokat. Három nem sok, mondhatnák, de a résztvevők létszáma növekszik, az összeröffenés…..
Belsőség Garzon, négy keréken 2008.05.25 11:46:00
Élvezeti cikknek semmilyen, helyváltoztató eszköznek viszont majdhogynem tökéletes. Mintha egy kényelmes garzonban üldögéltem volna. Tapogattam is a tarkóm sűrűn, hurkásodik-e már a nyakam, de nem. Úgy látszik, nem hat rám, vagy csak simán kibírtam és nem lett belőlem…..
StationW 2008.05.25 14:23:42