Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balfars

0 bejegyzést írt és 146 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Deres   Csúsztam. Ismét. Nem szóltam előre, mert minden nap volt egy olyan, háromórás ablak, amikor majdnem leülhettem, aztán meg nem. Kedd reggelre terveztem, vasárnap lett belőle. Sajnálom, és frusztrál, megértem, aki kurvaanyázik, de előre szólok, a jövő hetit csütörtök előtt tuti nem tudom…..
Balfars 2019.05.12 13:50:40
@BobAlice: Vagy Jamie sejti, hogy a "megyek és megölöm Cerseit mielőtt porrá égetik a várost ami miatt 20 éve kapom a beszólogatást" terv egy nem retúr jegyes út és ez az egyetlen módszer amivel eléri, hogy Brienne ne tartson vele.
Mondtam, hogy lesz csúszás, sajnálom. Cserébe a Drót egyik legfaszább jelenetének alapmotívumát ellopva összefoglalom az eseményeket azoknak, akik nem akarnak olvasni. A rendes hogyvót utána. Petting Bravúros tracking shottal nyitunk, Samu kálváriájának ezredik stációja az első…..
Balfars 2019.05.04 21:16:15
@csillagporszem: Én most visszanéztem a részt és azt kiabálja. De szerintem csak elszakadt nála a cérna és a sárkánynak üvöltözik. Kb mint K ügynök a Man in Black 1 végén a csótánynak..
IDDQD Checkpoint 5x07: Stormregion 2019.04.21 21:42:23
A Checkpoint szívügye régi magyar játékfejlesztő stúdiók sztorijainak előásása. Volt már itt a Digital Reality egykori vezetője, de beszéltünk a Philos egyik volt igazgatójával, volt Black Hole-osokkal vagy legutóbb a Zen Studios két tagjával, és akkor még régi novotrade-eseket nem is említettünk. A…..
Balfars 2019.04.25 12:06:28
@j.gabi: + A csődeljárás ami érzésem szerint kb azonnal felszámolásba fordult át egy elég hosszadalmas folyamat lehet. Ahogy a saját kivásárlás esetén úgy a külsősöknek is az 5 millió euros ár környékéről indult volna a tárgyalás. Amikor 100.000 Eurot ér valami akkor azért ott futni kell pár kört. Ráadásul a stúdió igazi értelme az emberanyagban van ami fizetés nélkül gyorsan elpárolog.

@Hecky86: Utóbbi. A 10tacle más nagyvállalatok adójának fél %-ból volt pénze, leginkább tőkéje. Gondolom túlnyújtóztak és annyi kis projektet pénzeltek egyszerre, hogy max 2 hónapnyi tartalékjuk volt. Ha nem 10 játékot finanszírozna egyszerre hanem csak 5-öt lehet kihúzhatták volna addig amíg azok elkészülnek és elkezdenek bevételt termelni. Vagy ha lett volna valami jó lobbista aki kitolja a törvény elfogadását pár hónappal.
Na. Célegyenes. A végén meg valaki a Vastrónon, de addig van még hat rész, izgalom, intrika, miazmás. Ha valaki arra kíváncsi mi vót eddig, akkor javaslom ennek a linknek a matatását, mindenki másnak meg csak annyit, hogy Tél van, Éjkirály.Falat döntesz, de miért?Úgyis megszívod. Deres Kisfickó…..
Peti jelentkezik sajnos újfent sarjadó bajusszal, és máris közli, hogy vége felé közeledik a boxhét, én meg rádöbbenek, hogy milyen régen néztem végig egy VV adást elejétől a végéig, úgy normálisan. És mivel ez a mai sem tartogat abszolút semmi izgalmat, ezért a nekem jutott 5 perc figyelmet a mai…..
IDDQD Checkpoint 4x31: Humansoft 2018.12.31 16:41:30
Az év utolsó Checkpointjában egy különleges magyar fejlesztőcéget tárgyaltunk ki. A Humansoft 24 éve alakult, még mindig létezik, és továbbra is játékfejlesztésből él - ritka teljesítmény ez a játékiparban. Aki annak idején játszott a Fatal Abysszal vagy még korábban a Super Riderrel, annak ismerős…..
Mindig örülünk, ha sikerül olyan vendéget szerveznünk, aki a játékipar üzleti kulisszái mögül érkezik, és sales/marketing oldalról mesél titkokat, mondjuk a magyar piacról. Galó István András ilyen ember: értékesítési vezetőként ott volt a tűzvonalban az Electronic Arts magyarországi indulásánál, és…..
Balfars 2018.12.06 00:25:44
@mbm: @4lln4m3zw3r374k3n: A régiózáras megoldással az a gond érzésem szerint, hogy páros lábbal száll bele az EU áruk szabad mozgás elvébe.
Vannak olyan amerikai sorozatok (Dallas, Vészhelyzet, Rabszolgasors, stb), melyek úgy épültek be a magyar néplélekbe, hogy arra igazán logikus magyarázat nem nagyon akad. Ilyen az USA-ban 1990-95 között vetített Northern exposure, amit Miért éppen Alaszka? címmel 1994-től vetített szépen sorban a…..
Fanni büszkébben viseli a védelmi nyakéket, mint instaceleb a kölcsöngyémántokat. Jól áll neki, nem vitás, sőt, Robi megfigyelte, hogy a hónaljszőréhez is passzol. A lány olyan boldog, hogy még ezt az észrevételt is őszinte kacajjal fogadja ahelyett, hogy letolná a láncot  Robi vicces kis torkán.…..
Balfars 2018.11.04 06:27:25
@Grassest: Tavaly is kint volt a magyaron. Van róla cikk az indexen. Az amerikaira szeretne kimenni, az nem jön össze.
Tavaly májusban jelentette be a Netflix, hogy sorozatot készít majd az elmúlt évek egyik legjobb számítógépes szerepjátékából, a Witcherből, mostanra pedig a főszereplőt, Ríviai Geraltot is kiválasztották, aki nem más, mint az elmúlt években Superman szerepét betöltő, illetve a legutóbbi Mission…..
Balfars 2018.09.06 09:46:58
@Thomas Dantes: Mert az. A fentebb emlegetett Tudorsban is szar volt. Man of Uncle-ben is max elment, Superman nem egy mély karakter alapból de ott is csak max az elvárt minimumot hozta. Az egész DC univerzumban egyszer sem dicsérték az ő Supermanjét. Ezzel szembe Ben Affleck Batmanja megkapta a maga redemptionjét amikor megláttuk őt, Wonder woman is dicsérték. Szóval ha valaki jó egy képregény filmben akkor arról írnak. Róla nem. Eddigiek alapján messze nincs meg benne az ami a közönség kedvenc Geralthoz kell. Baszki, a Witcher 3 az év játéka volt és a többi rész se volt kategóriákkal rosszabb. Itt lenne az esély egy jó video játék adaptációra erre a főszereplő indításnak 2 kategóriával lejjebb van mint amit a szerep megkívánna.

Idióta fasz: A BvS promója alatt ha te egy 33 éves fasziként arról dumálsz, hogy mennyire jó a 17 éves csajoddal lenni kb folyamatosan akkor az vagy. Mert a, minek dumálsz erről nem ezért vagyunk itt. b, minek dumálsz erről 17 éves 2 évtizeddel fiatalabb csajokat húzni jó dolog ez mind tudjuk.
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Balfars 2017.09.29 11:14:46
@Alexi Borzovan: Asszem képregény formában lezárta ezt a Lucasarts.
(Ez az az időszak, amikor én is kint voltam a forgatáson, csak hogy fényezzek egy 126 kilós majmot is menten, amit láttam, azt itt írtam meg.) Namármost. Én nagyon ellene vagyok az olyan "fordulatoknak", hogy két játékos csak úgy kapjon egy bödön pálmaolajjal kevert ételízesítőt, amit két komponens…..
Buwayáék kivannak, mint a liba, Iliász nem is érti mi történt, mert ő odatette magát, mint a szar. Gergő a melegre gondol ok végett, ja, tényleg, hogy ez nem jutott eszébe akkor, amikor a sorversenyben az Ibon tagjai légkondicionált szkafanderben vettek részt, ja, hogy NEM IS, és őket is sütötte a…..
Balfars 2017.09.17 15:57:59
@fujimo: Nekem annyi rémlik, hogy ilyenkor akár félidőnél is beküldtek valami marhát a vágóhídra.
A tudáshoz vezető út első lépése belátni, mit nem tudunk. Ez lebegett a szemem előtt, amikor Grath felvetette, hogy csináljunk egy adást a Battlefield sorozatról, amiben én nagyjából annyira vagyok jártas, mint a hidegburkolás rejtelmeiben. De hát mikor tartott az vissza bennünket, hogy én nem értek…..
Nem volt éppen szerencsés éve a Trónok harcának, már ami a titoktartást illeti: meghekkelték a szerverüket, kiszivárgott egy forgatókönyv, véletlenül előbb játszottak le egy részt és így tovább (az összes balhét összegyűjtöttük a cikk végén). Úgyhogy nem csoda, hogy az HBO azon agyal, hogy érjék el,…..
Buwayáéknál jógával és vizualizációval próbálnak némi előnyre szert tenni, Szandi vezeti a meditációt. Szerinte a jóra kell koncentrálni, mert ilyen lehetőség mindenkinek egyszer adatik meg életében, én meg hozzábaszom a kávésbögrét a laptophoz, hogy ne hazudjál te kis szemét, oszt akkor az all star…..
Balfars 2017.09.14 15:20:11
@doktor faktor: Ilyen alapon akkor a jogrendünk se különböztetne meg lopást és rablást. Ráadásul más tárgyakat már emeltek el egymástól az US verzióban ahogy láttam. Ha belefért elemelni Russel sapiját, hogy idegileg megborítsák akkor ez is belefér. +Akkor legalább elmondhatnánk, hogy valami érdekes nálunk történt először. Bár az idol personal itemnek is számít amit nem lehet elemelni. Szóval ahogy olvasom Lilla kibaszhatta volna egy emelvényre a tábor közepén akkor se nyúlhatna hozzá senki. Na most ezt vagy nem mondták el nekik vagy láthattunk egy totál értelmetlen művi szegmenst megint.
A Roast az a műfaj, amit a magyar sztárok vagy annak nevezett/tekintett arcok legendás sértődékenysége miatt itthon nehezebb meghonosítani, mint bármilyen más tévés trendet - ráadásul az "égetés" meg nem is egy mai dolog, az elsőről 1949-ben számoltak be, az meg nem ma volt...
Sárkánykő Havas és Ser Davos átalment a tengeren, ladikon de ladikon, mert ott lakik a szőkenő, az üveghegy tetején, és ha nincs obszidián, akkor van nagy baj. Ezt Dany nem tudja, meg egyébként senki sem az északi népeken és Samun túl, de hát még csak a harmadik résznél tartunk. Sárkánykő egyébként…..
Sárkánykő Vihar van odakünn és vihar dúl Viharbanszületett Danaerys Targaryen, a Sárkányok Anyja, a Láncok Letörője, a Szemöldökfestés És Indokolatlan Hajfonás Lelkes Támogatója piciny lelkében, mert nem tudja eldönteni, hogy mégis mi a pöcsöm lesz azontúl, hogy van neki három sárkánya, mint a Hét…..
Balfars 2017.08.01 16:29:15
@DeFranco: Szerintem Sárkánykőn azért csak maradt valami non combat népesség. Szóval a vár megmaradt, Stannis által hátrahagyott hollódrótájt használja most Dany. Azok akik meg eddig gondozták őket gondolom dobbantottak amikor hírét kapták a bazi nagy flottának ami jön. Esetleg ottmaradtak csak nem pazaroltak rájuk screentimet.
Senki nem szeret rossz kritikát kapni. Mikor keményen dolgozunk, hogy létrehozzunk valamit, akár egy festményt, egy regényt vagy egy finom ételt, akkor abban a reményben tesszük, hogy valahol/valaki értékelni fogja. De...sajnos nem mindig azt a visszajelzést kapjuk, amit várunk. Ezzel nem vagyunk…..
Balfars 2017.07.30 02:52:55
@Sunder: Ha csak simán felcserélnék a két főszereplőt már helyben is lennének. Randall Flag többször is feketeként van ábrázolva szóval Ibris Elba lazán behúzhatná. Főleg ha megtartja a brit akcentust. Roland világító kék szeme meg alapfelszereltség Matthew Mcconaugheynál. Amúgy szerintem ők csak egy részletet dolgoznak fel és nem az egész regényfolyamot.